Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@emqu mysle ze tak ale 4 centy na efrag XDDD

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Opublikowano

59934864151472072858.png

z mouz nie ugrają  B)  B)  B)

Z dignitas / tsm też mieli nie ugrać. Ja tam medium na efrag.

//

Betowanko idzie w najlepsze Kappa. Od 2 tygodni betuje, zaczynałem z 18 euro. Teraz w ekwipunku mam M9 Rust coat hyper beasta mw i 50 euro na lounge Kappa :D

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Opublikowano

Jestem tu nowy ale wracam do obstawiania :D Sluchajcie E-Frag ma serie 6 zwycięstw z tego co pamiętam ostatnio ograli TSM a mouz jest silne tak czy siak :D Jednak mój bet leci na E Frag są na fali i licze że w tym meczu pokażą klase :)

czy odradzacie ?:D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Z dignitas / tsm też mieli nie ugrać. Ja tam medium na efrag.

//

Betowanko idzie w najlepsze Kappa. Od 2 tygodni betuje, zaczynałem z 18 euro. Teraz w ekwipunku mam M9 Rust coat hyper beasta mw i 50 euro na lounge Kappa :D

Nie mieli :v Dignitas gra syf, tsm też, nawet z HR dostali wczoraj ^^ Mouz jedyna pewna drużyna teraz, chociaż i tak mecz 50/50.

1377531174-U173186.png
Opublikowano

ChrisJ trzecią mape trolluje ze scoutem cały czas skacze XDDD śmieszny, ale dobry mecz ^^ XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

czy oni się z nimi bawili czy jak?

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Dawać na HR ezzzz

2-1 HR

Potem 2-0 mouz z hr  B)

też mi się wydaje, że hr nie odpuści tego pierwszego meczu, a potem przegra z mouz B)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Ja jestem w szoku tego co E Frag robi ostatnio seria 6 zwycięstw przerwana przez mouz wczoraj sie na nich przejechałem ale minimalnie decydująca mapa przegrana 16:14 . Stawiam na bułgarów 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...