Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sam pisałeś - bo1, 50/50.

najlepiej skipować takie mecze.

Jak sam napisał, że odszedł, to w czym problem? 

Nie pisałem nigdzie, że bo1 skipować.

No nic jeszcze się odbije, bo jak nie to kto.

@1373230489-U611928.pngKokoszka.

Na swoim twitterze pisał, że odszedł, bo myśli, że już nie da rady i na pewno kogoś lepszego znajdą na zastępstwo.

Stand-in chyba każdy może być, a Maik jest po prostu rezerwowym NiP, a żeby nie stracić forme to sobie gra w Orbit xD

TuByłaSygnatura.png

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Błagam przestań się wykazywać swoją nie wiedzą. Najpierw poczytaj co CO NiP napisał o "niby odejściu maikelele", a potem się wypowiadaj.

Teraz skończ, bo na prawdę na idiotę wychodzisz.

Ja tak sobie postawiłem low($15 jak dla mnie) na 3DMax. Jak będziesz dziś o 4:00-7:00 to ci dam ~$5, abyś mógł sobie dalej po obstawiać, bo trochę szkoda. Jak nie to dopiero mogę ci za tydzień dać.

Tylko pamiętaj NIE obstawiaj na siłę wszystkie mecze co są. Zresztą każdy sam do tego się przekonuje ;).

Owszem pisał, lecz ma kontrakt z NiP, więc tak sobie nie może odejść jak to już pisałem w poprzednich postach...

K***a, jesteś głupi. Skoro sam zawodnik twierdzi, że już praktycznie odszedł od NiPu to jak może być inaczej? Nie wiedzą, gdzie? Wiem co napisał typek z NiPu, że wiąże go kontrakt i nie może odejść, ale nie wezmą go kurwa i przykują do krzesła, żeby dla nich grał... Dla Maikelele to, że odszedł od NiPu jest już faktem, rzeczą dokonaną... To, że NiP twierdzi inaczej, to nie znaczy, że tak jest...

Opublikowano

K***a, jesteś głupi. Skoro sam zawodnik twierdzi, że już praktycznie odszedł od NiPu to jak może być inaczej? Nie wiedzą, gdzie? Wiem co napisał typek z NiPu, że wiąże go kontrakt i nie może odejść, ale nie wezmą go k***a i przykują do krzesła, żeby dla nich grał... Dla Maikelele to, że odszedł od NiPu jest już faktem, rzeczą dokonaną... To, że NiP twierdzi inaczej, to nie znaczy, że tak jest...

No to według twojej wypowiedzi w teorii on jest w NiP.

Tylko on się z tym nie zgadza.

Co nie zmienia faktu, że on ciągle w NiP jest.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

No to według twojej wypowiedzi w teorii on jest w NiP.

Tylko on się z tym nie zgadza.

Co nie zmienia faktu, że on ciągle w NiP jest.

Tak, jest, aczkolwiek sam zawodnik pisał, mówił na streamach, że jego odejście już jest prawie całkowite. Jedyną rzeczą, która NA RAZIE go trzyma przy NiPie to to, że wiąże go jeszcze kontrakt. A gra w NiP? Nie. Będzie grał w NiP? Nie. Jedyne co go trzyma to kontrakt, tyle... 

Opublikowano

Tak, jest, aczkolwiek sam zawodnik pisał, mówił na streamach, że jego odejście już jest prawie całkowite. Jedyną rzeczą, która NA RAZIE go trzyma przy NiPie to to, że wiąże go jeszcze kontrakt. A gra w NiP? Nie. Będzie grał w NiP? Nie. Jedyne co go trzyma to kontrakt, tyle... 

NiP ma podobno jakiś 2 zawodników jeszcze sprawdzić, jak będą gorsi od Maikel'a to NiP na pewno go zachowa. Dadzą więcej kasy, ja nie wierze, że nie będzie chciał grać w jakimś Top teamie, tylko średniaku...

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

możecie przestać pindolić ? Tylko pisać konkrety dotyczące meczu?. Jeśli chcecie się spinać czy coś to na pw wio!. 

;p

Opublikowano

możecie przestać pindolić ? Tylko pisać konkrety dotyczące meczu?. Jeśli chcecie się spinać czy coś to na pw wio!. 

Jakie mecze? Dzisiaj już nie ma niczego ciekawego.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

AT vs K1CK

Ff6DB9j.png

stawiam blejza, bo moze sprzedadza ten mecz xD

nagrody: podkladki i pendrajwy

Opublikowano

dobra, kick wygrało :D

@1373230489-U611928.pngLandiago

wtf, mecz dopiero się zaczął 

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

a co myslicie o    tst  vs skdc ?  Postawilem troszke na Tst  moze wygrają :)

TST przegrywa prawie wszystkie mecze, a SKDC grają nawet dobrze, jednak po ostatnich wynikach inferno średnio im leży. Według mnie SKDC wygra to, jednak nie będzie to taki jednostronny mecz. Gdyby TST miało z 20-25% to bym stawiał ale przy 35% bym odpuścił. Na pewno bym nie stawiał na SKDC all-in.

Opublikowano

Pierwsze 2 bety wczoraj postawione i oba wygrane <3 Stawiać na VP dziś? Wiem, że są bez formy ale może się już przebudzili a zysk byłby bardzo ładny stawiając nawet te moje parę centów :)

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Polecacie jakieś bety na dziś? :)

Opłaca się dać na VP dziś jeżeli będą mieć poniżej 25%. 

Opublikowano

Jak myślicie NiP - Envyus? Ja chyba daje na Envyus co sądzicie o tym meczu?
Ostatnio jak grali przeciwko sobie to wygrali 0:2, więc chyba dzisiaj powtórzą? Jeszcze nie wiadomo kto będzie grał jako 5 zawodnik w NiP.

Opublikowano

Betsy na dziś:

ihfrwb.jpg

To chyba pożegnasz się z kluczykami. Bo wątpie w to aby te dwie drużyny wygrały.

Patrząc na forme VP można mieć wątpliwości, mogą polecieć ddosy róznie to bywa , oni mogą zaskoczyć i wygrać lecz są to nikłe szanse. A co do NiP chyba 2 dni temu przegrali 0:2 z envyus, nie wiadomo kto będzie 5 zawodnikiem, i moim zdaniem masz nikłe szanse na zwycięstwo :)

No chyba że u Ciebie 2.44$ to low, to nie ma sprawy :)

Opublikowano

To chyba pożegnasz się z kluczykami. Bo wątpie w to aby te dwie drużyny wygrały.

Patrząc na forme VP można mieć wątpliwości, mogą polecieć ddosy róznie to bywa , oni mogą zaskoczyć i wygrać lecz są to nikłe szanse. A co do NiP chyba 2 dni temu przegrali 0:2 z envyus, nie wiadomo kto będzie 5 zawodnikiem, i moim zdaniem masz nikłe szanse na zwycięstwo :)

Zobaczymy maj friend

VP w formie dziś bedzie.

skoro LDLC wygrało poprzedni to ten napewno przesrają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...