Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dignitas jest lepsze jeżeli chodzi o skill w porównaniu do Volgare, ale postawiłem na Volgare. Dig ma większe szanse, ale można ryzykować, ponieważ volgare nie grało aż tak źle wczoraj. Jedną mapę powinni ugrać spokojnie, tak czy siak - mecz 50/50, warty obejrzenia. 

­

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@kokoszka

na co dzisiaj warto postawić ?

Volgare - low spokojnie na nich w meczu z Dig.

Mid na Mouz. Piter zasłynęło tylko z meczu z Titan do kwalifikacji na IEM. Nie mówię, że jest to zła drużyna, lecz w porównaniu do mouz nie mamy o czym rozmawiać.

Mid także na Orbit w meczu Dig. 

­

Opublikowano

dlaczego cw akurat?

Tak jak napisał pan wyżej. W meczu BO1 wystarczy przegrać pistoletówkę po stronie CT i forcebuy'a, a może być po meczu. W dodatku nie widzę skillowych graczy w G2 w porównaniu do CW. 60/40 dla G2

­

Opublikowano

Tak jak napisał pan wyżej. W meczu BO1 wystarczy przegrać pistoletówkę po stronie CT i forcebuy'a, a może być po meczu. W dodatku nie widzę skillowych graczy w G2 w porównaniu do CW. 60/40 dla G2

Mała poprawka, grają BO2. Sam się na tym nie znam ale podobno jeśli wynik w mapach będzie 1:1 to csgolounge oddaje itemki. Warto na CW postawić bo może ugrają ;>

­

784091427630431250239.png

Opublikowano

Mała poprawka, grają BO2. Sam się na tym nie znam ale podobno jeśli wynik w mapach będzie 1:1 to csgolounge oddaje itemki. Warto na CW postawić bo może ugrają ;>

­

Błąd na lounge, BO2 nie ma sensu, byłby to idiotyczny pomysł. Na HLTV jest bo1. 

­

Opublikowano

Później będzie to co z @Ljx nie polecam takiego czegoś. 

Nie wiem kto to Ljx i o co z nim chodzi ;) Ja po prostu się ogłaszam bo być może dam radę komuś pomóc i sam coś zarobić czyż nie ? ;> nastawienie z góry "spierdalaj bo tak" jest nie wyjściowe i jeżeli nie chcesz dołączyć to nie wypowiadaj się....

hahahaha no na pewno dam ci skiny za jakieś propozycje betów.

Mouz vs Piter panowie? Lecieć fula? Jest BO3

To samo co Pan wyżej... Rozumiem że bieda tam w polsce ale ja nic nie zrobię, nie chcesz nie dołączaj

Opublikowano

Nie wiem kto to Ljx i o co z nim chodzi ;) Ja po prostu się ogłaszam bo być może dam radę komuś pomóc i sam coś zarobić czyż nie ? ;> nastawienie z góry "spierdalaj bo tak" jest nie wyjściowe i jeżeli nie chcesz dołączyć to nie wypowiadaj się....

To samo co Pan wyżej... Rozumiem że bieda tam w polsce ale ja nic nie zrobię, nie chcesz nie dołączaj

Z dignitasami się ostatnio nie wykazałeś ;d

Orbit czy dignitas? chce fulla lecieć.

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

No faktycznie :/ ICB postawić i je stracić a w następnych meczach wygrac parę set dolarów, s**t. Przegrałem życię

Opublikowano

50/50,lepiej skip. Zobacz jak Dig gra z Volgare i określ czy dadzą radę z Orbitami.

Wczoraj z proponowanych betów weszły 3/4.

Dzisiaj kolejne 5 meczy dla Was:

*G2 vs CW

Gamers 2 to polski zespół,który ma formę. Ostatnio zwyciężyli w derbach Polski z Vitrus.pro,gdzie Szpero wygrywał kluczowe clatche 1 vs 2/3. CW to moim zdaniem jeden z lżejszych ich rywali i nie powinno być problemów,aby mid wszedł na właśnie G2. Są w formie i dużo trenowali,co widać po ich grze.

*Fnatic vs PENTA

Faworytem jest tu Fnatic,ale radzę skipnąć,ze względu na to,że to BO1 a PENTA słynie z zaskoczeń.

*Mouz vs Piter

Bardzo lubię drużynę Piter oraz ich styl gry. Procenty na HLTV.org są zupełnie odwrotne do tych,które widzimy na loungu a mianowicie 40:60. Myślę jednak,że chrisJ czy taki zawodnik,jak LEGIJA poprowadzą zespół. Radzę dać mid na mouz,tym bardziej,że to BO3 i są to ćwierćfinały.

*KPV vs PENTA

Procenty zbyt wysokie,więc daję skipa. Ale jeśli macie dużą sumę,to dajcie na Pentę,ponieważ to BO3 i myślę,że KPV jest tutaj bez szans.

*CW vs 3DMAX

Najciekawsze spotkanie dzisiejszego dnia. Myślę,że jest to bardziej mecz 50/50,ale sądzę,że 3DMAX są drużyną bardziej doświadczoną i poradzą sobie z CPH Wolves. Low bet,nie dawajcie nic wyżej.

Codziennie nowe Bety wraz z Analizami!

CS:GO Lounge-nie wiesz jak obstawiać? Odwiedź mój FP!

https://www.facebook.com/BetyCGLNG

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...