Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WoT] Bot do WoT'a

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bot działa i na pewno nigdy żaden bot nie będzie grał na poziomie fioletowego gracza.

Chyba że będą takie retardy, że mu się będą na strzał bokiem wystawiały. Co jakiś czas się trafi taka bitwa, ale o stały poziom nie ma szans. No i fioleci grają ich borsuczkami, wtfami i innymi przekokszonymi czołgami, a bota się stosuje do pomijania czołgów nielubianych/zarabiania na nich.

Opublikowano

Skąd masz klucz jak rejestracja nie działa ?

Juri., w 22 Maj 2014 - 22:56, powiedział:
Przypadkiem, dzięki postowi użytkownika @ Znalazłem bota do World of Tanks.
Jest on darmowy, ale do czasu wyjścia z bety.

To już wiesz?

Opublikowano

Działa to jeszcze ?

Nie, nie działa ze względu na to, że autor zablokował rejestracje, a bez rejestracji nie otrzymasz klucza do bota.

Opublikowano

Nie, nie działa ze względu na to, że autor zablokował rejestracje, a bez rejestracji nie otrzymasz klucza do bota.

Bot działa ja się zdążyłem zarejestrować i teraz się tylko nieraz muszę logować na stronie żeby odebrać nowy klucz bo  dezaktywują klucze niektóre.e9c09c08-e75c-11e3-bf8d-040115990001 mój klucz wklejcie go do bota i będzie wam nrml działał ;)

50442140989713903247.png

Opublikowano

Bot działa ja się zdążyłem zarejestrować i teraz się tylko nieraz muszę logować na stronie żeby odebrać nowy klucz bo  dezaktywują klucze niektóre.e9c09c08-e75c-11e3-bf8d-040115990001 mój klucz wklejcie go do bota i będzie wam nrml działał ;)

Klucz jest na jednego bota czyli:

1 klucz = 1 komputer.

Opublikowano

Klucz jest na jednego bota czyli:

1 klucz = 1 komputer.

Mylisz się key jest na wiele komputerów, ja go używam razem z kumplami.

50442140989713903247.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

działa pięknie stworzyć troll konto zostawić kompa na tydzień i dyszkę nabije ? Jak myślicie ? chodzi mi o konto na CW... 

Nie ma opcji, żeby wbić Xt w tydź. Do tego z 300WN8 nikt Cię do klanu z CW nie przyjmie.

Opublikowano

Nie ma opcji, żeby wbić Xt w tydź. Do tego z 300WN8 nikt Cię do klanu z CW nie przyjmie.

Nie zrozumiałeś, dobił bym dyszkę i doszedł do obecnego klanu konto TYLKO NA CW :) 

Opublikowano

Nie zrozumiałeś, dobił bym dyszkę i doszedł do obecnego klanu konto TYLKO NA CW :)

Jak się myśli o sensownym klanie z CW, to nie można mieć statystyk takiego bota.

Opublikowano

Jak się myśli o sensownym klanie z CW, to nie można mieć statystyk takiego bota.

Jeżeli bot będzie grindował jedną linię to przy 3k powinien mieć pierwszą Xt.

Kolejne 2k bitew to poprawienie stat i myślę, że byłby żółty i ktoś, by go przygarnął.

Opublikowano

Jeżeli bot będzie grindował jedną linię to przy 3k powinien mieć pierwszą Xt.

Kolejne 2k bitew to poprawienie stat i myślę, że byłby żółty i ktoś, by go przygarnął.

Nie rozumiecie mnie obaj, chce stworzyć troll konto na którym by się sama nabiła ta 10tka i grałbym cw aktualnie nie mogę grać bo nie mam 10tki na normalnym koncie mam już klan :) 

Opublikowano

Nie rozumiecie mnie obaj, chce stworzyć troll konto na którym by się sama nabiła ta 10tka i grałbym cw aktualnie nie mogę grać bo nie mam 10tki na normalnym koncie mam już klan :)

Prędzej zbierzesz bana za tego bota, niż dobijesz do Xt.

Opublikowano

Ale żeby grać CW musisz mieć klan, a słabego gracza czyt. Czerwonego nie przyjmą do klanu.

Opublikowano

Po raz 3 mam już klan.

Powiedz mi, co to za klan, jak grają w nim same pomidory? Chcesz grać CW, a z taką średnią WN nic nie wygracie z normalnym klanem.

Skończmy już ten offtop, jak chcecie dalej dyskutować na ten temat, róbcie nowy topic.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

WItam , klucz wygasł -_-'

Można prosić o podanie nowego :(

1 klucz na osobę zarejestrowaną był, a rejestracja jest już wyłączona ;/

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...