Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Legend World [Easy][16dgr][130cap]

SUrban

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 203
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wwwoooojtusss nie da sie kupic itemow +25 tylko +20 :) i set +16 z wbitym adv, wiec nie zniechecaj mi tu ludzi, btw juz mam pare immo na 15 dgr, angel avatary, viking avatary, 2h +13 (bez adv)
Zapraszam serdecznie! dam jakiegos soxa 15 dgr :)

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

Polecam Serwerek Pare dni i można mieć ładnego seta wmiare możliwości oczywiście::) 15d Bronie to nie porblem 14d Seta kupuje się u npc 15d to już problem bo to już za real kase. ALe dużo ludzi sprzedaj to za golda w grze także powiem wam ze moza pograc.Zapraszamy do Gildi 13Legion

Opublikowano

inspekcja

działa wam? bo mi pokazuje ze jest już po ale niemoge klinknac na start jak się zaloguje

Opublikowano

Rozmawiałem  z Adminem na FB i napisał ze server dopiero będzie open za jakies 6h czyli mniej więcej o 15.00 Niestety;/

EDIT Serwe OPEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Zapraszam do gry

Urban Wbijaj do gry bo trzeba sp wyzerować bo idzie nam na ----------- :)

Opublikowano

czemu off ?

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

wczoraj mieli dużego Crasha i dziś sa takie problemy praktycznie od wczoraj  nocy do dziś 12 Naprawiali serwer(stawiali go na nogi) widocznie cos jeszcze jest nietak;(

Napisałem do Admina na FB ale na razie nieodpisuje może zajęty naprawą :)

Admian napisał DONE   grac!!!!!!:)

Opublikowano

Póki co to nie mam dostępu do silka :( Najpóźniej wbije do jutra, póki co to mam zajebiste ity bo wczoraj z 6 unique ubilem, takze jest okej, w piatek panowie atakujemy JANGAN! Pokazmy polska sile! Dodawajcie do gildi ludzi przez ten jeden dzien, bo ja narazie nie jestem w stanie , najpozniej jutro sie widzimy :) a moze nawet dzisiaj

@Edit

co do sp to nie problem, mam ponad 600m sp na koncie takze luzz

Opublikowano

ale i tak sp mosisz wyzerować bo mamy - 1 Miliard SP:) bo inspekcji bug się zrobił:) ja tez mogę wplacic bo mam ponad 100m ale to nic niezmienic

Opublikowano

Tak, serwer ujdzie. Ale według ich strony na chwilę którą piszę jest 157 osób online a w rzeczywistości jest 57 -.-

Można to zauważyć gdy serwer jest off, że zamiast 0 jest 100 osób. Pozdrowienia dla Gmów... Bo gra tam z 20 osób reszta to ich boty. Ja osobiście odpuściłem sobie grę na tym serwerze.

Opublikowano

Tak, serwer ujdzie. Ale według ich strony na chwilę którą piszę jest 157 osób online a w rzeczywistości jest 57 -.-

Można to zauważyć gdy serwer jest off, że zamiast 0 jest 100 osób. Pozdrowienia dla Gmów... Bo gra tam z 20 osób reszta to ich boty. Ja osobiście odpuściłem sobie grę na tym serwerze.

Nikt nikogo do gry nie zmusza. I ty tez zniechecj zobacza i ocenia

[URL="http://goldenage-online.com"][IMG]http://i.epvpimg.com/3zqNdab.png[/IMG][/URL]  
Opublikowano

Dobra! Lecimy Panowie! Wracam do gry 

Opublikowano

Cześć i czołem zagram se bowem. Xeram0n. Może wbije za pół godziny.

s3ng4y.jpg

Opublikowano

Witam, wraz z bratem mamy dosyc spory staż w silku (około 7lat) dlatego chcemy wrócic i zagrac. Zdecydowałem na ten serwer , tylko pytanie ile ludzi gra? Jest po co wbijac? Czy wieje nudą ?

Opublikowano

Dav3r identyczna sytuacja jak u mnie :)

Witam, wraz z bratem mamy dosyc spory staż w silku (około 7lat) dlatego chcemy wrócic i zagrac. Zdecydowałem na ten serwer , tylko pytanie ile ludzi gra? Jest po co wbijac? Czy wieje nudą ?

Zapraszam do gildi! Nick w grze Urban

Opublikowano

No Niestety napisałem do GM'a na FB na razie nic nie napisał 

btw swoja drogą niema to jak wrócic z pracy z myslą o tym ze wkoncu mam pare godzinek na gre a tu bach...:) JAk cos gildia 13 Legion rekrutuje pm me AdamPL jak serwerek będzie on.

Co do tego czy serwer fajny .Powiem tak jak będziecie trochę bocic na początku to potem moza się już tylko bawic .ktoś napisa play2win i miał racje bo  tym więcej gracie tym akurat na tym seriwe  to popłaca.Wiadomo ze się niechce zawsze ale ja uważam ze warto .Szkoda tylko  tych czestych Crashy ostatnio serwera/:)

Opublikowano

Ja gram i nie mam problemów AdamPL, nie wiem o co Ci chodzi, teraz jak wbilem to wlasnie widze ze jakas inspekcja, pierwszy offline jaki widze .

BTW, mam +17 2h sword, jeszcze troszeczke i bedzie eq 15 dgr :) Szykowac sie panowie, FTW musi byc nasze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...