Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] ASine.pl - Powiew świeżości

Mastick

Ważne pytanie do was  

270 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie żeby dodać autopoty?

• Tak
      252
    • Nie
      18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem zaszczyt testować serwer jeszcze przed otwarciem beta testów :)

Serwer polecam głównie ze względu na questy, które mi się bardzo spodobały za pierwszym razem(bicie Handlarza Zbroją i wgl. :D)

Widziałem spore zaangażowanie w serwer jak i nadal widzę.

Bardzo dobry zespół, nowości także spoko.

Dungeony mi wpadają w oko :P

Mogę polecić każdemu i jeszcze tam wpadne @Mastick ;)

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Muszę się odnieść do rzekomych wirusów, które wykrywa paru osobom. Możecie być spokojni, daję słowo że client jest w 100%! CZYSTY, a wykryte wirusy nie stanowią zagrożenia, są jedynie następstwem pakowania clienta (konkretnie binki)

Zapraszam na nasze forum:

Asine.pl

ex

Opublikowano

Wpadnę bo zapowiada się ciekawe. Nie da się szybciej startu? 

Myślę, iż start jest ok. Jest po tych serwerach, tak więc nie koaliduje się :)

Opublikowano

Powodzenia. Mam nadzieję, że serwer wam wypali i nie będzie żadnych problemów. Wiem ile Mastick przykładał pracy do tego serwerka, więc można polecić z rękom na sercu.

Opublikowano

Hmmm a jak jest z ulepkami?

Z mobów podczas expa czy bossy/metki?

W zależności od ulepszacza jest trudniej go zdobyć z moba. Niektóre dropia, a nie które tylko z metinów. Z bossów dropią w większym procencie te same, które dropią z metinów :)

ex

Opublikowano

Bardzo dużo nowości <3

Serwer polecam każdemu, nie nudzi się, jest świeży w porównaniu do innych serwerów, ma dobrego admina(czyt. Mastick'a), zagrajcie a się nie zawiedziecie :-).

Opublikowano

Czekam do jutra ale żałuję, że nie zdążyłem się zapisać na bete.

Mam pytanie do admina, ile osób oprócz administracji brało udział w beta testach? 

kochas.png

nicki pod jakimi gram: Rysiek, Ryszard, Rych, 666!

Opublikowano

@Mastick

Czy serwer już działa?

Jeśli nie to mogę na BETA TESTY?

Zapowiada się świetnie !

Pozdrawiam,

MaQwin

Serwer startuje jutro o 18:30 :)

Czekam do jutra ale żałuję, że nie zdążyłem się zapisać na bete.

Mam pytanie do admina, ile osób oprócz administracji brało udział w beta testach? 

Ok. 12 osób, z czego około połowa brała czynny udział :)

ex

Opublikowano

Mhmm pytałem dlatego czy dużo osób już ma sporą wiedze na temat serwera al po odpowiedzi widzę, że raczej nie ;)

Czekam czekam z niecierpliwością.

kochas.png

Opublikowano

Mhmm pytałem dlatego czy dużo osób już ma sporą wiedze na temat serwera al po odpowiedzi widzę, że raczej nie ;)

Czekam czekam z niecierpliwością.

Zapraszamy do gildii jak coś :D I czekamy na start!

Opublikowano

Bardzo polecam serwer z tego miejsca . Gram w metina od 4 lat i wreszcie jest serwer gdzie administracja stoi na wysokosci zadania . Mastick napewno wpadne i goraco czekam na start . Jutro zasysam clienta . Polecam , wbijac!

Opublikowano

pewnie do jakiejś się przyłączę bo moja gilldia stwierdziła, że idzie na inny syf, a szkoda bo później będą żałować ;p

osobiście będę grał w chunjo i podoba mi się, że choć na jednym serwerze chunjo nie zostało usunięte. 

Rysiek wjedzie z buta w topke, pozdrawiam i czekam, czekam ;)

kochas.png

Opublikowano

pewnie do jakiejś się przyłączę bo moja gilldia stwierdziła, że idzie na inny syf, a szkoda bo później będą żałować ;p

osobiście będę grał w chunjo i podoba mi się, że choć na jednym serwerze chunjo nie zostało usunięte. 

Rysiek wjedzie z buta w topke, pozdrawiam i czekam, czekam ;)

Zawsze mogą się nawrócić :D!

Pamiętajcie, że jutro to własnie Asine będzie serwer na ktorym się nie zawiedziecie, więc wybierzcie mądrze :)!

Ymm, czy zamierzacie jakąś reklamę robić poza mpc i youtubem?

Cały czas czynnie prowadzimy jeszcze kampanie na facebooku, jednakże póki co nie planujemy reklam w telewizji czy radiu :D

ex

Opublikowano

czy wy też macie problem z klientem "Program przestał działać"?

Hmm, odpaliłes patchera jako administrator :mellow: ?

ex

Opublikowano

Hmm, odpaliłes patchera jako administrator :mellow: ?

Oczywiście, to była pierwsza rzecz którą zrobiłem po tym błędzie, nie mam żadnych aktualizacji, antywira ani zapór. Pierwszy raz coś takiego w privie metin2

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pamiętajcie, że jutro to własnie Asine będzie serwer na ktorym się nie zawiedziecie, więc wybierzcie mądrze :)!

Potwierdzam.

Co do wirusów w kliencie - skan który jest w temacie jest mój, moge Wam obiecać, że klient jest w pełni czysty, jezeli wykrywa Wam wirusy to z własnej winy, nie z winy administracji.  Polecam dobrze przeskanować komputer w takiej sytuacji.

A serwer oczywiscie polecam, profesjonalna administracja z profesjonalnym podejściem, jeżeli z czymś sobie nie będą dawali rady w co i tak wątpie to tak czy siak maja pełno techników do pomocy, tzw.  znajomych :)

Polecam i mozecie spokojnie czekać bo wiem, że warto :)

Opublikowano

Serwer zdecydowanie polecam :)

Po Teamie można się spodziewać czegoś dobrego, mam nadzieję że się nie zawiodę.

Całkiem spoko wygląda system ulepszeń, szkoda tylko że strumyki to pierwszy epik ze smoczków :D

A tu taki mały downloadzik xDhttp://prntscr.com/3o5aq8

Opublikowano

Jutro tylko jeden serwer was nie zawiedzie - Zapraszamy was na ASINE.PL o 18:30 :)!

Dokładnie zgadzam się w 100% z tą wypowiedzią 

Pozdro Mastick :)

Xe0

Opublikowano

Jutro tylko jeden serwer was nie zawiedzie - Zapraszamy was na ASINE.PL o 18:30 :)!

10361402_267563686762847_316211461690522

Miałeś wystartować wcześniej, a nie wieczorem...

UkINXJ3.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...