Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W mojej opini Navi ugra z naszymi

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Mouz vs G2 ? 

Myślę nad mouz ale na 100% nie jestem

bo2, mouz raczej powinni minimum 1 mapkę ugrać.

Opublikowano

a tak btw dodali mozliwosc obstawiania kosami 

To teraz ceny kos podskoczą, bo doszedł kolejny czynnik popytu na nie :)

Opublikowano

i92hoy.jpg

Oby wpadło 

Jeżeli Fnatic nie zrobiło sobie urlopu po Gfinity (tak jak to było po Katowicach, że TSM wygrało 2 mecze, na których mieli 20%) to będzie dosyć gładki wynik zwłaszcza, że to Mirage.

Tylko LAN'y (czasami małe wyjątki). #PEWNIAKI

Tylko znane dla mnie drużyny.

Maksymalnie 3 mecze dziennie.

* Są to moje trzy złote zasady, nie zostały opisane te podstawowe (np. Zakaz zmieniania beta bez poważnego powodu).

Opublikowano

Jeżeli Fnatic nie zrobiło sobie urlopu po Gfinity (tak jak to było po Katowicach, że TSM wygrało 2 mecze, na których mieli 20%) to będzie dosyć gładki wynik zwłaszcza, że to Mirage.

wiem że TSM potrafi grać mirage, ale to jest boe1 tu wszystko może się zdarzyć 

Opublikowano

Dla mnie fnat ugra

Opublikowano

@GM 19 PL

Ostatnio Fnatic przegrało na Acer 16:10 na Mirage więc moim zdaniem TSM to wygra.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

@GM 19 PL

Ostatnio Fnatic przegrało na Acer 16:10 na Mirage więc moim zdaniem TSM to wygra.

Patrzysz na mape, na której był ewidentnie throw.

Ostatni mecz, który Fnatic przegrywali bo przeciwnicy byli po prostu lepsi to był z VOX Eminor na Gfinity (nie przegrali z nimi bo w końcu mają większe doświadczenie oraz niesamowitego aima), nawet sam olof na fb napisał, że ledwo wyszli z grupy + nie spodziewali się tak dobrego przygotowania ze strony Australijczyków.

Tylko LAN'y (czasami małe wyjątki). #PEWNIAKI

Tylko znane dla mnie drużyny.

Maksymalnie 3 mecze dziennie.

* Są to moje trzy złote zasady, nie zostały opisane te podstawowe (np. Zakaz zmieniania beta bez poważnego powodu).

Opublikowano

Fnatic trochu nie w formie w ciągu ostatnich dni i nawet Mirage nie pomoże jak tak będą grać jak z Acer, bet na TSM.

GPlay wygrało... no mnie zaraz coś strzeli z tymi debilami xD

Stawiam na nich jak mają wysoki % i wtopa, stawiam na przeciwników jak GPlay ma niski % i gorsze teoretycznie mapy to wygrywają, przegrałem na nich 7 z 7 obstawionych meczy.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

co te g2 ;_:

zastanawiam się czy nie postawić medium na nich w meczu z mouz

Drugi bet mi dzisiaj spierdolą  :mellow:

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

G2 lel. Wczoraj z mouse nie było ich widać a teraz envy nie miało nic do powiedzenia.

edit; 333 post Kappa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...