Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postawiłem na Kabum które gralo przeciwko Mouz bo tak ktos mi polecil na forum -.- a ogolnie pierw dalem glos na Mouz.... nie ma co tutaj czytac wypowiedzi...

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Postawiłem na Kabum które gralo przeciwko Mouz bo tak ktos mi polecil na forum -.- a ogolnie pierw dalem glos na Mouz.... nie ma co tutaj czytac wypowiedzi...

to jest bo1, więc 50/50. Pewnie masz jakieś śmieciowe skiny i się martwisz o kilkadziesiąt groszy.

Nikt cię nie zmusza do obstawiania na dany team, tylko podpowiadamy.

­

Opublikowano

No to najpierw poczytaj kto ma tutaj większość trafnych betów, a później kieruj się jego opiniami, a nie wszystkich. 

Opublikowano

No to najpierw poczytaj kto ma tutaj większość trafnych betów, a później kieruj się jego opiniami, a nie wszystkich. 

No ja się zgadzam, niektórzy to są osoby, które gówno wiedzą ;)

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Mogłeś iść do wrozki

Feel the beat!

Opublikowano

Laguje wam streama? 

nie c9 wygra tyle wiem :D

16-12 pierwszy mecz ;)

odkuli sie cos wiec 16-13 moze :D

nie bede krakac bo juz 15-14 XDD wiec albo 16-14 albo 15-15 :v

16-14 gg c9 :D

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

to jest bo1, więc 50/50. Pewnie masz jakieś śmieciowe skiny i się martwisz o kilkadziesiąt groszy.

Nikt cię nie zmusza do obstawiania na dany team, tylko podpowiadamy.

Jeżeli ak-47 wulkan przetestowany w boju, awp asiimov lekko uzywana i nóż motylkowy rzeż przetestowany w boju uważasz za syf to pokaż swoje skiny jakie obstawiasz...

Opublikowano

Jeżeli ak-47 wulkan przetestowany w boju, awp asiimov lekko uzywana i nóż motylkowy rzeż przetestowany w boju uważasz za syf to pokaż swoje skiny jakie obstawiasz...

Jak dobrze kojarze to noży się nie da stawiać.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

o k***a kose obstawil j****y hacker

Opublikowano

Kabum. Dignitas czy ESC?

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...