Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no niestety na tym polega randomowość CSa

nip o wiele wiele lepiej zagrał ten turniej + byli w formie + ostatnio bardzo dobrze radzili sobie radzili z envy, a envy wyglądało jakby im się nie chciało. nip wydawało się niespodzianką a tu szybkie 3:0   :P właściwie jedyne co sugerowało za envy to dobre %

Opublikowano

EnVy zaczyna się bawić w fnatic. Niby nie do końca w formie, niby mają problemy, a jak muszą to rozjebią :D

Szkoda mi trochę NiP ale cóż, wygrywa lepszy.

Opublikowano

Właśnie co wcześniej grało env a w finale to jak całkiem dwie inne drużyny. To co oni robią samymi deagle to poezja, sporo takich rund wygrali ;x

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Postawilem na KeyD wiec jak ktos chce zarobic polecam na LG bo mam pecha dzis do betowania :D

XDDDDDDDDDDDDD

ailpwST.png

Opublikowano

Moim zdaniem TSM może powalczyć dziś o 4 zwycięstwa i wysunąć się na 1 miejsce w tabeli. Dwa pierwsze z NaVi 1 mecz jest na overpassie - tutaj mecz będzie wyrównany moim zdaniem to jedna z lepszych map NaVi i tutaj TSM może mieć problemy ale jest to mecz 50/50. 2 mecz jest na mirage i tutaj powinno wygrać dosyć łatwo TSM. Kolejny meczyk to TSM vs EnV na Inferno moim zdaniem faworytem jest TSM ostatnio grają bardzo dobrze Inferno i mogą się pokusić o zwycięstwo a EnV jest po lanie gdzie nie prezentowali jakiejś wyśmienitej formy (oprócz finału) chociaż grają bardzo mocne Inferno. Ostatni mecz to TSM vs Fnatic na Cache tutaj TSM może przegrać aczkolwiek skip na razie, zobaczy się wcześniejsze mecze to może i to ugrają jak będą w formie.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

@slasher201

NaVi to raczej ugra ale to jest mecz 50/50 polecam skip zobaczyć jak TSM zagra i obstawić TSM vs EnV na Inferno powinno wygrać TSM.

Opublikowano

czyli w kogo obstawiać w pierwszym meczu ? mam już lipe zamiast skinów :/

Polecam Na'Vi.

Z jednej grupy do obstawiania na lounge : 

"MAPA: OVERPASS

Jedna z lepszych map NA'VI zawsze na tej mapie świetnie grają i mają świetne zagrywki, pamiętam jak na tej mapie TSM przegrało połówkę po terro 15-0! Co do samego meczu a właściwie meczy bo dzisiaj grają 2x w tej samej lidze FACEIT! Będą to najważniejsze mecze jeśli chodzi o punkty ponieważ TSM jak i NA'Vi mają po tyle samo pkt w grupie czyli 6, dlatego będzie to spora rywalizacja! Osobiście w tym meczu myślę że NA'Vi ma większe szanse z racji tego że grają overpassa. 
Dlatego jak już miałbym stawiać coś w tym meczu to właśnie w stronę NA'VI ale żadnych większych betów"

Jak dla mnie to mecz 50 na 50 :D
Opublikowano

@Smc180

Skip 1 mecz i poczekać na kolejne mecze TSM polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...