Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TechWorldCraft

kamisxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wole serwery prywatne 

• Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serdecznie Zapraszam na Serwer

(P) 1. Czy zamierzacie zmienić paczkę? Zmieniać paczkę  może bardziej ją zmodyfikować pod względem przygodowy oraz usunięciem kilku modów .Najlepszy pomysłem była by zmiana paczki ale graczy wtedy stracili by cały dorobek. To zależyjuż od graczy. Ankieta 

http://strawpoll.me/1667246

(P) 2. Jak zamierzacie rozwijać serwer (publicznie (budowle, eventy, jakieś opowieści fabularne, mini gry, role-playing itd.) czy surviwalowo ( spawn i ruszaj w świat i tyle) )

Ja jestem bardziej za mini grami typu mob-arena które w niedalekiej przyszłości pojawią sie na serwerze

{P} 1. Udoskonalcie spawn (za mało w nim informacji)

Tak to dobry pomysł lecz niestety bedziemy potrzebowali pomocy jakiegoś budowniczego ;]

{P} 2. Zorganizujcie ekipe by nie było takich sytuacji jak ostatnimi dni

Tak tym już się zajmujemy powoli bez obaw taka sytuacja nie powinna się już powtórzyć 

[P] 1. Zróbcie strone/forum/strone na FB by nie zaśmiecać MPC Forum i móc bardziej się integrować z graczami 

Narazie myślę że taka strona jest zbędne lecz gdy serwer uzyska większa ilość graczy powstanie taki fanpage ;]

Opublikowano

yyyy rozłączyliście serwer czy mi net nawala ?

Opublikowano

Może zmieniają paczkę (mOże) 

Opublikowano

Wkurzyłem się !!

Opublikowano

Ciekawe co oni zamierzają dalej robić, naprawdę  liczyłem na jakieś postępy a tu nic, jestem wkurzony za taką grę naprawdę, wole już robić własny serwer  !

Opublikowano

Podaj jakie może wpadnę

Opublikowano

Wiec jednak serwer się nie ogarnie -.- trudno, miło było pograć.

Opublikowano

I jednak nie będziecie wznawiali serwera, trudno

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...