Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WoT] Bot do WoT'a

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a jak takeigo bota włączyć :D?

ok działa :D

są duże szanse że wpadne?

Tak. Po 30 bitwach na 100% ban.

Opublikowano

a co robić żeby takiego bana nie dostać, ale korzystać z bocika

Nie da się. Albo korzystasz z bota, albo cieszysz się kontem.

Opublikowano

a jest tak, ze troche na nim pogram a potem przerwa dluga zwyklego grania i znowu bot?

Wtedy nie powinni wykryć.

Opublikowano

Wczoraj bot zagrał 110 bitew i nic, ani jednego bana. Co jakiś czas przejmowałem kontrolę nad nim bo sobie nie radzi, dzięki niemu zbadałem M6 i szybko kupiłem.

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

@kukiz1224 To nie jest tak że banują cię po określonej liczbie bitew... Najwyraźniej ci się przyfuksiło. No i myślę że na niskich tierach bany rzadziej lecą, bo trudniej odróżnić bota od debila.

Opublikowano

Ja akurat grałem na 5 tierze i git. 

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

mi na T-25 zrobił już tylle bitew... i na VK 30.01 H i na KV-1 (te 2 najlepsze). Nie wyłapałem bana. A nawet jezeli zlapie bana to sobie konto zresetuje :P i tak mam zamiar to zrobic jak nie bede mogl podniesc statystyk (wtedy bota przestane uzywac)

Opublikowano

mi na T-25 zrobił już tylle bitew... i na VK 30.01 H i na KV-1 (te 2 najlepsze). Nie wyłapałem bana. A nawet jezeli zlapie bana to sobie konto zresetuje :P i tak mam zamiar to zrobic jak nie bede mogl podniesc statystyk (wtedy bota przestane uzywac)

Trochę szkoda czasu na taki numer, ale jak chcesz. Jeżeli masz dużo bitew to ciężko będzie Ci ogólnie statystyki podnieść, a bana możesz wyłapać np. dopiero na drugi rok. :)

Opublikowano

Ile tak średnio zarabia ten bot?

Zależy od czołgu i szczęścia. Takim kv-1 z 5k na bitwę.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Słuchajcie Ogarnołem bota . mam 8 tiery ugrałem jakies 500-1000 bitew nim zostawiam na noc i gra sam :D

Statystyki na poziomie 50wn8 zapewne ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...