Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Legend World [Easy][16dgr][130cap]

SUrban

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 203
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Legenda Działa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!    nie wiem na jak długo ale już mam 102lv na pewno zmieniłsie balans i exp bo wolo idzie pozatym  uniq 125lv ma mnie na 2hity:) a wcześniej nie Zapraszam do Gildi. Czekamy na Urbana i Reaktywacja Gildi 13_Legion   :) Pozdrawiam

Server Open

Opublikowano

Gildia 13_Legion_ zaprasza Pm AdamPL  Nenfis  Chikita    Bonus  Kailr   El_Polaco    zapraszamy Gildia się Zbroi:)   Reaktywacja gildii 

Ps Urab dawaj do gildii to twoja gildia:) Reaktywacja trwa:)

Opublikowano

Ja bede dziś po 12 może trochę później to zapraszam Nowych do gry.Pomoc w taxi na Jupiterze macie zagwarantowane. jak cos pm w grze

Opublikowano

Bobini przy tych błędach przy odpaleniu mbota dawaj cały czaxd ok i będzie dobrze Zatox no zmieniło się wsumie nic .Może trochę inaczej  jest bo trudniej na uniqach ale pozatym to nic     dawaj do nas !!!!!!!!!!!!

Gildia 13_Legion_ Zaprasza PM AdamPL Achaja Kapciuch Chikita Bonus Sweety    jest nas już 12      pozatym jutro Forteca i licze ze ktoś jeszcze Dojdzie. Server może i jest donate ale jest fajna zabawa moza isc na uni w pt podropic powkurwiac EGY i turasów:) no i licze ze jutro jedna Forteca będzie nasza. Pozdrawiam

PS Urban Mendo gdzie ty jesteś? :)

Opublikowano

Hahaha juz dolaczam sorki koledzy, myslalem ze wszyscy sobie odpuscili i ze te tureckie gowno nie bedzie chodzic, dzieki ze moge na was liczyc!
biore sie za pobieranie!

Pozdro mordeczki.

#EDIT

Pobrany! WBIJAAAAM Nareszcie!

jakby ktos nie wiedzial skad pobrac to : xxx

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

Jaki skan czlowieku xD? hahaha prosze Cie, mam ci dawac skan 4gb ?

serwer nie jest pay 2 win, na kazdym serwerze mozesz sobie kupic 200% expa i wszystko, tutaj jest w miare okej, mozna miec wsyzstko to samo co donater tylko z biegem czasu

Opublikowano

znowu ? ostatnio takie byly chyba tydzien temu... wszystko juz dziala bo byl update!

Opublikowano

ehh wybieram postać i juz dalej wejsc wogole nie ma jak... hmm czekac?? wolny wieczor jutro dzien wolny od pracy i nie ma nawet jak sie odstresowac ehh ;/

Opublikowano

Kurde, od 21;40 do teraz chodzill serwer, a tak to caly dzien smigal, pewnie cos kombinuja ;p 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...