Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WoT] Bot do WoT'a

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przypadkiem, dzięki postowi użytkownika @Hubertus323f Znalazłem bota do World of Tanks.

Jest on darmowy, ale do czasu wyjścia z bety. Niestety, nie jest on idealny, zaniża statystyki, ale z obserwacji @LoveCmD gra on na poziomie zwykłego pomidorka.

Link:

http://cyber-tank.ru/

Tam znajdziecie wszystkie informacje itp.

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/7d2c0e390f624eab0e6d2a455ffcd011b06d8c1b32548884fba617a473176921/analysis/

Niestety, bot jest w języku rosyjskim, podobnie strona i instalka.

Instrukcja:

Wchodzimy na stronę podaną powyżej.

Wybieramy 3 opcję od lewe, aby pobrać bota

Rejestrujemy się, a następnie logujemy na stronie. Login podajemy przy rejestracji, a hasło przychodzi mailem.

Wchodzimy na tą stronę:

http://cyber-tank.ru/26-2/

Bierzemy kod, który będziemy musieli wpisać tutaj:

http://scr.hu/1yc8/5f4b8

Uruchamiamy bota, wpisujemy ten klucz.

Odpalamy grę i klikamy na ten czerwony guzik.

Klikasz to w środku i wybierasz czołgi, którymi ma grać.

Klikasz ponownie to czerwone i gotowe!

Możesz zminimalizować grę, bo bot działa w tle.

Resztę dopiszę jutro, bo teraz już śpię.

Radzę testować na troll kontach, bo można wyłapać bana.

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gra całkiem nieźle (testowałem) automatycznie wchodzi do bitwy, sam zmienia czołgi po zniszczeniu wychodzi.

Jednakże ma czasami "chwile słabości" i nie wie gdzie jechać, ale ogólnie całkiem ok.

Tak jak pisał Juri, polecam testować na niepotrzebnych/troll kontach bo nie wiadomo czy ban za to leci czy też nie, autor co prawda pisał, że sam testował go przez okres 3 tygodni i nie dostał bana lecz czego się nie robi dla marketingu  :rolleyes:

@Edit dam ułamek bitewki Stugiem tylko mi się filmik uploaduje.

https://www.youtube.com/watch?v=BRWHevLww-8

Opublikowano

@jugens22 heheh

Nie widzę sensu marnowania limitu, prądu oraz komputera. Jak już to trzeba koniecznie pamiętać o ustawieniu absolutnie wszystkiego na najniższe, coby tak mocno nie ciągnąć wszystkiego.

Aktualnie bot jest przecież darmowy, więc raczej nie w celu marketingu. Skill tego bota na StuG'u to jakaś tragedia, gdyby nie było wsparcia to ten Pz. I C by go rozwalił.

Opublikowano

@jugens22 heheh

Nie widzę sensu marnowania limitu, prądu oraz komputera. Jak już to trzeba koniecznie pamiętać o ustawieniu absolutnie wszystkiego na najniższe, coby tak mocno nie ciągnąć wszystkiego.

Aktualnie bot jest przecież darmowy, więc raczej nie w celu marketingu. Skill tego bota na StuG'u to jakaś tragedia, gdyby nie było wsparcia to ten Pz. I C by go rozwalił.

A no mało brakowało, jak pisałem bot ma czasami "chwile słabości".

Opublikowano

mam pytanko? oczywiscie ja tego nie bede uzywal.

czy jak wykryja gracza na bocie to banuja mu jedno czy wszystkie konta na jego adresie IP

Opublikowano

czy jak wykryja gracza na bocie to banuja mu jedno czy wszystkie konta na jego adresie IP

Restartują statystyki, czołgi itp., zostawiając tylko golda, premium, czołgi premium i wszystko co można kupić za złoto (gold pociski także).

W WoT za boty, cheaty itp. banów jako tako nie ma.

Opublikowano

W Wot nie ma banów na IP jest tylko restart konta.

Opublikowano

Chyba że wykryją to i zrobisz to jeszcze raz, wtedy już idzie ban.

A no mało brakowało, jak pisałem bot ma czasami "chwile słabości".

Takie chwile słabości to się akceptuje do tieru III...

Opublikowano

Chyba że wykryją to i zrobisz to jeszcze raz, wtedy już idzie ban.

Takie chwile słabości to się akceptuje do tieru III...

Mogę zrobić troll konto, ustawię na tydzień bota. Zobaczę do którego tieru dojdzie grając po 1-3h dziennie, oraz jakie będzie WN8.

Powiedzcie mi tylko jaką linię robić. Może coś francuskiego? 

Opublikowano

Stąd płynie wniosek, że all pomidorki grające w WoTa do właśnie takie boty, innego wytłumaczenia nie widzę xD

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

Stąd płynie wniosek, że all pomidorki grające w WoTa do właśnie takie boty, innego wytłumaczenia nie widzę xD

Niestety, muszę przyznać, że w WoT widzę coraz wiecej botów, mam nadzieję, że ta gra nie skończy jak DarkOrbit.

Opublikowano

Wątpię. Ten bot jest dopiero w becie, a autor zapowiada, że będzie wymagana płatność.

Niby @LoveCmD nie gra na bocie, a ma 100WN8.

Opublikowano

Niestety, muszę przyznać, że w WoT widzę coraz wiecej botów, mam nadzieję, że ta gra nie skończy jak DarkOrbit.

Darka zgubiło to że BP leciał ciągle na kasę, WG na szczęście tego nie robi ; )

@Co do bota to wątpię żeby ktoś go kupywał, skoro wie jakie są tego konsekwencje.

1377808813-U903831.png

Opublikowano

@Co do bota to wątpię żeby ktoś go kupywał, skoro wie jakie są tego konsekwencje.

WG leci na kasę, ale w taki sposób, żeby nie stracić graczy. W WoT nie ma grama pay2win, bo wszystko co pomaga jest dostępne za kredyty.

Co do bota - Do metin'a jest bot który zwie się m2bob. Z tego co wiem jego autor zarabia sporo na nim.

Opublikowano

WG tego nie robi? Spójrz na ceny golda.

Opublikowano

Dobra, nie róbcie offtopu. To temat o bocie, a nie o cenach golda.

W WoT jest ustalone, że 1000 golda = 20zł (Przykładowo) i tyle. 1 gold = 2 grosze (przy wyższych cenach mniej).

Każda gra ma swoje ustalone i co do cen nie można się przyczepić. 

Opublikowano

WG tego nie robi? Spójrz na ceny golda.

Są względnie tanie.

Za tyle samo waluty w innej grze, gdzie jest ona mniej użyteczna, płaci się więcej.

Chcesz tańszego golda? Idź na ruski serw (około 30% tańszy gold).

Topic:

WTF ten StuG nie umiejący się obronić przed głupim Pz I C... Śmiech na sali. Strzela, spoko. Fajnie. Tylko jazda tragedia, rozgarnięcie na mapach tragedia, weakspoty pewnie to samo (strzela na autoaimie). Gracz choć minimalnie ogarniający grę umiałby się obronić tak skrętnym TD przed głupim 3tierowcem.

Może to wersja beta, ale żaden bot nie będzie grał na poziomie normalnego człowieka z dobrym WN8/WN7.

@Offtop:

Jugensowi się przyda do ESLa, może zacznie coś sam wygrywać, a nie bustować konto :v

Opublikowano

Ktoś pa pomysł, czemu nie działa?

Jakiś błąd wyskakuje, czy co?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...