Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] ASine.pl - Powiew świeżości

Mastick

Ważne pytanie do was  

270 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie żeby dodać autopoty?

• Tak
      252
    • Nie
      18

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No prezentacja mi się bardzo podoba, oczywiście polecam ten serwer, na pewno nie pożałujecie 

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Jestem beta testerem i serwer jest zaje..... Polecam go serdecznie. Nie mogę doczekać startu. Exp bardzo miły drop tak samo. Gm pilnują bardzo porządku oraz naprawiają wszystkie bugi. Pozdrawiam pozdro600

c07aaaa0ac783f56.png
Opublikowano

Świetny serwer, miałem okazję go przetestować i z czystym sumieniem mówię, że gracze serwerów easy będą zachwyceni :)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Nie dość, że system ulepszeń, bronie, zbroje, mapy, dungeony już były i się przejadły to nic tu nowego nie widzę do tego medium/easy z takimi wartościami bonusów, a tekstury mobów to już w ogóle.

Opublikowano

Nie dość, że system ulepszeń, bronie, zbroje, mapy, dungeony już były i się przejadły to nic tu nowego nie widzę do tego medium/easy z takimi wartościami bonusów, a tekstury mobów to już w ogóle.

Chyba nie liczyłeś na nowoczesne tekstury, tymczasem dungeony są nasze i nie chcę żebys nazywał je "przejadliwymi"

ex

Opublikowano

Serwer polecić muszę!

Bardzo profesjonalny, profesjonalna administracja, stabilna maszyna i masa atrakcji.

Kto nie wbije ten z policji! Zapraszam serdecznie na oficjalną odsłonę!

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

SYGNATURA DLA GRACZY :)!

956741401217442220780.png

Zrobiona przez @PhoEnix9332 :)

KOD DO WKLEJENIA:

[url=http://www.mpcforum.pl/topic/1212333-zapowiedz-asinepl-powiew-swiezosci][size=4][b][color=#ff6666][img=http://www.mpcforum.pl/uploads/images/956741401217442220780.png][/color][/b][/size][/url]

ex

Opublikowano

Nic tylko czekać na start.

Jak jest z archerem? Dam rade bez buffa expić ?
Przyjemny exp jest na atlantydzie? Bo widzę, że do 105.
Klasy wyrównane ;)

btw. Chyba załącznik do łuków Ci siadł  Mastick.

Opublikowano

Klasy odpowiednio wyważone? Podpinam się pod pytanie UP: Jak z archerem?

Pety tylko z IS więc moje pytanie: czy są na stałe?

I jeszcze propozycja ode mnie: znieście te wymagania co do osób w PT (3 i więcej) bo nie każdy ma czas latać za kimś kto pójdzie z wielkim "rzalem i  bulem" na dunga i jeszcze dla niego będzie część dropu :>

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Nic tylko czekać na start.

Jak jest z archerem? Dam rade bez buffa expić ?

Przyjemny exp jest na atlantydzie? Bo widzę, że do 105.

Klasy wyrównane ;)

btw. Chyba załącznik do łuków Ci siadł  Mastick.

Ponawiam moje pytanie.

Opublikowano

Ponawiam moje pytanie.

Jako, że Mastick się opieprza to ja odpowiem :)

1. Archer będzie profesją przydatną m.in dzięki posiadaniu umiejętności pasywnej.

Planujemy również wprowadzić dla niego nowe strzały, które zwiększą jego możliwości bojowe.

2. Tak, dasz rade bez buffa.

3. W atlantydzie exp jest wyważony i idzie całkiem nieźle.

4. Klasy są dosyć wyrównane, choć wciąż nad tym pracujemy.

Klasy odpowiednio wyważone? Podpinam się pod pytanie UP: Jak z archerem?

Pety tylko z IS więc moje pytanie: czy są na stałe?

I jeszcze propozycja ode mnie: znieście te wymagania co do osób w PT (3 i więcej) bo nie każdy ma czas latać za kimś kto pójdzie z wielkim "rzalem i  bulem" na dunga i jeszcze dla niego będzie część dropu :>

1. Pety są w is i są na stałe. Na start otrzymujesz również peta NA STAŁE, jednak jego umiejętności bojowe są mniejsze niż tego z Isu.

Będziemy myśleli nad zniesieniem wymagań, jednak dungeonu typu inferno, nie da się przejść samemu :)

Opublikowano

1. Archer będzie profesją przydatną m.in dzięki posiadaniu umiejętności pasywnej.

Planujemy również wprowadzić dla niego nowe strzały, które zwiększą jego możliwości bojowe.

2. Tak, dasz rade bez buffa.

3. W atlantydzie exp jest wyważony i idzie całkiem nieźle.

4. Klasy są dosyć wyrównane, choć wciąż nad tym pracujemy.

1. Pety są w is i są na stałe. Na start otrzymujesz również peta NA STAŁE, jednak jego umiejętności bojowe są mniejsze niż tego z Isu.

Będziemy myśleli nad zniesieniem wymagań, jednak dungeonu typu inferno, nie da się przejść samemu :)

Dodatkowo - archer to postać, która posiada łuk - broń która ma największy damage na serwerze ;)

ex

Opublikowano

Dodatkowo - archer to postać, która posiada łuk - broń która ma największy damage na serwerze ;)

Poprawisz ss'y łuków? Chciałbym zobaczyć jak wyglądają :).

Opublikowano

No tak, ale jak już to dajcie tak żeby trzeba było iść w 2 osoby bo w tedy łatwiej znaleźć kogoś ze znajomych/ gildii kto pójdzie i może nawet cały drop nam oddać. O tych na start widziałem w prezce. :>

Dobrze się rozreklamujcie, aby było sporo graczy i handel na serwie nie kulał. :)

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Poprawisz ss'y łuków? Chciałbym zobaczyć jak wyglądają :).

Poprawione

No tak, ale jak już to dajcie tak żeby trzeba było iść w 2 osoby bo w tedy łatwiej znaleźć kogoś ze znajomych/ gildii kto pójdzie i może nawet cały drop nam oddać. O tych na start widziałem w prezce. :>

Dobrze się rozreklamujcie, aby było sporo graczy i handel na serwie nie kulał. :)

Staramy się jak możemy :) I przyjmujemy propozycje co do grup do dungeonów :)

ex

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...