Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ez win dla kabum, wracam do gry ;v

Lepszy jest Delpan czy Maikelele ? xD I Delpan bd na stale w NiP zamiast maikelele czy to tylko taka jednorazowa zmiana ?

Maikel odszedł z NiP, Delpan będzie na stałe

­

Opublikowano

Ej ej, ale nie powiększajcie % na mouz xD

Ciekawe jak macie tymi centami % zwiększyć ;).

a ja tobie bana za spam

czemu vp ma taki maly % betow?

Fnatic = Top 1 team

V.P zawsze miało problemy z wygraniem z Fnatic i zawsze będzie mieć.

Opublikowano

ESEA NA'VI vs PENTA? Jak typujecie panowie? High bet na'vi? :D Ja chyba tak zrobię może wpadnie :D

graphic.png

Opublikowano

Maikel odszedł z NiP, Delpan będzie na stałe

Maikelele NIE odszedł z NiP, bo tego zrobić nie może. Ma kontrakt. Jedynie mogą go wyrzucić w co jak na razie wątpie.

A i moim zdaniem Maikelele > Delpan, ale to może kwestia czasu.

ESEA NA'VI vs PENTA? Jak typujecie panowie? High bet na'vi? :D Ja chyba tak zrobię może wpadnie

Nie rób tego, jeśli nie chcesz w łatwy sposób stracić skiny. NA'VI słabo teraz idzie, a PENTA ma w sobie to coś, że mogą na spokojnie z Na'Vi wygrać.

Opublikowano

Maikelele NIE odszedł z NiP, bo tego zrobić nie może. Ma kontrakt. Jedynie mogą go wyrzucić w co jak na razie wątpie.

A i moim zdaniem Maikelele > Delpan, ale to może kwestia czasu.

http://www.hltv.org/news/14248-nip-loaning-out-maikelele-an-option

Dlaczego nic nie wygrałem?

Obstawiłem jeden euro na Kabum i wygrali, a w returnersach mam tylko to co obstawiłem, a powinno być dodatkowe 2 euro 

w grupie piszą, że też nie dostali 

­

Opublikowano

Obstawiłem jeden euro na Kabum i wygrali, a w returnersach mam tylko to co obstawiłem, a powinno być dodatkowe 2 euro 

Też tak miałem przed chwilą zobaczyłem historie betów i wyskoczyły mi te które wygrałem i w returnersach też mam, może to przez to że obciążenie.

Opublikowano

No i co źle mówie, czy co? Zostawiają Maikelele, bo jeszcze nie wiedzą czy znajdą lepszego na zastąpienie...

http://prntscr.com/65ij56

Też tak miałem przed chwilą zobaczyłem historie betów i wyskoczyły mi te które wygrałem i w returnersach też mam, może to przez to że obciążenie.

też mam, obstawiłem na ldlc z hr i navi

­

Opublikowano

NAVI CZY PENTA? osobiscie chyba na pente stawie bo navi od dluzszego czasu ssie ..

inferno to mapa navi

Teraz mi nie działają prawie wszystkie SSy, więc nie zobaczę tego SSa...

#Internet

The Swedish AWPer is currently playing for Orbit at the Nordic Masters as a stand-in, and at the event he posted a tweet hinting that he had left NiP.

­

Opublikowano

Jeżeli ak-47 wulkan przetestowany w boju, awp asiimov lekko uzywana i nóż motylkowy rzeż przetestowany w boju uważasz za syf to pokaż swoje skiny jakie obstawiasz...

nie no musiałem odpowiedzieć, typek obstawia nóż i awp asiimov lekko używany XDDDD pozdro z podłogi

Opublikowano

inferno to mapa navi

The Swedish AWPer is currently playing for Orbit at the Nordic Masters as a stand-in, and at the event he posted a tweet hinting that he had left NiP.

No tak gra jako Stand-In w Orbit? To znaczy, że odszedł? Raczej nie, bo sam sobie tak oO nie może odejść... Dalej nie rozumiesz...

Opublikowano

No tak gra jako Stand-In w Orbit? To znaczy, że odszedł? Raczej nie, bo sam sobie tak oO nie może odejść... Dalej nie rozumiesz...

Widzę, że masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem.

"at the event he posted a tweet hinting that he had left NiP."

W wolnym tłumaczeniu na język polski chodzi o to, że umieścił wpis na tweecie, w którym było napisane, że opuścił NiP. Learn english plx.

Opublikowano

Gra jako stand-in w Orbit, a z NiP odszedł. Pewnie znajdzie sobie jakiś prestiżowy team niedługo. 

­

Opublikowano

Widzę, że masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem.

"at the event he posted a tweet hinting that he had left NiP."

W wolnym tłumaczeniu na język polski chodzi o to, że umieścił wpis na tweecie, w którym było napisane, że opuścił NiP. Learn english plx.

Gra jako stand-in w Orbit, a z NiP odszedł. Pewnie znajdzie sobie jakiś prestiżowy team niedługo. 

Ah, so bloody hard to understand...

Nie może odejść, ponieważ ma kontrakt. Widać na prawdę szeroką paletę wiedzy macie. Błagam szczególnie @jehory, jak możesz kogoś osądzać, a sam ledwo co na temat wiesz -_-? Trochę żenujące...

A i nie porównuj mojego angielskiego z twoim, bo zapewne nawet trochę mi nie dorównasz...

Opublikowano

Nie może odejść, ponieważ ma kontrakt. Widać na prawdę szeroką paletę wiedzy macie. Błagam szczególnie @jehory, jak możesz kogoś osądzać, a sam ledwo co na temat wiesz -_-? Trochę żenujące...

Żenujące to jest to jak jesteś głupi. Skoro k***a sam napisał, że odszedł to odszedł. Tak trudno to zrozumieć, czy jesteś po prostu na to zbyt głupi? Chyba on wie lepiej, czy odszedł od NiPu niż ty, prawda?... 

Idiots, idiots everywhere...

Opublikowano

No nie wierze.... 6 betów pykło, tylko po to by wieczorem stracić wszystko na mouz.

sam pisałeś - bo1, 50/50.

najlepiej skipować takie mecze.

A i nie porównuj mojego angielskiego z twoim, bo zapewne nawet trochę mi nie dorównasz...

Jak sam napisał, że odszedł, to w czym problem? 

­

Opublikowano

Żenujące to jest to jak jesteś głupi. Skoro k***a sam napisał, że odszedł to odszedł. Tak trudno to zrozumieć, czy jesteś po prostu na to zbyt głupi? Chyba on wie lepiej, czy odszedł od NiPu niż ty, prawda?... 

Idiots, idiots everywhere...

Błagam przestań się wykazywać swoją nie wiedzą. Najpierw poczytaj co CO NiP napisał o "niby odejściu maikelele", a potem się wypowiadaj.

Teraz skończ, bo na prawdę na idiotę wychodzisz.

Mouz kurna wygrać mi to, nie po to mi tak bety siedziały, żeby teraz stracić.

Ja tak sobie postawiłem low($15 jak dla mnie) na 3DMax. Jak będziesz dziś o 4:00-7:00 to ci dam ~$5, abyś mógł sobie dalej po obstawiać, bo trochę szkoda. Jak nie to dopiero mogę ci za tydzień dać.

Tylko pamiętaj NIE obstawiaj na siłę wszystkie mecze co są. Zresztą każdy sam do tego się przekonuje ;).

Jak sam napisał, że odszedł, to w czym problem?

Owszem pisał, lecz ma kontrakt z NiP, więc tak sobie nie może odejść jak to już pisałem w poprzednich postach...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...