Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WoT] Bot do WoT'a

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu miałby nie działać?

No nie wiem, choćby aktualizacje? Wyłapał już ktoś bana za to? Jak nie to puszczę na drugim koncie ;p 

Opublikowano

Bana na pewno ktoś już wyłapał. Puść na normalnym, tylko na jakimś czołgu premium niskiego poziomu i czasami przejmuj kontrolę.

Opublikowano

Bana na pewno ktoś już wyłapał. Puść na normalnym, tylko na jakimś czołgu premium niskiego poziomu i czasami przejmuj kontrolę.

Na normalnym "głównym" koncie nie mam zamiaru nawet tego na minutę puścić. Zostawię na całą noc żeby grał V zobaczymy co będzie. 

Opublikowano

Mi bot ugrał już prawie 9k bitw i mam wn8 około 500 także aż tak bardzo źle to on nie gra ;)

50442140989713903247.png

Opublikowano

Mi bot ugrał już prawie 9k bitw i mam efi około 500 także aż tak bardzo źle to on nie gra ;)

Po pierwsze mówisz o effi. Od 2 lat nikt effi nie używa...

Po drugie: 500effi to tragedia? To jest srogi pomidor drogi człowieku. Effi 500 się robi na bitwie gdzie się nawet 1/3 swojego hp jako dmg się nie robi...

Opublikowano

Po pierwsze mówisz o effi. Od 2 lat nikt effi nie używa...

Po drugie: 500effi to tragedia? To jest srogi pomidor drogi człowieku. Effi 500 się robi na bitwie gdzie się nawet 1/3 swojego hp jako dmg się nie robi...

Sory miało być wn8 pomyliło mi się ale już poprawione ;)

50442140989713903247.png

Opublikowano

Sory miało być wn8 pomyliło mi się ale już poprawione ;)

Co nie zmienia faktu, że to tragedia ;_;

Opublikowano

Jakim cudem masz fun z gry, jeśli oddajesz mniej niż 1 strzał na bitwę? WTF? Po prostu nie umiesz grać, a nie grasz dla funu... Boty tylko do zarobków/expienia niskich tierów, a nie podbijania stat.

Opublikowano

Gdybyś w swojej nieskończonej inteligencji nie zauważył, to był żart. A to jak gram i dlaczego, to nie Twoja sprawa. Pozdo :)

Opublikowano

Gdybyś w swojej nieskończonej inteligencji nie zauważył, to był żart. A to jak gram i dlaczego, to nie Twoja sprawa. Pozdo :)

Owszem moja, bo przez takich "gram 4fun" przegrywamy bitwy...

Opublikowano

Jakim cudem masz fun z gry, jeśli oddajesz mniej niż 1 strzał na bitwę? WTF? Po prostu nie umiesz grać, a nie grasz dla funu... Boty tylko do zarobków/expienia niskich tierów, a nie podbijania stat.

Spokojnie. To z czego kolega/koleżanka czerpie przyjemność to nie Twoja sprawa. Gra dla zabawy, a jego WN8 to niczyja sprawa.

Skąd wiesz ze oddaje mniej niż 1 strzał na bitwę? I na litość boską kim, że Ty jesteś żeby oceniać czyjeś umiejętności grania?!

Po co mi mUSK skoro mam dres... znaczy czołK

Opublikowano

Spokojnie. To z czego kolega/koleżanka czerpie przyjemność to nie Twoja sprawa. Gra dla zabawy, a jego WN8 to niczyja sprawa.

Skąd wiesz ze oddaje mniej niż 1 strzał na bitwę? I na litość boską kim, że Ty jesteś żeby oceniać czyjeś umiejętności grania?!

Po oddaniu większej ilości strzałów ma się wyższe WN8. Jest graczem znającym się na statystykach, dlatego może go oceniać ;)

Opublikowano

Po oddaniu większej ilości strzałów ma się wyższe WN8. Jest graczem znającym się na statystykach, dlatego może go oceniać ;)

Nie może. Kto mu pozwolił? Ty? Nie jesteście żadnymi autorytetami żeby móc oceniać innych. A jeżeli nie potraficie wyłapać subtelnego żartu w wypowiedzi pisanej to odsyłam do książek bo nie oczytani jesteście.

Co do WN8, można wystrzelać nawet cały magazyn w każdej bitwie i mieć lipne staty. WN8 zlicza trafienia, pudła są gorsze niż nie strzelić... Właśnie widzę jak się znacie...

Opublikowano

"Znającym się" ? Wiem, że na chwilę obecną bot ma lepsze od moich... Gram jakieś 10-11 dni, z nooba awansować na znawcę w tak szybkim tempie... Nice! :D Przynajmniej w czymś jestem dobry ;)

A teraz proponowałbym zakończyć ten OFFTOP, jakby to nie nazwać.

Opublikowano

Nie może. Kto mu pozwolił? Ty? Nie jesteście żadnymi autorytetami żeby móc oceniać innych. A jeżeli nie potraficie wyłapać subtelnego żartu w wypowiedzi pisanej to odsyłam do książek bo nie oczytani jesteście.

