Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LegendWorldSro 15dg Darmowe Silki

daniox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LegendWorld-Sro Online 

Server Info:
Lvl : 130
Skill Cap: 130
Max DG: 15
Exp: Wysoki (Cisniesz na arene od 1-50 walisz jednego uniqa i mam 75lv potem idziesz na arene od 50-100 walisz uniqa i masz ponad 100 walisz nastepnego i kolejny lvl )
SP: Duży rat nawet nie trzeba farmić 
Drop item rate: x70 
Drop Coin rate: x70
Gold drop rate: x60
Alchemia max+24 i nie trudno wbić jak się przyłożycie
Sukces wbicia stony 80%

Link do Strony: http://www.legendworld-online.com/
Link do Clienta: http://file.up09.com/tnakfxuo75ir
Link do FB: https://www.facebook.com/Lwspage

Pare Zdjęć z serwera:
215031d1404264538-legend-world-online-si
215032d1404264866-legend-world-online-si

215033d1404264866-legend-world-online-si

215034d1404264866-legend-world-online-si

215035d1404264866-legend-world-online-si

215036d1404264866-legend-world-online-si

Info jak zdobyć LE:
LE coiny dostajemy za questa na Death Karra(67lv) Można tego questa zrobić tylko raz na 24 godziny i daje on nam 5 le coin :) 
Ale mozna zrobić 4 chary na 1 koncie i każdym charem zrobić go codzienie czyli 20 LE
Za 20LE można kupic Vip Premke Angel spirita i inne różne pierdoły 
Na start sa Free Silki 10K

Stony 15 DG można zakupić w sklepie w Legend Town TP znajdziecie w JG kolo normalnego TP

Server zrobiony do Zabawy 
Nie Pay2Win
Play2win Tak nie jest łatwo ale nie jest też aż za trudno 

Wszystkie miasta działają

FW: Jangan, Bandit, Hotan

Na Stronie znajdziecie Download Media i całego clienta 
w razie jakichś crashy nalezy pobrać calego clienta jak pobraliście tylko media.

Mój nick w Grze: Junior
Zapraszam serdecznie do Gry i zabawy :)

Opublikowano

Witaj  czy to jest taki sam server jak tamten Legend? bo widze ze tak a z tego co wiem to tamten niepadł jeszcze:) bo na FB dostaje co chiwla info od GM;a i jakis turniejach:)

Opublikowano

zgadza sie :) Set i bron mozna zebrać w ciagu 3 dni :) A +24 wbijasz +20 i walisz adva 

Do +10 jest prawie 100% potem troche trudniej 
Na ten moment ja biegam z daggerami +19 :)

Opublikowano

Haha ktos jeszcze tutaj gra? jaka gildia ? 
@AdamPL

wracasz tu ?

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

ja mam takie pytanie.bo mam już tego silka wypakowanego i wlaczam ten launcher silka i mi caly czas pisze updating ile mam czekac jeszcze 

Spokojnie, to sie zaladuje, przed chwila wlasnie sie mi zaladowalo, a czekalem okolo 5min

Opublikowano

ja mam takie pytanie.bo mam już tego silka wypakowanego i wlaczam ten launcher silka i mi caly czas pisze updating ile mam czekac jeszcze 

albo nawet do 30 min bo kasowali duzo bledow i bugow :)

Opublikowano

Serwer stoi od ponad 2 miesięcy, a jak wchodzisz koło 12 w nocy to żywej duszy nie ma.

To Dobrze ze nie ma nikogo prawie z jednej strony mianowicie: Można sobie nazbierać immortal, astral, steady i luck ston (Stony te dropia z Kidemonas'a) pojawia sie w phantom desert w bagdadzie :) a z drugiej strony lipa bo nie ma rywalizacji. Dlatego zachęcam was do zapraszania ogarniętych ludzi na serwer przyjmę każdego do gildi i pomoge wytłumacze co i jak. Pisać na Nick "Junior"

Opublikowano

Chętnie pogram, Zasysam :)

b6tusk.jpg

Opublikowano

To Dobrze ze nie ma nikogo prawie z jednej strony mianowicie: Można sobie nazbierać immortal, astral, steady i luck ston (Stony te dropia z Kidemonas'a) pojawia sie w phantom desert w bagdadzie :) a z drugiej strony lipa bo nie ma rywalizacji. Dlatego zachęcam was do zapraszania ogarniętych ludzi na serwer przyjmę każdego do gildi i pomoge wytłumacze co i jak. Pisać na Nick "Junior"

C*****y serwer, GM, który nie potrafi po Angielsku dobrze się wysłowić. Po drugie dwóch typów mają bota ustawionego zawsze na noc, przed jangan stoją i zabijają Kidemona i Jupitera co chwila, serwer pay2win, większość chodzi z setem +25, który wypada z uniqatów i mają wbite adv+4 kupione za $, serwer bez przyszłości, jak chcecie marnować czas wakacji lub wolne od pracy na zjebany serwer to proszę bardzo :)

Opublikowano

C*****y serwer, GM, który nie potrafi po Angielsku dobrze się wysłowić. Po drugie dwóch typów mają bota ustawionego zawsze na noc, przed jangan stoją i zabijają Kidemona i Jupitera co chwila, serwer pay2win, większość chodzi z setem +25, który wypada z uniqatów i mają wbite adv+4 kupione za $, serwer bez przyszłości, jak chcecie marnować czas wakacji lub wolne od pracy na zjebany serwer to proszę bardzo :)

Zjeany to jestes ty... prawda na serwerze wszyscy +24 biegaja ale to jest +20+4 adv Adv kosztuje 5 le . ktore dropia z questa wszystko mozna samemu zrobić nie wydajać nawet zlotówki ćwoku ! Trzeba tylko chcieć cos osiagnac :)

Opublikowano

daniox, mam nadzieje że spotkamy się na serwie :) Czy mogłbyś na priv podać skype na przykład ? ze znajomym wpadniemy i chyba posiedzimy troche tutaj :) trzeba na elitepvpers napisać posta na temat tego serwa to troche osób wpadnie :) 

Opublikowano

Spotkamy sie :) A teraz chyba update jest. Albo coś bo caly dzień mnie nie bylo w domu i nie wiem co sie dzieje :) a musze set na +20 wbic :D jeszcze 4 party :)

Opublikowano

daniox, mam nadzieje że spotkamy się na serwie :) Czy mogłbyś na priv podać skype na przykład ? ze znajomym wpadniemy i chyba posiedzimy troche tutaj :) trzeba na elitepvpers napisać posta na temat tego serwa to troche osób wpadnie :)

Przylaczam sie do serva na nowo:)

[URL="http://goldenage-online.com"][IMG]http://i.epvpimg.com/3zqNdab.png[/IMG][/URL]  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...