Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Analizy meczów

BasketManiakk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej ,

Łapcie tutaj analizy na 20 maja. Z pewnej grupy dla "subów" :)

post-840910-0-99913800-1432137027_thumb.jpg

EnVyUs vs. G2
18:00 BO3 
Zdecydowanym faworytem tego spotkania jest drużyna Francuzka. Powrócili oni do dobrej formy i myślę, że nie powinni mieć problemów z polską drużyną, która trochę wczoraj zawiodła przegrywając z Mouz. Procenty są jednak bardzo wysokie więc radzimy skip.

TSM vs. Dignitas
Zdecydowanym faworytem tego spotkania jest TSM. Te zespoły wczoraj grały ze sobą i TSM bez żadnych problemów pokonało Dignitas. Sądzimy, że dziś będzie tak samo, lecz procenty są dość wysokie.

Piter vs. GPlay
18:00 BO1
Mecz 50/50, w którym zagrają drużyna na podobnym poziomie. Mecz jest rozgrywany w systemie BO1, więc bardzo dużo będzie zależało od mapy. Ryzyko jest dość duże obstawianie tego meczu, ale zdaje nam się GPlay wygra to spotkanie. Radzimy obstawianie dużych sum.

GPlay vs. Penta
19:00 BO1
Spotkanie również będzie na pewno bardzo wyrównane. Tak samo jak we wcześniejszym meczu spotkanie będzie rozgrywane w systemie BO1. Zdaje się nam jednak, że nowy skład Penty zgrał się z sobą i powinni wygrać to spotkanie, lecz bardzo dużo będzie zależeć od mapy. Radzimy obstawianie dużych sum.

Mouz vs. G2
20:00 BO2
Faworytem tego spotkania jest drużyna Mouz. Wczoraj wygrali oni z G2. Widać, że zgrali się z sobą w nowym składzie. Mecz jest jednak rozgrywany w systemie BO2, więc raczej zakończy się remisem lub zwycięstwem Mouz. 

G2 vs. AlienTech
20:00 BO1
G2 jest zdecydowanym faworytem tego meczu, pamiętajmy jednak że mecz jest rozgrywany w systemie BO1 . G2 naszym zdaniem troszkę straciło formy, ale i tak powinni wygrać to spotkanie. Dużo będzie zależało od mapy. Radzimy odpuszczenie sobie tego meczu, ponieważ nie wiemy jak zachowa się G2, jaka mapa będzie grana i są dość duże procenty. 

Na'Vi vs. InShock
21:00 BO3
Skip. Na'Vi powinno wygrać to spotkanie bez problemu. InShock jest polską drużyną ale nie oszukujmy się nie mają szans z Na'Vi. Radzimy skip patrząc na procenty..

Dignitas vs. G2
21:00 BO3
Mecz naszym zdaniem 65/45 na korzyść Dignitas. Dignitas jest ostatnio w dość dobrej formie. Jak pisaliśmy, wcześniej nie wiadomo jak zachowa się G2. Radzimy obejrzeć ich wcześniejszy mecz i dopiero obstawić. Jeśli pokażą sie z dość dobrej strony można postawić jakiw bardzo mały bet na nich. 

LDLC.White vs. SpaceS
22:00 BO1
Mecz na pewno będzie bardzo wyrównany, grają ze sobą drużyny które są na podobnym poziomie. Mecz jest rozgrywany w systemie BO1, więc dużo będzie zależeć od mapy. Sądzimy, że SpaceS ostatnio jest w troszkę lepszej formie. Radzimy jednak nie obstawiać dużo ponieważ ryzyko jest dość duże.

Jeżeli chcecie abym wstawiał takie analizy codziennie , napiszcie to w komentarzach :)

@Edit

Sam korzystam z tych analiz i trochę się dorobiłem :) Polecam! 

Opublikowano

Chcemy takie analizy!

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Chcemy takie analizy!

"Ziomeczek" od tych analiz wstawia je zawsze około godzinkę lub dwie przed pierwszymi meczami , więc jakoś godzinkę przed meczem powinny już być w tym temacie. 

Opublikowano

Co jest fajnego w otrzymywaniu analiz od osoby, która kopiuje je z czyjegoś FB?

Tylko LAN'y (czasami małe wyjątki). #PEWNIAKI

Tylko znane dla mnie drużyny.

Maksymalnie 3 mecze dziennie.

* Są to moje trzy złote zasady, nie zostały opisane te podstawowe (np. Zakaz zmieniania beta bez poważnego powodu).

Opublikowano

Co jest fajnego w otrzymywaniu analiz od osoby, która kopiuje je z czyjegoś FB?

