Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak oceniacie szanse Nip - Navi? 60 do 40 dla Nipu? Dzis wszystko skipowałem i chciałbym postawić chociaż ten mecz tylko problem w tym że mam tylko 1 grubego skina :D Ale chyba zaryzykuje na NIP, Krzychu wierze że będzie 2:0 ew. chociaż 1:1 żebym nie stracił :D :D

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mecze navi-nip to typowe 50%-50% :) a że navi ma 40%, to lepiej postawić na nich. ale tak czy inaczej będzie pewnie 1-1... Z drugiej strony navi ma teraz grę o wszystko więc na pewno dadzą z siebie wszystko.

Opublikowano

mecze navi-nip to typowe 50%-50% :) a że navi ma 40%, to lepiej postawić na nich. ale tak czy inaczej będzie pewnie 1-1... Z drugiej strony navi ma teraz grę o wszystko więc na pewno dadzą z siebie wszystko.

Tak samo nip gra o wszystko.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Jak wygląda sytuacja tj. czy w jutrzejszym meczach będzie drabinka przegranych czy po prostu półfinał i finał?

Opublikowano

Lepiej obstawić na mecz (20 centów) VP vs navi(obstawić na vp) czy może titan vs fnatic(na titanów bo mają szanse)

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Gdyby nie ta wpadka VP byłoby tak pięknie... a póki co na minus :(

Może wyjdę na zero...

VOX vs Liquid - bet 1.59 / ew. wygrana 0.54 (WYGRANA +0.54)

CLOUD9 vs EnVyUS - bet 0.12 / ew. wygrana 1.38 (PORAŻKA -0.12)

FNATIC vs NaVi - bet 4.37 / ew. wygrana 1.59 (WYGRANA +1.59)

Titan vs VIRTUSPRO - bet 3.91 / ew. wygrana 0.99 (PORAŻKA, WTOPA, POGROM -3.91)

navi vs VOX - bet 0.05 / ew. wygrana 0.24

VIRTUSPRO vs EnVyUs - bet 0.84 / ew. wygrana 0.91

TITAN vs Cloud9 - bet 1.58 / ew. wygrana 0.76

NIP vs NaVi - bet 3 / ew. wygrana 1.73

ŁĄCZNY BET: 12.49

MAX MOŻLIWA WYGRANA: 8.14

OBECNIE: -1.90

Podasz bety na dziś?  B)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak tam dzisiaj?

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

Titan ostatnio był na bootcampie i ładnie gra na tym turnieju :) Zawsze dobrze sobie radzili na fnatic, które na tym turnieju grą nie powala. mapy najprawdopodobniej inferno, mirage i cache, ew. cobble. W dobrej formie titan może spokojnie ugrać cache i inferno.

Szanse 55-45 dla fnatic

ode mnie ICB titan i low VP

Opublikowano

Coś słabo tytani, dobrze że tylko icb postawiłem bo miałem przez chwilę myśl czy by nie postawić mojej m4 ns nich.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...