Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up: coś mi się nie wydaje że oddadzą skiny to jest finał jeśli się nie mylę więc nie wygrają 2 drużyny.

Chodziło mi o to że moje skiny które obstawiłem wrócą z kolegami ;)

Poleciałem fulla na VP, tym razem im zaufam, glhf

2whgg21.png

by @Ziółko.

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja obstawiam na VP. Fnatic dziś sobie za bardzo nie radziło i wydaje mi się że nie sa już na siłach żeby wygrać z Fnatic.

Opublikowano

No i ładnie, VP pokonując fnatic wygrywa lanik. Dla tych co nie oglądali, na inferno VP prowadziło 2-0, po czym mecz został rozpoczęty od nowa. Okazało się że jeden caster żeby przejść do spectatorów wpisał przed meczem 'kill', upuszczając defuse kita (twierdzi że go nie kupował). Pasha nieświadomie go podniósł i tym samym miał defuse'a i armor. Potem zgłosili to do organizatorów i zresetowali mecz. Respect dla VP

Tubady aka Chopey

❱❱❱❱ [Android] CS:GO Smoke Center ❰❰❰❰

Nie cheatuję.
Tubady.png

Opublikowano

­ciesze sie ze VP wygrało, ponieważ dałem na nich fulla. na dzisiejsze bety daje low na KFish, myślę że mogą coś ogarnąć.

Opublikowano

Też gram fulla (15e) na Pente wczoraj pokazali się z bardzo dobrej strony grając z Navi oby dziś nie zawiedli, to jest bo2 i w przypadku remisu zwrot skinów tak? Zagrałbym też na G2 z zwrotów ale niestety Penta gra swój drugi mecz o 21.00 a G2 o tej godzinie pierwszy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...