W analizach chodzi o skuteczność a nie skąd je mamy, jeśli będą trafne to czemu miałbym z nich nie korzystać?

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

W analizach chodzi o skuteczność a nie skąd je mamy, jeśli będą trafne to czemu miałbym z nich nie korzystać?

Twórca tych typów na 101% nie chciałby aby jego własność, na którą poświęcił czas została udostępniana na tym forum przez jakiegoś no-name'a.

Tylko LAN'y (czasami małe wyjątki). #PEWNIAKI

Tylko znane dla mnie drużyny.

Maksymalnie 3 mecze dziennie.

* Są to moje trzy złote zasady, nie zostały opisane te podstawowe (np. Zakaz zmieniania beta bez poważnego powodu).

Opublikowano

jest jakieś info fnatic vs TSM ?

Jeszcze nie ma ,ale jak pojawi się to zacytuje Twój post i dam SS'a :)

A jakieś info o meczu vp vs nip? Kogo obstawić?

Autor tych analiz dostaje ode mnie "donejty" w skinach z CS:GO z moich wygranych, których nie muszę mu dawać ,ale daje mu je regularnie z każdego win'a. :) 

Opublikowano

hehehe 

jak bym obstawil z twojej analizy gplay vs penta to bym przejebal 150 euro xD a tak to wygralem 200

patologia u moderatorow z dzialu srajkrafta ...

17077363944004662812.png

Opublikowano

hehehe 

jak bym obstawil z twojej analizy gplay vs penta to bym przejebal 150 euro xD a tak to wygralem 200

Gratuluje Ci! :) To nie są moje analizy tylko człowieka , który je sprzedaje, a ja pomagam ludziom którzy nie wiedzą na co stawiać za darmo :)

Opublikowano

Takie pytanie, jak kupi się skiny z rynku, to nie można ich od razu betować nie ? Trzeba czekać z tydzień ?

Opublikowano

Autor tych analiz dostaje ode mnie "donejty" w skinach z CS:GO z moich wygranych, których nie muszę mu dawać ,ale daje mu je regularnie z każdego win'a. :)

pierdolenie o szopenie, daj screena, na którym masz zgode na udostepnianie czyjejs wlasnosci bo to tylko zwykla kradziez cebulaku.

Opublikowano

Jakieś analizy na dzisiaj masz? :)

Bety na dzisiaj :

post-840910-0-09589900-1432221903_thumb.jpg

NaVi vs EnVyUs 

Myślę że po ostatnich wynikach drużyny francuskiej drużyna NaVi tutaj jest faworytem jednak EnVyUs musi się wkońcu przełamać z zacząć wygrywać swoje mecze myślę że mimo że ostatnio nie pokazują się z dobrej formy maja szansę ugrać ten mecz ze strony ukraińskiej wiele bedzie zależało od Guardiana i Flamiego jeśli nie bedą w formie sądzę że NaVi ma duże szanse na wygranie tego meczu.

Flips3 vs LDLC.White

19:00 BO3

Zdecydowanym faworytem drużyna Flips3 która jest na pewno bardziej zgrana i lepsza skillowo drużyną od LDLC która oprócz dobrej formy na dreamhacku we Francji ostatnio nie pokazują się z dobrej strony myślę że na spokojnie Flips3 sobie poradzi jednak przy takich procentach raczej skip.

NiP vs HR

19:00 BO1 de_cache

Faworytem raczej drużyna szwedzka mimo to sądzę że HR jest w stanie ugrać ten meczyk na mapie cache ostatnie spotkanie między tymi drużynami wygrywała drużyna HR a NiP gra dość przeciętnie na tej mapie myślę że przy takich procentach na spokojnie można postawić jakis low na drużynę HR.

Virtus.Pro vs Dignitas

19:00 BO2

Ostatnio drużyna Dignitas dość dobrze sobie radzi a Virtusi w meczach online lubią przegrywać ze słabszymi drużynami jednak nie sadzę żeby przegrali 2 mapy z drużyną Dignitas myślę że jest duża szansa na remis w tym spotkanie ponieważ Dignitas ma świetnych zawodników którzy mogą postawić opór polskiej formacji.

LGB vs Spaces

Faworytem drużyna LGB która mimo że straciła ważnego dla siebie zawodnika dość dobrze sobie radzi.Wczoraj drużyna Spaces również pokazała się z dobrej strony wygrywajać z drużyną LDLC.White jednak sądzę że drużyna LGB powinna poradzi sobie z drużyną turecką mimo to jest to spotkanie BO1 więc ryzyko jest dość wysokie.

