Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WoT] Bot do WoT'a

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to gj dla autora.

Edit: To jest ruski bot, może w rosji tak grają artą?

Opublikowano

heh widze ze ta gra schodzi na psy dobrze ze sprzedalem konto bo skoro do takich rzeczy dochodzi to bóg wie jeszcze do czego dojdzie ...

nie dosc ze bitwy sa ustawiane w tej grze to i jeszcze wiecej  przegranych bitew bedziecie mieli xD

i co testowal ktos czy atra to gra xD

Opublikowano

heh widze ze ta gra schodzi na psy dobrze ze sprzedalem konto bo skoro do takich rzeczy dochodzi to bóg wie jeszcze do czego dojdzie ...

nie dosc ze bitwy sa ustawiane w tej grze to i jeszcze wiecej  przegranych bitew bedziecie mieli xD

Jak się nie podoba to polecam kombinacje alt + f4.

Gra artą jak td'kiem.

Opublikowano

Bitwy ustawione? Nie ma takiego czegoś.

Oczywiste, że statystyki na bocie się pogarszają, ale każdy to robi na własną odpowiedzialność.

Opublikowano

Nieprawda, przecież boty będą dobierane po równo...

Opublikowano

Gdyby była jakaś plaga botów, tak jak swojego czasu w Metin2 to dodali by jakieś zabezpieczenia i po problemie. Takiego bota da się wykryć, choć i tak znajdą się gracze, którzy mają gorsze umiejętności od niego.

Opublikowano

Gdyby była jakaś plaga botów, tak jak swojego czasu w Metin2 to dodali by jakieś zabezpieczenia i po problemie. Takiego bota da się wykryć, choć i tak znajdą się gracze, którzy mają gorsze umiejętności od niego.

Bot opiera się na skryptach, to znaczy że nigdy nie zachowa się w jakiejś sytuacji inaczej niż ma to zrobić. Po tym można go wykryć.

Opublikowano

Hahahaha. Juri to artą gra jak TD ,jedździ po mapie i ledwo co strzeli i giniesz

hehe sam do grilla tak gralem , bo niewiedzialem ze jest cos takiego jak widok satelitarny ;P 

co do bota to jezdzi i strzela czyli robi wiecej niz 15% graczy ,

takim hetzerem czy at2 mozna pewnie wn8 no poziomie 600 wyciagnac 

POZEGNANIE ZWOT I REST ... I POWROT

Opublikowano

Ma ktoś jakiś klucz ?? Bo poblokowali już większość :/

EDIT:

Jak narazie znalazłem adres do jakiego program sie odwołuje o sprawdzenie klucza, brzmi on tak:

http://37.139.12.54/check?key=KLUCZ&version=0.2.1

Bez tego amp; ;)

Program odwołuje się o sprawdzenie licencji, np my w programie wpisujemy klucz 123456

Przez zapętlenie stajemy się serwerem który odsyła informację iż klucz 123456 jest ważny ^_^

Następnie bocimy xD

Ale jest problem bo niewiem jak ustawić takowy serwer lokalnie aby licencja dostała status  "VALID"

Jeżeli ktoś ma jakieś pomysły lub kontakty pisać  :rolleyes:

Przydałoby się jakieś obejście do tego :D

Opublikowano

http://www.dom1n.com/m1ndfck/wot-botow/  zajumane z dom1na 

chyba nie chcecie zeby tak ta gra wygladala LENIE :unsure:

Storm wypowiadał się na ten temat. Zaraz po restarcie odpalili kilkadziesiąt botów, tak aby wylosowało jak najwięcej do 1 bitwy. Wszyscy potem zostali zbanowani.

A tak offtopem. Może wbilibyśmy do 1 bitwy wszyscy razem zaraz po restarcie, tak aby wylosowało nas do 1 bitwy i 1 osoba wykręciła by świetny wynik, robiąc wszystkie medale ;p?

Najlepiej poczekać, aż dodadzą bonus za przyjęty dmg i wtedy wystrzelać wszystkie magazyny po gąskach i 5k bazowego expa ;p 

PS Po 22 gadam i robię głupoty.

Opublikowano

@up
Bot prawdopodobnie już nie działa ;c

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Prawdopodobnie tak, autor coś kombinuje,.

