Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Legend World [Easy][16dgr][130cap]

SUrban

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cos tam powrócili, z tego co wiem to chyba cofka byla jakos 3/4 dniowa, ja to na szczescie +17 chyba nie stracileM :D

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

• Odpowiedzi 203
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, po wbiciu do okienka gdzie wybiera się postać klikam na chara i start po czym nic się  nie robi zawiecha , ktoś coś wie co to może być ?

Opublikowano

a mi nie dziala files.fm , tzn nie moge pobrac bo pisze ze aktualizacja jakas jest .. wat 

Opublikowano

moje konto w grze AdamPL zpstało skasowane.Podejrzewam ze wszystkie zostały;/ Ale gram od nowa jak cos pozdrawiam 

mój bow  +19 poszedł;(

Opublikowano

linki z ich nowej stronki niedziałaja także pobrać z tamtą full clienta nieda się ....a mam ten sam problem co kolega wyżej z e zrobieniem konta i nieda się start nacisnąć;(

Opublikowano

Szybko sie wszystko nadrobi, najbardziej mozemy sie cieszyc ze konta donaterów polegly i bedzie wszystko wyrównane :)

Opublikowano

Niema co gadac Jak będzie ekipa jak ostatnio to damy rade:) Co Nie urban. 2 vs 6 i było prawie dobrze:) byłe by moza było grac i ja będę zadowolony.

Opublikowano

Dokladnie mordeczko, widzimy sie w grze w takim razie ;]

Opublikowano

dzięki Leszko mam Nadzieje ze będzie moza normalnie wbic do Gry.

Leszko to nic niedało jak naciaska na klienta to wyskakuje mi okienko z ! i nic niepojawia się start a u Ciebie jak?

Opublikowano

Wyskakuje mi okienko system/avatar_m_monstershiko_head.efp     Co to może być?

dobra już wiem ponaciskałem tak z pare razy za każdym razem cos innego pisało a na końcu to znikło i pojawiło się ze server are offlines:( 

także trza czekac dalej

Opublikowano

Ja jeszce nie pobieralem, ale cisnie ze speedem 3x wiekszym niz normalnie, wiec nie ma co nazekac, poki co to nie pobierajcie bo chyba nie dziala, tyle ze jak bedzie dzialal to na tych wlasnie plikach, pzdr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...