Co do WN8, można wystrzelać nawet cały magazyn w każdej bitwie i mieć lipne staty. WN8 zlicza trafienia, pudła są gorsze niż nie strzelić... Właśnie widzę jak się znacie...

Chodzi nam o to, że 1 raz trafia... 200dmg na bitwę na 5t to tak trudno? Ja robię 1500 kv-1 i to nie jest op wynik. Gram dla stat, jak widzę 2500WN8 to sprawia mi to przyjemność. Jeśli ktoś lubi jechać przed siebie, strzelać w losowym kierunku i liczyć że jakiś bot wjedzie mu pod lufę, mając z 5% przetrwanych bitew, to ok, ale problem z tym, że uprzykrza normalnym graczom rozgrywkę.

Opublikowano

Jeżeli nie przestaniesz mnie obrażać, to się pogniewamy.

Z Twojej wypowiedzi wynika, że jestem nienormalnym graczem, skoro uprzykrzam grę tym "normalnym"?? Nie możesz odpuścić, musisz na siłę wszystkim udowadniać swoją zajebistość? Mam gdzieś staty, odznaki i inne tego typu pierdoły.

Mam 31 lat i czasy zajebistego skilla już dawno za sobą...

Z mojej strony to wszystko, a teraz zapuszczam bota, żeby mi GOŁE KV-1 podexpił :)

Opublikowano

Na obrażanie kogoś nie ma wogóle usprawiedliwienia. Tym bardziej, jeżeli głównym prowodyrem jest MODERATOR działu. Moje staty, moja sprawa. (Kropka).

Gram niecałe 2 tygodnie.

Wy pewnie od strzału mieliście MEGA staty.

Btw piękny offtop tu sie uprawia i ogólnie poziom na wypasie.

Opublikowano

Na obrażanie kogoś nie ma wogóle usprawiedliwienia. Tym bardziej, jeżeli głównym prowodyrem jest MODERATOR działu. Moje staty, moja sprawa. (Kropka).

Gram niecałe 2 tygodnie.

Wy pewnie od strzału mieliście MEGA staty.

Btw piękny offtop tu sie uprawia i ogólnie poziom na wypasie.

Tak racja, twoje staty twoja sprawa, jednakże 4 fun to najczęstsza wymówka słabych graczy i również jest to najczęstsza przyczyna porażek drużyny. To ile kto gra nie ma tu nic do rzeczy. 

Nikt Ci nie każe prowadzić konwersacji dalej, skoro uważasz, że rozmowa jest nie na twoim poziome to po prostu wyjdź. Nikt Cię tu nie trzyma.

Opublikowano

Gra 4fun to zawsze wymówka trolli i gości, którzy lamią w kurwe, w każdej grze MMO.

Weź pod uwagę, ze twoje 4 fun wkurwia innych, nikt nie chce mieć takiego pomidora jak ty w teamie, wyjedziesz na srodek mapy, padniesz w sekunde, fun w c**j.

Opublikowano

K***a skąd Wy bierzecie te wszystkie informacje że wyjeżdża na środek i strzela raz na kilka bitew?! Japierdolę, naskoczyliście na chłopaka jak na zwierze bo ma słabe staty... I to wszystko sprowokowała moderacja, brak mi słów.

Jak tak bardzo was wkurzają pomidorki to grajcie w klanach kompanie, CW, twierdze i drużyny. Tam sami sobie wybierzecie z kim gracie i nie będzie trzeba przejmować się WN8. Ba jak tacy wspaniali wszyscy są, bo krytykujecie jak najlepsi gracze w grze, to grajcie ESL. Tam to kaska i goldzik się sypie. Śmiało i nie pierdolcie tu jak to jest źle z pomidorami....

Opublikowano

K***a skąd Wy bierzecie te wszystkie informacje że wyjeżdża na środek i strzela raz na kilka bitew?! Japierdolę, naskoczyliście na chłopaka jak na zwierze bo ma słabe staty... I to wszystko sprowokowała moderacja, brak mi słów.

Jak tak bardzo was wkurzają pomidorki to grajcie w klanach kompanie, CW, twierdze i drużyny. Tam sami sobie wybierzecie z kim gracie i nie będzie trzeba przejmować się WN8. Ba jak tacy wspaniali wszyscy są, bo krytykujecie jak najlepsi gracze w grze, to grajcie ESL. Tam to kaska i goldzik się sypie. Śmiało i nie pierdolcie tu jak to jest źle z pomidorami....

Skąd? No cóż, pewnie z własnego doświadczenia. Każdy tego doświadczył IV-V tiery a gość jedzie Shermanem przez środek mapy. 4k bitew i 10WN8 się z dupy nie bierze. 

Ja osobiście nic nie mam do pomidorków lecz do tych usprawiedliwień, "gram 4 fun" "nie patrzę na staty" " nie mam xvm, mam na to wyrąbane". TO jest już nudne i drażniące. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...