Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak dla mnie to mouz przegra. Może i grają dobrze ale NaVi na lanach też nieźle sobie radzi, może szału nie pokazali ostatnio ale teraz czuję że będzie pogrom.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

E-frag vs Evolution, słyszałem że w evo gra S1mple to prawda? na kogo stawiać ? :v 

Skład Evolution: s1mple, CyberFocus, arch, fix, spaz

E-Frag to stare GPlay: v1c7or, bubble, nkl, spyleadeR, dream3r

Medium na E-F, albo skip.

Opublikowano

Kurde wszyscy stawiaja na Na'Vi co mnie zastanawia bo oni nie sa w formie na tym turnieju :O no nie wiem byc moze przeje*ie te kilkadziesiat euro lub wygram ryzyk fizyk ;x

Opublikowano

Kurde wszyscy stawiaja na Na'Vi co mnie zastanawia bo oni nie sa w formie na tym turnieju :O no nie wiem byc moze przeje*ie te kilkadziesiat euro lub wygram ryzyk fizyk ;x

Moim zdaniem mouz jest w formie i rozjedzie ich 2-0 ^^

Po tym co Navi wczoraj pokazywało z Tempo, to już w tym turnieju na nich nie postawie :v

1377531174-U173186.png
Opublikowano

jak wejdzie to zaprosisz nas na piwo, no nie? 

i to nie jedno  xD

skislem >.< :D

przecież ja tego nie stawiałem, sprawdziłem tylko ile będzie hajsu jak się stawia na 0% :D

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Moim zdaniem mouz jest w formie i rozjedzie ich 2-0 ^^

Po tym co Navi wczoraj pokazywało z Tempo, to już w tym turnieju na nich nie postawie :v

No tak tylko, ze z jednej strony inaczej sie gra jak sie wie troche o tej druzynie, jest sie przygotowanym na taktyki, a Navi wczoraj nie bylo przygotowane na TStorm bo grali na nich pierwszy raz :> Jolo, chce ten mecz mouz vs navi bo caly czas sie miotam ze zmiana beta ;D

i to nie jedno  xD

przecież ja tego nie stawiałem, sprawdziłem tylko ile będzie hajsu jak się stawia na 0% :D

Wieem, ale rozsmieszylo mnie o tym domu haha :P

Opublikowano

Tak sobie teraz patrzę i eBettle po comebacku prowadzi 15:13 z HellRaisers. Może oni wypadną na tych kwalifikacjach lepiej niż G2 :D

Edit: 16:14 dla Polaków, no gratuluję.

Opublikowano

Veto process:

1. Natus Vincere removed Cache
2. mousesports removed Inferno
3. Natus Vincere picekd Overpass
4. mousesports picked Dust2
5. Randomly selected 3rd map Train

Opublikowano

Overpass raczej dla NaVi, ale liczę na 2:1 ze strony mouz :) Na duście jak dla mnie wygrają bez problemu, train będzie wyrównany. Niestety, ale taki format wybierania map (ban, pick i random pick) faworyzuje drużyny z większym map poolem :P

Opublikowano

Overpass raczej dla NaVi, ale liczę na 2:1 ze strony mouz :) Na duście jak dla mnie wygrają bez problemu, train będzie wyrównany. 

Dokładnie ^^ po przegranej właśnie z navi na trainie jakoś 2 miesiące temu, mocno trenowali go, także będzie wyrównany mecz^^

Chociaż na overpassie mouz nie raz robił comeback, właśnie z takiego wyniku :D

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...