! Witam 
Jeśli chodzi o zakończeniu rejestracji chciałbym dodać następujące: Rejestracja jest zamknięta wewnątrz , jak go opuścić całkowicie otwarte było niemożliwe ze względu na lawinowy wzrost liczby użytkowników i ryzyko działań oszczędnościowych przez WG. Myślę, że każdy rozumie, że środki te trafią nie tylko CT, ale ogólnie zabronione na wszystkich trybach. Ja jednak nie planujemy zakończyć przejście na zasadach komercyjnych, więc teraz mam wypracowane sposoby, aby łódź dostępne dla wszystkich, ale w tym samym czasie wprowadzić jakieś rozsądne ograniczenia, gdyż w sytuacji, w ​​której jedna osoba jeździ na dni 5-7 botów gospodarskich nie mają normalne . Więc proszę o cierpliwość. I znowu o klucze. Jeśli masz profil, ale klucz nagle nie ważne, po prostu wziąć się w nowych "klucze" prawdopodobnie stary klucz używany przez kogoś innego. Kto może korzystać z jednego klawisza na 3 kontach, tak, że można również podzielić się z przyjacielem, jeśli jesteś pewien, że nie pójdzie dalej. 
PS pytaj podzielić klucz w osobistej poczty e-mail i nie trzeba , jak dobrze , że nie dają się klucze dla pieniędzy . Pieniądze akceptowane tylko jako pomocne, to znaczy, jeśli z powodzeniem stosowany bota i czuć w stanie podziękować mnie o przysługę, przyniósł następnie można wysyłać całkiem ładny grosz na te szczegóły.

Opublikowano

Lipa, chciałem bota przetestować ;/

moja_sygnaturka_by_ad3r-d7wbx1e.png

Jestem początkującym grafikiem. Jeśli chcesz żebym coś dla ciebie wykonał pisz śmiało PW.

Każda wykonana praca nauczy mnie jak obsługiwać się grafiką.

Opublikowano

ta musialeś? i teraz bocik szybko wyjdzie z zamkniętej bety :D

Ogółem bocik dobry :D T-25 zrobił najwięcej 4 fragi, 1200dmg a T-34-85 1500dmg 3 fragi.

i WN8 co 6 bitew od zielonego do fioltowego normalnie pomarańczowe... z tym, że KD Ratio nam zaniża :?

Zaraz napisze czy działa. Bana nie wyłapiecie. Ponad 400bitew mi już zrobił i jak na razie jest spoko. ale od 2tyg go nie uruchamiałem :)

http://scr.hu/2f1b/cf7od jak widać działa :)

Opublikowano

Ma ktoś jakiś klucz ?? Bo poblokowali już większość :/

EDIT:

Jak narazie znalazłem adres do jakiego program sie odwołuje o sprawdzenie klucza, brzmi on tak:

http://37.139.12.54/check?key=KLUCZ&version=0.2.1

Bez tego amp; ;)

Program odwołuje się o sprawdzenie licencji, np my w programie wpisujemy klucz 123456

Przez zapętlenie stajemy się serwerem który odsyła informację iż klucz 123456 jest ważny ^_^

Następnie bocimy xD

Ale jest problem bo niewiem jak ustawić takowy serwer lokalnie aby licencja dostała status  "VALID"

Jeżeli ktoś ma jakieś pomysły lub kontakty pisać  :rolleyes:

Przydałoby się jakieś obejście do tego :D

klucz działa na IP. Próbowałem użyć mój klucz na kolegi koncie (też ma bota ;)) i nie działał... Więc niewiele da Ci mój klucz :P

Opublikowano

ta musialeś? i teraz bocik szybko wyjdzie z zamkniętej bety :D

Ogółem bocik dobry :D T-25 zrobił najwięcej 4 fragi, 1200dmg a T-34-85 1500dmg 3 fragi.

i WN8 co 6 bitew od zielonego do fioltowego normalnie pomarańczowe... z tym, że KD Ratio nam zaniża :?

Zaraz napisze czy działa. Bana nie wyłapiecie. Ponad 400bitew mi już zrobił i jak na razie jest spoko. ale od 2tyg go nie uruchamiałem :)

http://scr.hu/2f1b/cf7od jak widać działa :)

Bot działa i na pewno nigdy żaden bot nie będzie grał na poziomie fioletowego gracza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...