Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Legend World [Easy][16dgr][130cap]

SUrban

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko juz smiga, oni usuwaja bugi dlatego tak jest, ludzie badzcie cierpliwi, nigdy te przerwy dlugo nie trwaja 

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

• Odpowiedzi 203
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Duzo ludzi na servie itp. Bede szukal gildi za 20 min wbijam podajcie swoje:)

[URL="http://goldenage-online.com"][IMG]http://i.epvpimg.com/3zqNdab.png[/IMG][/URL]  
Opublikowano

war crow, w gildi jest 20 osob takze ten, napisz do _Urbi_ jak juz bedziesz w grze ;) I podaj swoj nick 

Opublikowano

P******e , kto to wymyślił . Zapraszam was wszystkich na Feith_1453 , pomogę na początku wam ;) W niedziele zakładam guild i jedziemy z turasami :)

Opublikowano

Na serwerze jest godzinna inspekcja w celu polepszeniu gry. Serwer nie ma żadnych wirusów, więc nie kłam w celu zniechęcania innych. Na serwerze jest Polska gildia, która ma 20 członków. O dodania proszę pisać do: Chikita AdamPL Bonus Achaja i innych ludzi którzy są w gildii. Zapraszam wszystkich na serwer :)

Opublikowano

Na serwerze jest godzinna inspekcja w celu polepszeniu gry. Serwer nie ma żadnych wirusów, więc nie kłam w celu zniechęcania innych. Na serwerze jest Polska gildia, która ma 20 członków. O dodania proszę pisać do: Chikita AdamPL Bonus Achaja i innych ludzi którzy są w gildii. Zapraszam wszystkich na serwer :)J

Na serwerze jest godzinna inspekcja w celu polepszeniu gry. Serwer nie ma żadnych wirusów, więc nie kłam w celu zniechęcania innych. Na serwerze jest Polska gildia, która ma 20 członków. O dodania proszę pisać do: Chikita AdamPL Bonus Achaja i innych ludzi którzy są w gildii. Zapraszam wszystkich na serwer :)

Jak chcesz to zrobie skana ^^ 

Opublikowano

Dokladnie, inni zbednie piepsza glupoty jak nie zagrali jeszcze na serwerze, codziennie sa jakeis inspekcje po 1h zeby gralo sie poprostu lepiej.. btw,  24 osoby w gildi full pl , jutro fw, kogo nie zniecheca gra po 1 godzinie inspekcji z 24 to zapraszam na serwer, gwarantowana dobra atmosfera i pomoc

pisac do _Urbi_ (master), AdamPL,Bonus,Achaja,Chikita

Opublikowano

Laki nie reklamuj tutaj jakiegos serwera boze... daruj sobie albo zrob wlasny temat z serwerem

@glaw

glaw
Napisany Dzisiaj, 15:25

Debiutant

• photo-thumb-38603.jpg?_r=1359747897
  • Members
  • bullet_black.pngbullet_black.png
  • 129 postów
  • Hobby:AdamPL/MatteoSartor/GLAWIATIX_PL

Jebac Turasów!!!!!!  :) kiedy Open?

Elegancko Adam :D haah! 

@Edit
SERWER DZIALA! NIE SPAC, ZWIEDZAC, ZAPIER!... ! wbijac pany

Opublikowano

Ten Server Jest POLSKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Opanujemy wszystko i wszystkich :<3     13_Legion_ zaprasza

Opublikowano

stronka chyba off na chwile bo cos z baza danych 

@BTW!

iz0r3k.jpg

READY FOR FW! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...