Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tez mialem fulla dac ale się bałem :D

A tam bałem sie ;p ja tam byłem pewien na 100% że to wygrają :P ile osób mówiło nie stawiaj przegrasz Taaa ;d 

Opublikowano

Troszkę fart, ale GG Immunity!

17869724706824483253.png

co to za wtyczka na ten wygląd? :D

jak wygra fnatic +3.76$ + postawie na tsm i jak wygrają to okolo 10 ojro :D razem dziś by było 20 :D

sygnatura.png

Opublikowano

co to za wtyczka na ten wygląd? :D

jak wygra fnatic +3.76$ + postawie na tsm i jak wygrają to okolo 10 ojro :D razem dziś by było 20 :D

LoungeDestroyer i zmienione tło.

Opublikowano

Jak na razie to meczyk Fnatic vs NiP ładnie wygląda :)

no nie pogardzę, jeśli wygrają też drugą mapę ;) 2,5 euro na nich :)

Opublikowano

Hmm Teraz mam dylemat TSM czy VP ogólnie stawiam na TSM ale nie wiem czy zagrać na full... co o tym sądzicie ?

Opublikowano

Hmm Teraz mam dylemat TSM czy VP ogólnie stawiam na TSM ale nie wiem czy zagrać na full... co o tym sądzicie ?

Ja daje full TSM, vp ostatnio tak sobie grało z shitowymi teamami za to TSM wczoraj pokazało klasę w meczu na'vi vs tsm ;)

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Ja daje full TSM, vp ostatnio tak sobie grało z shitowymi teamami za to TSM wczoraj pokazało klasę w meczu na'vi vs tsm ;)

Full czyli ile stawiasz ?

Opublikowano

postawilem 6 na vp, polecam zrobic to samo, low bet na VP. To jest faceit vp nie bedzie gralo jak kupa, tylko full tryhard, dalczego ? $$$$$$$$$$$$$$ to much $$$$$$$$$$$.

Opublikowano

Myślę nad założeniem FP na Facebooku gdzie wrzucałbym swoje analizy betów, opinie na temat meczów z różnych forów, informacje o stand-inach itp.

A tak swoją drogą: 

76704068477673157019.png

Opublikowano

postawilem 6 na vp, polecam zrobic to samo, low bet na VP. To jest faceit vp nie bedzie gralo jak kupa, tylko full tryhard, dalczego ? $$$$$$$$$$$$$$ to much $$$$$$$$$$$.

A myślisz że TSM sobie odpuści ? hahaha tym to mnie rozbawiłeś.

Opublikowano

Myślę nad założeniem FP na Facebooku gdzie wrzucałbym swoje analizy betów, opinie na temat meczów z różnych forów, informacje o stand-inach itp.

A tak swoją drogą: 

76704068477673157019.png

Nie ma sensu tyle jest takich stron że głowa mała.

Opublikowano

Nie ma sensu tyle jest takich stron że głowa mała.

Też tak sądzę. Jak coś będę wiedział, albo miał jakieś informacje to się będę dzielił tutaj.

Opublikowano

Też tak sądzę. Jak coś będę wiedział, albo miał jakieś informacje to się będę dzielił tutaj.

Albo załóż sobie tutaj na forum Temat coś typu Analizy by Mr.Milk i tam wstawiaj swoje analizy, sam nad tym myśle ;p

Opublikowano

A myślisz że TSM sobie odpuści ? hahaha tym to mnie rozbawiłeś.

gosciu, vp reprezentuje lepszy poziom i taka jest prawda, tsm raptem od niedawna gra fchuy dobrze. I jezeli matole skonczony pytasz sie na kogo obstawic i ja laskawie daje Ci taka informacje, to nie odpisuj mi w ten sposob "HAHA" bo bede musial odinstalowac twoje zółte zęby.

Opublikowano

gosciu, vp reprezentuje lepszy poziom i taka jest prawda, tsm raptem od niedawna gra fchuy dobrze. I jezeli matole skonczony pytasz sie na kogo obstawic i ja laskawie daje Ci taka informacje, to nie odpisuj mi w ten sposob "HAHA" bo bede musial odinstalowac twoje zółte zęby.

Widzę że kolega już się denerwuje ;) naucz się czytać ze zrozumieniem. Napisałem że mam dylemat na co postawić ale i tak stawiam na TSM. Jeśli nie masz nic mądrego do wypowiedzenia to lepiej zamilcz. Widzę że twoja wiedza na temat drużyn jest skąpa...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...