Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Legend World [Easy][16dgr][130cap]

SUrban

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 203
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no strnoa nie dziala , poki co to serwer jest na rozjebaniu, ga eva go popsul, pisalem na fejsie z gm i  napisal mi ze nowy GA ma byc i bedzie 2fw w tygodniu 

@Edit

ogarneli serwer, strnoka dziala juz znowu

a full client link to tutaj :
https://mega.co.nz/#!7cMSnJob!9a66bIIQcRy9GJ0hMygYxpr-BbhpRdqkeGyLV5pWO9A

Skanu nie bede dawac, odpierdolcie sie, kto chce ten pobiera i tyle, ja mam juz go miesiac  na kompie i komp smiga i nic sie nie dzieje.

REAAAKTYWACJA! JUTRO FW O 19 I W PIATEK! WBIJAAAC

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

co sadzisz po przez 2 dni cala gildia off? ostatnio tydzien czasu dodziennie po ponad 8 osob bylo

Opublikowano

To dla wszystkich tych co Spamują server i tą gre i w ogóle. Sory za moją długą Litanie:P

Ktoś kiedyś napisał serwer Pay2Win....server nudny........server turecki. No może i tak k***a jest może biegają turasy/Egy  w setach +15 i broniach +20+++ ale  to sa donatrzey to teraz niech ktoś mi wyjasni jak ktoś taki jak Achaja albo Chikita wibja bronie +20 i sety +16???? bo maja checi jak masz checi i  chwilke czasu to mozana i na tak jebanym Servie cos osiągnąć.Moze i  było  na s ostatnio  mało  sami wiecie FW się nie odbyło chcoaz było nas full pt może to was podłamało może to ze server monotonny  no ale co wy oczekujecie jak  Uniqi co chwila maja spawn  a FW( miejmy nadzieje  raz na tydzień będzie). ALL na botach. Moza akurat ktoś z was kto tak hejtuje Server wbił  w ten moment kiedy  all byslismy  afk no kurde zycie zdarza się. Ja dodam na konciec od Siebie ze zredukowali bug z LE i tylko raz na dzień i trzeba az 250 zbierac znowu. Gildia 13_Legion nadal Jest i gram. Jak cos pisać do Mnie AdamPL/El_Polaco/LordAdam albo Bonus Chikita  Achaja Zadziora _Urbi_  Elemele

Pozdrawiam Wszytkich i Zapraszam Serdecznie na server

AdamPL/El_Polaco        

PS będę promował  Ten Server ponieważ już dawno Niegrałem na tak zajebistym Servie dlatego Będę go wam polecał Pozdrawiam

Opublikowano

Panowie , czy Tylko mi wykryło virka /win32 ? Nie chcę was martwić ale jeśli idąc tym tropem , mam rację to będzie nie jedna lipa . Przez virusa o podobnej nazwie musiałem robić reinstalla całego windowsa bo pasożyt ten , zasyfił cały dysk C w ciągu 2 dni ;/

Opublikowano

Ja bede malo obecny bo mam zalobe po wujku , ale dzisiaj o 19 jest FW , zarejestrowalem nas, kto chce cos osiagnac to zapraszam

Opublikowano

Panowie , czy Tylko mi wykryło virka /win32 ? Nie chcę was martwić ale jeśli idąc tym tropem , mam rację to będzie nie jedna lipa . Przez virusa o podobnej nazwie musiałem robić reinstalla całego windowsa bo pasożyt ten , zasyfił cały dysk C w ciągu 2 dni ;/Omg 

Ja jakoś mam silka od ponad miecha na kompie i nic się nie dzieje, więc nie wiem w czym problem skany robię co pare dni i 0 kłopotów.

Opublikowano

dokładnie   ja mam tego Clienta tez ponad miecha i nic.Pozatym kolego Kazy Anty wirus widzi silka jako Virusa a jaki to już mnie wali:)Zapraszamy dziś FW:)

Opublikowano

Ludzie proszę was o  Powrót!!!!! Wiem jak jest.:( Ale jest nowy GA bug z LE niedziała ale robi się ten quest szybko.Prosze graczy Gildi 13_Legion_ o info czy będą tu grac.Ja będę grał i pogałał w miare możliwości nowym graczą.

Pozdawiam AdamPL

Opublikowano

Zatox może i jest martwy ale jak było nas  średnio 10 online to nikt nie narzekał chociaż było tak samo jak  jest teraz:( smutne to trochę ale no mało ludzi gra a w naszej gildii jestem tylko ja online i co jakiś czas ktoś dojdzie albo to nowy albo ktoś stary się zaloguje żeby zobaczyć co się dzieje:"P ja gram bo serverek jest fajny.

pozdrawiam AdamPL

Opublikowano

Ja bym proponował zeby napisac do Gm'a i dogadać sie żeby jednego z nas zrobił EM , jesli tak by było bysmy mogli promowac serv i rb eventy , wtedy ludzie  szybko by sie zjawili :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chętnie zagram tylko podajcie linka jakiegos bo tamten w 1 poscie nie działa;/

SharpMind / Byczeq

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...