NiP vs Titan

20:00 BO1 de_dust2

Spotkanie dość wyrównane jednak spodziewam się tutaj zwycięstwa NiP-u ponieważ mapa bardziej właśnie pod nich na dd2 grają świetnie a ostatnia słaba forma Titan raczej nie zachęca by na nich postawić wiele bedzie zależało od sniperów na tej mapie myślę że jak KennyS bedzie w formie to mają szanse coś powalczyć jednak raczej kierowałbym się w stronę NiP-u.

ANALIZA TSM VS NaVi pojawi się przed meczykiem szczegółowa więc wyczekujcie Emotikon smile

Dignitas vs Epsilon

21:00 BO1

Drużyna Epsilon jest to nowa formacja i mało doświadczona myślę że dignitas spokojnie sobie z nimi poradzi jednak ryzyko jest dość duże ponieważ jest to mecz w systemie BO1 ale mimo to raczej kierowałbym się w stronę dignitas jednak polecam skip ze względu na procenty.

Reszte analiz jak zdążymy podamy później GL !

Opublikowano

Bety na dzisiaj :

attachicon.gif11039268_1594244950856279_2035724454031594663_o.jpg

NaVi vs EnVyUs 

Myślę że po ostatnich wynikach drużyny francuskiej drużyna NaVi tutaj jest faworytem jednak EnVyUs musi się wkońcu przełamać z zacząć wygrywać swoje mecze myślę że mimo że ostatnio nie pokazują się z dobrej formy maja szansę ugrać ten mecz ze strony ukraińskiej wiele bedzie zależało od Guardiana i Flamiego jeśli nie bedą w formie sądzę że NaVi ma duże szanse na wygranie tego meczu.

Flips3 vs LDLC.White

19:00 BO3

Zdecydowanym faworytem drużyna Flips3 która jest na pewno bardziej zgrana i lepsza skillowo drużyną od LDLC która oprócz dobrej formy na dreamhacku we Francji ostatnio nie pokazują się z dobrej strony myślę że na spokojnie Flips3 sobie poradzi jednak przy takich procentach raczej skip.

NiP vs HR

19:00 BO1 de_cache

Faworytem raczej drużyna szwedzka mimo to sądzę że HR jest w stanie ugrać ten meczyk na mapie cache ostatnie spotkanie między tymi drużynami wygrywała drużyna HR a NiP gra dość przeciętnie na tej mapie myślę że przy takich procentach na spokojnie można postawić jakis low na drużynę HR.

Virtus.Pro vs Dignitas

19:00 BO2

Ostatnio drużyna Dignitas dość dobrze sobie radzi a Virtusi w meczach online lubią przegrywać ze słabszymi drużynami jednak nie sadzę żeby przegrali 2 mapy z drużyną Dignitas myślę że jest duża szansa na remis w tym spotkanie ponieważ Dignitas ma świetnych zawodników którzy mogą postawić opór polskiej formacji.

LGB vs Spaces

Faworytem drużyna LGB która mimo że straciła ważnego dla siebie zawodnika dość dobrze sobie radzi.Wczoraj drużyna Spaces również pokazała się z dobrej strony wygrywajać z drużyną LDLC.White jednak sądzę że drużyna LGB powinna poradzi sobie z drużyną turecką mimo to jest to spotkanie BO1 więc ryzyko jest dość wysokie.

NiP vs Titan

20:00 BO1 de_dust2

Spotkanie dość wyrównane jednak spodziewam się tutaj zwycięstwa NiP-u ponieważ mapa bardziej właśnie pod nich na dd2 grają świetnie a ostatnia słaba forma Titan raczej nie zachęca by na nich postawić wiele bedzie zależało od sniperów na tej mapie myślę że jak KennyS bedzie w formie to mają szanse coś powalczyć jednak raczej kierowałbym się w stronę NiP-u.

ANALIZA TSM VS NaVi pojawi się przed meczykiem szczegółowa więc wyczekujcie Emotikon smile

Dignitas vs Epsilon

21:00 BO1

Drużyna Epsilon jest to nowa formacja i mało doświadczona myślę że dignitas spokojnie sobie z nimi poradzi jednak ryzyko jest dość duże ponieważ jest to mecz w systemie BO1 ale mimo to raczej kierowałbym się w stronę dignitas jednak polecam skip ze względu na procenty.

Reszte analiz jak zdążymy podamy później GL !

"wiele bedzie zależało od Guardiana i Flamiego jeśli nie bedą w formie sądzę że NaVi ma duże szanse na wygranie tego meczu." wat, to zdanie nie ma sensu, poza tym wątpię żeby nV się przełamało tak z dnia na dzień, i to jeszcze grając na taką drużynę jaką jest NaVi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...