Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na razie jedno przewidział bo jednostronny dla VP, zobaczymy czy dalej się sprawdzi.

Drugie może się sprawdzić 14-9 z 14-1

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przed chwila bylem w kosciele i ksiadz sie pytal boga, ktora druzyna wygra, powiedzial, ze mecz bedzie jednostronny dla jednej druzyny przez kilkanascie rund, pozniej jedna druzyna zrobi kumszota czy kumbeka jak to sie nazywa.. mniejsza.. no i bedzie dogrywka, ale w dogrywce wygra druzyna wirusus throw

Wróżbita Maciej :D

Opublikowano

Jeśli vp wygra w finale to przez tydzień będę chodził z bananem na ryju.

No ale k***a i tak nie powinno dochodzić do takich sytuacji, żeby przegrać 10 rund pod rząd.

GL HF VP.

Opublikowano

@Feezy Ja zmieniam chyba na Na'Vi bo po virtusach widać że juz są zmęczeni i raczej nie dadzą rady w finale. ( btw 11 rund lose ( czy ileś ) rund z rzędu lose - nie jestem w stanie im teraz zauwać xD  )

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

@Feezy Ja zmieniam chyba na Na'Vi bo po virtusach widać że juz są zmęczeni i raczej nie dadzą rady w finale. ( btw 11 rund lose ( czy ileś ) rund z rzędu lose - nie jestem w stanie im teraz zauwać xD  )

Po stronie terro na inferno, czyli chyba od zawsze słabej mapie vp. Cache też ostatnio im w ogóle nie idzie (te powolne rotacje z bs b, aż trudno było  patrzeć) nie idzie co widzieIismy w meczu z cIg. Na trainie oraz po stronie ct na inferno pokazali klasę. Dodatkowo 5/6 ostatnich spotkań z navi wygrane i wczoraj było widać, że potrafią skontrolować ten powolny, systematyczny styl gry navi. 

Opublikowano

Po stronie terro na inferno, czyli chyba od zawsze słabej mapie vp. Cache też ostatnio im w ogóle nie idzie (te powolne rotacje z bs b, aż trudno było  patrzeć) nie idzie co widzieIismy w meczu z cIg. Na trainie oraz po stronie ct na inferno pokazali klasę. Dodatkowo 5/6 ostatnich spotkań z navi wygrane i wczoraj było widać, że potrafią skontrolować ten powolny, systematyczny styl gry navi. 

a do tego

neo>guardian

też chyba postawię na vp, tylko ile  8S

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...