Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@louson

Ostatnio VP przegrało z dignitas i LGB, natomiast TSM jak TSM przegrali raz tylko z Na'VI 2-1 przez głupie błędy.. tutaj meczu nie odpuszczą i tsm przy okazji się zemści za to że VP ich cały czas gniotło ;p

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

@Rorschach

Tak zaryzykuje 100 euro postawie mam nadzieje ze coś dobrego z tego będzie ;p

Warto dać low na vp ? 

@louson

Ostatnio VP przegrało z dignitas i LGB, natomiast TSM jak TSM przegrali raz tylko z Na'VI 2-1 przez głupie błędy.. tutaj meczu nie odpuszczą i tsm przy okazji się zemści za to że VP ich cały czas gniotło ;p

Warto dać low na vp ? 

­

Opublikowano

Warto dać low na vp ? 

Warto dać low na vp ? 

Według mnie to warto zagrać bo VP też mają szanse.

@louson

Tak wiem dlatego to mnie martwi, każda drużyna chce coś udowodnić i pokazać się z jak najlepszej strony. Dalej pozostaje przy TSM.

Opublikowano

Ale popatrzcie na to z tej strony :

TSM ostatnio jest na fali - nie oszukujmy się

Ma lepszych graczy aimowo niż VP

Potrafi grać dobrze, ostatni mecz przegrało z powodu baaardzo głupich błędów

Chce to wygrać

a VP jak to VP.......... raz gra jak silvery drugi raz jak guardiany... Poza tym VP ostatnio rozniosło TSM 4 kwietnia, to teraz TSM się zemści. Według mnie będzie 2:0 lub 2:1 dla TSM z lekkimi trudnościami.

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Ale popatrzcie na to z tej strony :

TSM ostatnio jest na fali - nie oszukujmy się

Ma lepszych graczy aimowo niż VP

Potrafi grać dobrze, ostatni mecz przegrało z powodu baaardzo głupich błędów

Chce to wygrać

a VP jak to VP.......... raz gra jak silvery drugi raz jak guardiany... Poza tym VP ostatnio rozniosło TSM 4 kwietnia, to teraz TSM się zemści. Według mnie będzie 2:0 lub 2:1 dla TSM z lekkimi trudnościami.

Tak jak mówisz VP ma swoje odpały, każda drużyna szykowała sie na ten turniej. Jednak według mnie to TSM wygra i wielki finał TSM vs Fnatic. Zaraz wpadnie 20 euro ;d

Opublikowano

@Rorschach Jednak nie ;p z jednego konta stawiam 80 euro na TSM a z drugiego postawie tyle ile trzeba aby wygrana wyniosła mnie 80euro+. Wtedy jeśli TSM wygra to jestem na + a jeśli VP to jestem też na + ;d

Opublikowano

@Rorschach Jednak nie ;p z jednego konta stawiam 80 euro na TSM a z drugiego postawie tyle ile trzeba aby wygrana wyniosła mnie 80euro+. Wtedy jeśli TSM wygra to jestem na + a jeśli VP to jestem też na + ;d

Jak to możliwe ;o

Opublikowano

@Stalmer

Normalnie.. z jednego konta postawi 80$ na TSM a z drugiego powiedzmy 40$ to do wygrania będzie miał ponad 80$ to zyska tyle ile stracił i jeszcze będzie na +..

Tobie też tak polecam zrobić ;p

Opublikowano

Przecież to nie ma sensu. Jeśli wygra TSM, dostajesz 40, ale wychodzisz na 0, bo tracisz 40 na VP. Jeśli VP dostajesz 80, ale tracisz tyle samo na TSM. Zakłady zrobione są tak, żebyś coś takiego się nie opylało. Nie mówiąc już o tym, że lounge też musi coś zarabiać i bierze 1,5-2,5%, więc nie do końca dostajesz 40/80, ale nieco mniej.

Wracając do meczu VP w meczu o stawkę długo nie widzieliśmy. To nie jest taki pewniak jak się niektórym wydaje i przy takich oddsach ja daje 5 euro (moje low) na vp

Opublikowano

gosciu, vp reprezentuje lepszy poziom i taka jest prawda, tsm raptem od niedawna gra fchuy dobrze. I jezeli matole skonczony pytasz sie na kogo obstawic i ja laskawie daje Ci taka informacje, to nie odpisuj mi w ten sposob "HAHA" bo bede musial odinstalowac twoje zółte zęby.

wieś w nicku zobowiązuje :D

Opublikowano

@Stalmer

Normalnie.. z jednego konta postawi 80$ na TSM a z drugiego powiedzmy 40$ to do wygrania będzie miał ponad 80$ to zyska tyle ile stracił i jeszcze będzie na +..

Co wy ćpiecie. Wyjdzie na 0 lub na -... wchuj nielogiczne, chyba że chcesz sobie po prostu wymienić itemki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...