Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.hltv.org/news/15546-esl-one-eu-qualifier-viewers-guide

Po 2 teamy z każdej grupy, czyli razem 4 :P 3 mecze jeśli team wszystko wygra, 4 jeśli spadnie do drabinki przegranych

f47316b6ac98647b3e3026e619c68bc8.png

turniej uznaję póki co za udany :D jak na razie 100% trafionych.

Z jutrzejszych meczyków nneka - att lecę raczej na att. Ten mecz to totalny random, bo1, ruskie, wódka itp :) Jednak patrząc na szybko att ma przegrane trochę godzin na swoich profilach (~80 każdy a to ważne że mają po równo bo pewnie trochę ćwiczyli) i idzie im dość dobrze, a mecze nneki to w większości surrendery przeciwników.

Ryzyko: 10/10

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

http://www.hltv.org/news/15546-esl-one-eu-qualifier-viewers-guide

Po 2 teamy z każdej grupy, czyli razem 4 :P 3 mecze jeśli team wszystko wygra, 4 jeśli spadnie do drabinki przegranych

f47316b6ac98647b3e3026e619c68bc8.png

turniej uznaję póki co za udany :D jak na razie 100% trafionych.

Z jutrzejszych meczyków nneka - att lecę raczej na att. Ten mecz to totalny random, bo1, ruskie, wódka itp :) Jednak patrząc na szybko att ma przegrane trochę godzin na swoich profilach (~80 każdy a to ważne że mają po równo bo pewnie trochę ćwiczyli) i idzie im dość dobrze, a mecze nneki to w większości surrendery przeciwników.

Ryzyko: 10/10

a ten mecz C9 vs CLG jak bys skomentowal lub obstawil? :P

Opublikowano

Ja bym to skomentował słowem skip haha. Czemu? Mimo, że nowe C9 nie przegrało jeszcze meczu z CLG, C9 gra moim zdaniem na tym turnieju bardzo przeciętnie :) Jakby nie mówić byli stawiani w roli faworytów, a póki co grają tak sobie :) Przed turniejem liczyłem na finał z ich strony, ale z taką grą IMO półfinał to max, na vp/navi nie mają raczej szans.

Mecz CLG - C9 już widzieliśmy, mimo że C9 wygrało 2-0 była to dość wyrównana gra i wynik mógł wyglądać inaczej, a zadecydowały szczegóły :P Generalnie mówiąc to patrząc na formę C9 % są nieadekwatne do ryzyka ;) Raczej ugrają, ale obecnie bym na nich dużym betem na pewno nie wleciał, nie w tej formie. 

Aha jeśli chodzi o jutrzejsze półfinały, to jeśli c9 i navi ugrają swoje gry:

navi - mouz

Low mouz

Świetna gra ze strony mouz, a navi ledwo daje radę z TS. Potrafią z nimi wygrywać i myślę, że jak dadzą z siebie wszystko to jest duża szansa, że ugrają. Navi to mimo wszystko drużyna tier wyżej, ale liczę na mouz. 55-45 navi, a szczerze mówiąc % na lounge będą pewnie wyglądać około 70-30 dla navi.

vp-c9

Low-mid vp

Jak wyżej, c9 bez formy, a vp dobrze się prezentuje póki co. Do tego mają sposób na c9 i każde ostatnie bo3 z nimi wygrali  ;) 70-30 vp

Do tego polecam skromny becik na titan z g2 i hr z lgb. Obie drużyny myślę, że dadzą z siebie 100%. Titan po dłuuuuugiej serii porażek na lanach ma sporo do udowodnienia, nowy skład i na pewno chcą pojechać na majora ;) HR podobnie, z tym, że ich faworyzuje tym bardziej to, że lgb jest ostatnio bez formy :)

Opublikowano

dokładnie tak samo jak ja B)

Zarabiamy razem  B)

Wczoraj dostałem usp stainless mw, z 4 naklejkami C9  holo z Kolonii :v każda 5 euro :v

Masz może streama do ATT?

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Myślicie, że g2 ma szansę z titan? 

pewnie, titan w innym składzie, już bez kennego to nie będzie to samo co kiedyś :D

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

e-frag vs evolution, jak sądzicie? S1mple już gra w evolution?

//w sumie gra s1mple i cyberfocus to warto ryzykować.

Opublikowano

pewnie, titan w innym składzie, już bez kennego to nie będzie to samo co kiedyś :D

bez kennego, ale shox jest za to :)

e-frag vs evolution, jak sądzicie? S1mple już gra w evolution?

//w sumie gra s1mple i cyberfocus to warto ryzykować.

może i warto, ale to i tak s1mple i cyberfocus nie potrafili wykerować teamu przeciwko jakimś no-name team :v

skillowo lepsze efrag, wiec dlatego sa takie % na csgl, sa faworytami w tym meczu ;p

PAŻAŁSTA

Opublikowano

Niewiadomo jak Titan będzie grać po zmianach. G2 jest po bootcampie, zmiana trenera wyszła im na dobre. Ponoć mają przygotowane taktyki, dlatego ostatnio nie grali na 100%.

Ja daję low na G2 bo procenty z dupy. Ryzyko nadal spore bo to bo1.

Opublikowano

@Kamilex122 Vp nie dość, że zawsze miało sposób na c9 to c9 na tym turnieju niepowala grą a vp wprowadzili zmiany które wyszły im na +.

Ja dzisiaj lece tylko vp i mouz

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

9f4psb.jpg

jak narazie. xD

@largoczinio ja myślę że Cloud wygra.

No wiesz :P kazdy bet moim zdaniem to 50/50 zobaczymy jak to wyjdzie w "praniu" Moim zdaniem VP jest w konkretnej formie i co najwazniejsze zawodnik, ktorego bardzo hejtowano przez to, ze za duzo streamuje i trenuje godzinami z "orzelkami" (Wiadomo o kim mowa - nasz polski bajceps :D) wzial sobie to chyba do serca i pokazal klase we wczorajszym meczu z navi.. Mysle, ze dostali mocnego kopniaka na rozped i chca mimo wszystko udowodnic, ze trzeba sie z nimi caly czas liczyc i wygraja ten turniej :P

Opublikowano

No ty też ładną sumkę przygarniesz ;d

Chciałem więcej postawić, ale ja nie ryzykuje, tylko stawiam często po 10-30euro tylko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...