Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak ktoś jest zainteresowany meczem G2 vs LGB i chce obstawić dziś większą sumę $$$ niech zajrzy do tego tematu:

http://www.mpcforum.pl/topic/1415462-turniejebysyesh/

Tylko LAN'y (czasami małe wyjątki). #PEWNIAKI

Tylko znane dla mnie drużyny.

Maksymalnie 3 mecze dziennie.

* Są to moje trzy złote zasady, nie zostały opisane te podstawowe (np. Zakaz zmieniania beta bez poważnego powodu).

Opublikowano

Rock może ugrać z GPlay?

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Rock może ugrać z GPlay?

GPlay nie ora już tak jak tydzień temu, a rock z tego co patrzyłem nawet sobie z nimi daje radę :) Postawiłem pół euro, bo uważam, że szansę są mocno przesadzone na stronę gplay i prawdziwe są około 65-35. póki co 3-2 rock

@Erkel on na esl bana ma już od dawna (ale tylko esl) chyba do 2016 jakoś. rzekomo coś tam odpalił w 1.6, dostał jakiegoś tam bana, po czym stworzył kolejne konto i dostał kolejnego

Opublikowano

Full na Dignitas? Chcoiaż nie wiem czy nie lepiej postawić na g2, skoro jest tak jak mówią, a % niższe i wygrana wyższa.

Opublikowano

Full na Dignitas? Chcoiaż nie wiem czy nie lepiej postawić na g2, skoro jest tak jak mówią, a % niższe i wygrana wyższa.

nie opłaca się dawać na dignitas duże %. Lepiej dać na g2 :)

Opublikowano

Ja sądze, że g2 ugrają, licze na hsbg, mają sporą szanse ugrać, a tylko 32% na nich :)

Opublikowano

g2 raczej powinno ugrać ten mecz, lgb często zaskakuje, ale teraz są bez formy. poza tym spoko bet na hsbg z tricked (drużyna throw) i HR. Szkoda, że więcej nie dałem na rock... taki fajny kurs :D

Opublikowano

HSBH powinni ugrać, z trudem, ale powinni. Szkoda, że na Rock nie postawiłem więcej, bo kurs był miodny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...