Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] MokryRyszardV2 Reaktywacja Easy/ 4Fun

Zielak

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 183
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Face palm ... znów ten syf ? ^^ 

1 primo . Pliki aline2 to ma więcej dziur niż Auriel ku**sów w d*pie ...

2 primo . jeżeli ktoś nie robił tych plików to ich nie naprawi tak jak potrzeba ^^

Powodzenia życzę bo to się Wam w 100% sprzyda pjontka !

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

"ten zyniak"

co kurwa?

"ten zyniak" synku, założył te oba serwery, i to on na oba serwery wydał setki zł żeby wystartowały nie odpalając nawet is'a, i powiedział, że mu nie szkoda, bo to dla widzów, a teraz przychodzi taki bólduper z kanału banykał czy innego ścierwa i zaczyna hejtować, już widzę te posty pode mną "fanboj nitra" albo "wypierdalaj lizać mu dupę" sorry ale taka jest prawda :)

Ścierwo to jest te całe pompa team i armia jp gimbus a i zapomniałem nitro to jest ono 

Opublikowano

Gralem na poprzedniej edycji ,fajnie sie gralo,szkoda ze teraz takie itemki w sklepach bo wolalbym sam tez cos zrobic a nie stalke od handlarza:( Ale i tak bede maniaczyl;p

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano
http://www.multiupload.nl/Q2AGCFMOMH

to jest link do clienta, który był wczoraj na oficjalnym forum. Pozdrawiam (Na serwie Sanzo) Trzymajcie się.!

http://www.multiupload.nl/Q2AGCFMOMH

link do clienta, lajkować komu pomogłem :) niech będzie na górze to inni też pobiorą, dzięki ! :)

Dodać skany, czas do 17.

I dodaj drugi ss weryfikacyjny - czas do 16.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Nie polecasz a nie grales ,logika 9 letniego dziecka,jak masz takie komenty pisac to lepiej wylacz komputer bo jak patrze na takie posty albo "SERWER ZROBIONY DLA KSY NIE GRAM!" to mi sie plakac chce ze tacy idioci na tym swiecie sa ,co czytac nie umieją poprawnie.

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

Jest Pompa Jest Nitu$ ! Jeb biedę .! JP :D Zagram i polecam :D

ziAxB2s.png?1

Opublikowano

Kostiumy odbugujcie, bo na tym gotowcu się pierdoliły jak zsiadałeś z konia, pety też o dupe wytłuc...

Jeśli nic przy serwerze nie robiliście, tylko wrzuciliście gotowca... rozgrywka będzie na max 2 dni bo już będziecie mieć wszystko max.

Sam się bawiłem z tymi plikami więc wiem ocb.

Zielak ogarnij te bugsy to może ludzie nie będą odchodzili po kilku dniach. 

Powodzenia ;d

Opublikowano

Po co piszecie, że nie polecacie serwera, który ma nie Swoje pliki itp.. Jest napisane, że ten serwer jest 4fun, więc jeżeli nie chcecie się dobrze bawić to wypi*rdalać. Też wielce płaczecie, że serwer pod kase a Nitro cały hajs sam dał na ten serwer i nie wymaga niczego od Was a Wy wymagacie nie wiadomo czego. Nie grałem na tym serwerze, ale jeżeli ktoś, coś robi dla widzów to się to szanuje. Jesteście żałośni :|

1384358313-U695412.png

Opublikowano

@up

Prawda,niektorzy po prostu zazdroszcza nitro;;]

A beda 6/7 bony? jak nie to lux;]

Opublikowano

"ten zyniak"

co kurwa?

"ten zyniak" synku, założył te oba serwery, i to on na oba serwery wydał setki zł żeby wystartowały nie odpalając nawet is'a, i powiedział, że mu nie szkoda, bo to dla widzów, a teraz przychodzi taki bólduper z kanału banykał czy innego ścierwa i zaczyna hejtować, już widzę te posty pode mną "fanboj nitra" albo "wypierdalaj lizać mu dupę" sorry ale taka jest prawda :)

Gimbusku setki zł to jest akurat nic...

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Nie polecam to raz

Zielak to zero to dwa

Nitro to zero to trzy

Serwer pod kase to cztery

To tyle, pięć.

I UWAZAĆ NA KONTA, RADZE ZROBIC OSOBNE PASY I MAILA POD TEN SERWER BO BEDZIECIE OTRZYMYWAĆ SPAM!!!!!!!

Dobra zamknij morde juz.

Musicie pobrac nowego clienta bo na tamtym nie zagracie. Wczoraj go wrzucilem o 2 w nocy

xxx

Jesli po starcie ktos mi laskawie  w tym temacie wypisze kur** bugi zamiast pisac ze sa bugi to prawdopodobnie one szybko znikna

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Serwer zalozyl Zielak bo nitro po za wrzucaniem marnych filmow na yt nic nie umie.

aw@ Pliki aline odbugowane?

Ale człowieku wejdz na każdy serwer i masz tak samo.Użyj mózgu który masz że przecież JEST TECHNIK SPONSOR itd więc Nitro ma inna rangę niż technik gdyż nie lubi " bawić się " w plikach.

Opublikowano

Gimbusku setki zł to jest akurat nic...

Po tym wpisie aktualnie wynika, że to ty jesteś gimbusem. Bez obrazy ale skąd ty możesz wiedzieć ile widz ma lat ? Zachowujesz sie jak typowy "dorosły" w internetach a pewnie w 3 liceum jesteś  ;) ogarnij, że nie każdy kto ogląda/lubie/wspiera itd itd nitro zyniaka czy jakąś tam armie Jp czy coś takiego musi być gimbusem. Ponad to nawet jeżeli ktoś jest gimbusem to co z tego ? sam chodze do  2 liceum i nie mam nic do ludzi z gimnazjum, a wręcz wkurwiają mnie wypowiedzi typu : " wypierdalaj gimbusie" "gówno się znasz bo jesteś z gimnazjum" itp. Nie każdy kto jest z gimnazjum musi być głupi :) pamiętaj o tym.

Let's play....

Opublikowano

Widzę że teraz robią serwer easy :D

Mokry przecież dobrze się trzymał jako rivendel więc nie rozumiem dlaczego go zamknęliście ?

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Bylo kilka problemow ktore ciezko bylo rozwiacac.

NOWY CLIENT Z AKTUALIZACJI Z 2 W NOCY NA STARYM NIE POGRACIE NICHUJA

https://mega.co.nz/#!BQUCWKgS!fSl0ejTNx6lU9-iSTLXNGJ_17tIYULCc0-uAW2hhHm0

To ten sam co podany byl na stronie czy trzeba jeszcze raz pobierac?

asdasddsaasdasdasd.png

http://www.mpcforum.pl/topic/899624-zlecenie-herb-druyny-pikarskiej/ ZRÓB DLA MNIE HERB - MILION LAJKÓW DO WYGRANIA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...