Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

co myślicie o GPlay - Dignitas? nie miałem wcześniej styczności z tymi drużynami

Jak dla mnie Gplay.

Dignitas to nie dignitas tylko jacys duńczycy w tym może 2 ma jako taki skilla.

@xemont

volgare vs. x6tence

Nie byłbym tu taki pewny mimo że volgare daje rade to x6tance nie odpuszcza i też dobrze gra.

Opublikowano

@xemont

Co do @Ljx to typa nie polecam. Byłem chętny kilka dni temu na dołączenie do grupy na steam (jego grupy) miał podać mi tylko jednego becika żebym mógł postawić fulla. Oczywiście cała moja grubsza kaska poszła w krzaki bo powiedział, że wygra zespół nr1 podczas gdy sam postawił na drugi team. Strasznie dwulicowa i pazerna osoba ;)

Wydaje mi się, że x6tence powinno dać radę. Ale w sumie meczyk 50/50 więc nic nie wiadomo.

784091427630431250239.png

Opublikowano

VP czy Titan?

50/50, dużo zależy od tego kto jako pierwszy zacznie po stronie ct. Virtusi mają formę. 

HR vs FSid3 ? :D 

Opublikowano

@Chris. potwierdzam twoje słowa, nikomu go nie polecam. Wchodzi teraz na MPC i udaje ze go nie ma, dla mnie to nie wielka strata 2.5 euro ale szkoda ze żyje się wśród takich dwulicowców. 

t87v5s.jpg

mhm.. nasz Pan przegląda co się o nim pisze. 

Opublikowano

50/50, dużo zależy od tego kto jako pierwszy zacznie po stronie ct. Virtusi mają formę. 

HR vs FSid3 ? :D

HR ale niski bet :D to taka rosyjska ruletka z oboma drużynami.

Opublikowano

No spokojnie.

Na'Vi nie gra swoich najlepszych meczy a co innego VP którzy co mecz są coraz lepsi.

Do tego ta mapa.

Zresztą widać już po procentach na lounge :)))

Opublikowano

Vp z navi to full spokojnie.

Volgare też powinno ez rozgromić myxmg

Oglądałeś wczoraj mecz Volgare vs myxmg? Wygrywali 14:7 i były ddos'y na jednego zawodnika z Volgare. Więc nie wiem czy to taki pewny bet, ja osobiście stawiam na myxmg :)

Opublikowano

Oglądałeś wczoraj mecz Volgare vs myxmg? Wygrywali 14:7 i były ddos'y na jednego zawodnika z Volgare. Więc nie wiem czy to taki pewny bet, ja osobiście stawiam na myxmg :)

byly ddosy na 4 zawodnikow z volgare z czego 3 wywalilo i sie dziwisz ze myxmg wygrywalo 14:7? w dodatku od samego poczatku juz ddosowali 1 zawodnika z volgare

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

x6 czy orbit

Jeżeli nie szkoda ci skinów to spróbuj obstawić na orbit :)

Mecz 50:50 i każdy może to wygrać :)

Orbit według mnie są w dobrej formie i to jest finał całego turnieju więc będą walczyć :D

Opublikowano

x6 low

Wie ktoś ile trzeba czekać jak się kupi coś w sklepie steam? ;>

7 dni

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...