Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@destos

Na'Vi to ugra na 100%. Property grało tylko raz na overpasie i przegrali 16:13 z mousesports. Za to Na'Vi dobrze sobie tam radzi.

PS. Zmień póki możesz :).

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

o w pyte, nip wygrało, rip skins inc. 

Dziękuje za uwagę Dobranoc.

"Przekonał cię kolejny filmik pashy, który mówił, że w kolejnym meczu będzie lepiej? To jest BO3, a nie jakieś BO1. Fnatic pokonało ostatnio 2 razy LDLC w BO3 - szwedzka drużyna jest obecnie najlepsza na świecie. "

Żadnych jego filmików nie oglądałem :)

Patriota i tyle xD

Opublikowano

Dziękuje za uwagę Dobranoc.

"Przekonał cię kolejny filmik pashy, który mówił, że w kolejnym meczu będzie lepiej? To jest BO3, a nie jakieś BO1. Fnatic pokonało ostatnio 2 razy LDLC w BO3 - szwedzka drużyna jest obecnie najlepsza na świecie. "

Żadnych jego filmików nie oglądałem :)

Patriota i tyle xD

Obecnie najlepsza na świecie jest Polska drużyna bo wygrała IEM 2014, więc do kolejnego IEM'a jest najlepsza to że przegrywa to nie znaczy że jest druga czy tam ostatnia.

Patrząc na formę nie dyktuje się miejsca. Miejsca są przydzielane na rok, a nie na jeden turniej.

Fnatic - NiP - BO3, mapy niewybrane. Wszystko zależy od map, więc lepiej skipować. Mecz 50-50.

NaVi - Property - BO1 Overpass, jedna z lepszy map NaVi.

Opublikowano

Obecnie najlepsza na świecie jest Polska drużyna bo wygrała IEM 2014, więc do kolejnego IEM'a jest najlepsza to że przegrywa to nie znaczy że jest druga czy tam ostatnia.

Patrząc na formę nie dyktuje się miejsca. Miejsca są przydzielane na rok, a nie na jeden turniej.

Fnatic - NiP - BO3, mapy niewybrane. Wszystko zależy od map, więc lepiej skipować. Mecz 50-50.

NaVi - Property - BO1 Overpass, jedna z lepszy map NaVi.

VP jest ostatnio bez formy (nie mówię o wczorajszym meczu, ldlc zagrało słabo), a Fnatic bez problemu pokonało LDLC w ostatnich dwóch meczach BO3, a wczoraj  VP. 

­

Opublikowano

macie jakies pewne bety na niskie progi? bo mam skiny po 5 eurocentow wszystko przegralem wiec macie jakies takie mecze ktore pozwola mi na wyciagniecie sie z dolka? a o inwestycji w csa nie ma szans :/

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

@Got Banned

Spróbuj NIP, K1CK. Moim zdaniem wejdzie.

Opublikowano

@Got Banned

Spróbuj NIP, K1CK. Moim zdaniem wejdzie.

moim zdaniem nip ostatnio gra slabo jak widzialem co robilo z nimi hr :// kick nie ogladalem wiec sie nie wypowiem wiec niech jeszcze ktos sie wypowie i pomoze mi podjac decyzje

Opublikowano

moim zdaniem nip ostatnio gra slabo jak widzialem co robilo z nimi hr :// kick nie ogladalem wiec sie nie wypowiem wiec niech jeszcze ktos sie wypowie i pomoze mi podjac decyzje

Niby NiP pokonało LDLC, ponownie jak VP, ale to bardziej zasługa envy, ponieważ zagrali słabo. 

­

Opublikowano

Niby NiP pokonało LDLC, ponownie jak VP, ale to bardziej zasługa envy, ponieważ zagrali słabo. 

@1373230489-U611928.pngKokoszka. to jak stawiac nip czy vp?

sprawdzilem tez hltv z lekka przewaga jest na nip wiec chyba tak postawie

Opublikowano

@Got Banned

Raczej NIP czy Fnatic :).

to tak postawie okej dzieki wam :P

@Edit

tylko nie moge postawic bo boty sa offline a dodatek tampermonkey niestety mi nie zadziala bo jak probuje zainstalowac jakikolwiek dodatek to mi error wyskakuje ;/

Opublikowano

to tak postawie okej dzieki wam :P

@Edit

tylko nie moge postawic bo boty sa offline a dodatek tampermonkey niestety mi nie zadziala bo jak probuje zainstalowac jakikolwiek dodatek to mi error wyskakuje ;/

Do meczu zostało trochę czasu, najlepiej obstawiać z returnersów.

Według mnie to mecz 60/40 przewagą dla Fnatic. NiP niby coś wczoraj ugrało, ale LDLC było bez formy, ale można dać meda na fnatic 

­

Opublikowano

full na bo1?

Wczoraj GPlay (76%) też grało na swojej mapie z public i przegrało, więc elo 

Dobra to high. Po 1 Property nigdy nie wygrało chyba na turnieju tej mapy :). Po 2 ostatnio na tej mapie Na'Vi wygrało z Property 19:15. Po 3 Na'Vi dobrze gra na tej mapce :).

Opublikowano

Dobra to high. Po 1 Property nigdy nie wygrało chyba na turnieju tej mapy :). Po 2 ostatnio na tej mapie Na'Vi wygrało z Property 19:15. Po 3 Na'Vi dobrze gra na tej mapce :).

Ale to jest BO1, tutaj max to med, ponieważ wystarczy kilka zepsutych rund ze strony navi i po meczu może być

­

Opublikowano

Co myślicie o Fnatic vs NiP? Niby NiP zmotywowany mocno po wczorajszym meczu, ale nie wiem. High bet na fnatic jak narazie.

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Co myślicie o Fnatic vs NiP? Niby NiP zmotywowany mocno po wczorajszym meczu, ale nie wiem. High bet na fnatic jak narazie.

Raczej med, bo aż tak nie jest to pewne. 

­

Opublikowano

Ale to jest BO1, tutaj max to med, ponieważ wystarczy kilka zepsutych rund ze strony navi i po meczu może być

Masz całkowitą rację ale moim zdaniem to ez win dla Na'Vi.

@2up

Ja postawiłem osobiście na NIP. Fnatic jest ostatnio w formie ale forma zawsze kiedyś się kończy. Sądzę że NIP ma szansę ugrać ten meczyk. Low na NIP.

Legenda
Opublikowano

Ci co obstawiali gplay wczoraj to powinni dostać order debili roku, ponieważ jeżeli nie przeanalizowaliście meczy, nawet jakbyście zobaczyli historię gier to nie dalibyście na nich tylko low na szwedów. Dziś high na NaVi.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Ci co obstawiali gplay wczoraj to powinni dostać order debili roku, ponieważ jeżeli nie przeanalizowaliście meczy, nawet jakbyście zobaczyli historię gier to nie dalibyście na nich tylko low na szwedów. Dziś high na NaVi.

ten mecz Gplay był na ich mapie, podobnie jak mecz Navi dziś. Oba to BO1, więc trzeba być idiotą, aby dać fulla na faworytów. Gdyby było to BO3, to ez dla navi, ale w BO1 wystarczy kilka popsutych rund i może być po meczu. 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...