Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Comeback is real kappa.

@Moderator

Może wyjaśni mi ktoś dlaczego był to spam, a komentarze wyżej nie? Wyraźnie wyraziłem to, że wierzę w zwycięstwo Dignitas. Widać że tutejsze szefostwo robi wszystko, żeby tylko podnieść swoje statystyki. Liczę na wyjaśnienia. :)

@topic

Co za mecz! :D

Opublikowano

Ja betuję na Titanów, muszą coś wygrać po przerwie + grają u siebie w kraju. 

Może i masz rację, Titan jest bardziej doświadczone i to jest dla nich plus.

Lepszy team bez formy vs słabszy team z formą.

To i tak będzie 50/50, chociaż Titan może obudzić się w każdej chwili.

http://prntscr.com/739i8n

­

Opublikowano

Mecz hr vs titan to raczej wielka niewiadoma, przyglądałem się ostatnio rozgrywką hr'ów i powiem że jestem pozytywnie zaskoczony, ostatni ich mecz bo3 vs tytani był naprawdę ugrany z klasą, szczerze mówiąc gdyby nie zabójcze comebacki obu zespołów dziś z ręką na sercu mógłbym stwierdzić że HR easy win

ktoś jeszcze obstawia hr'ów? chciałbym zainwestować swoje grosze, a z tego co widzę jest szansa na całkiem niezłe %.

według mnie 60-40 dla hr'ów ktoś się zgadza?

ostry.png

Opublikowano

Mecz hr vs titan to raczej wielka niewiadoma, przyglądałem się ostatnio rozgrywką hr'ów i powiem że jestem pozytywnie zaskoczony, ostatni ich mecz bo3 vs tytani był naprawdę ugrany z klasą, szczerze mówiąc gdyby nie zabójcze comebacki obu zespołów dziś z ręką na sercu mógłbym stwierdzić że HR easy win

ktoś jeszcze obstawia hr'ów? chciałbym zainwestować swoje grosze, a z tego co widzę jest szansa na całkiem niezłe %.

według mnie 60-40 dla hr'ów ktoś się zgadza?

50/50, oddsy i tak ładne, więc jeżeli ktoś chcę coś stawiać, to tylko na HR.

Postawiłem low na Dignitas, wygrałem jakieś 3 euro i postawię je na HR.

Bardziej zależy mi na jutrzejszych meczach. 

ICB: http://prntscr.com/739o79

­

Opublikowano

Tak jak mówicie, w meczu Titan z HR może zdarzyć się wszystko. Długo zastanawiałem się, czytałem analizy, historię spotkań itd. ale nagle przyszła myśl TITAN, no i postawiłem. ;d Oby to było szczęśliwe przeczucie.

Opublikowano

Tak jak mówicie, w meczu Titan z HR może zdarzyć się wszystko. Długo zastanawiałem się, czytałem analizy, historię spotkań itd. ale nagle przyszła myśl TITAN, no i postawiłem. ;d Oby to było szczęśliwe przeczucie.

No, ja też jadłem i pomyślałem o Titan, to pewnie znak. Teraz low na nich, jeszcze znajdę jakieś info i napiszę. 

­

Opublikowano

Nie wiadomo. Przy takich oddsach można spokojnie low-med titan. Ja bym nie patrzył tak na ostatni mecz, titan był po wakacjach i zagrali jak zagrali, ale teraz, gdy grają lana + o stawkę na pewno się przyłożą i powinna być łatwa giera dla nich.

Opublikowano

Nie wiadomo. Przy takich oddsach można spokojnie low-med titan. Ja bym nie patrzył tak na ostatni mecz, titan był po wakacjach i zagrali jak zagrali, ale teraz, gdy grają lana + o stawkę na pewno się przyłożą i powinna być łatwa giera dla nich.

No tak, ale HR na bootcampie pewnie przygotowywało się głównie na tego lana.

Tak czy siak - postawię na Titan, bez formy grają tak jak HR z formą.

­

Opublikowano

Titan (bez formy) i HR (z formą) - 50/50.

Łatwiej będzie grało się Titan według mnie - grają u siebie, więcej czasu na jakąś rozgrzewkę czy trening, mają publiczność za sobą.

Zapewne zagrają Cache lub Dust2 po moich analizach.

Mecz pewnie skończy się wynikiem 16:12 dla Titan.

Low na Titan (równowartość wygranej z Dig): http://prntscr.com/73adtz

Fnatic vs dignitas fnatic ugra co nie? :D

Nie mów, że obstawiłeś na 86%. 

­

Opublikowano

Titan (bez formy) i HR (z formą) - 50/50.

Łatwiej będzie grało się Titan według mnie - grają u siebie, więcej czasu na jakąś rozgrzewkę czy trening, mają publiczność za sobą.

Zapewne zagrają Cache lub Dust2 po moich analizach.

Mecz pewnie skończy się wynikiem 16:12 dla Titan.

Low na Titan (równowartość wygranej z Dig): http://prntscr.com/73adtz

Nie mów, że obstawiłeś na 86%. 

Chciałem, ale zobaczyłem jakie % są i nie obstawiam. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...