Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TechWorldCraft

kamisxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logiczne -.-

• Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wejdz na google maps zlokalizuj go i mu to powiedz tylko szybko

Opublikowano

wejdz na google maps zlokalizuj go i mu to powiedz tylko szybko

Odrazu powiedz że robimy rewolucję i wprowadzamy nowego modpacka na jego serwer i przejmujemy maszynę byśmy mieli stały dostęp do niej xD

Opublikowano

napisz mu cos żeby wkoncu wlaczyl ten server bo coto za wysiłek kliknąć: wlacz

Chyba nigdy nie widziałeś serwera na dedyku :D
Opublikowano

żadnego ncku nie rozpoznaje z serwera (oprócz ExOm:p )

Opublikowano

żadnego ncku nie rozpoznaje z serwera (oprócz ExOm:p )

Tak dokładnie to eXoShini :D

Ender Quarry chciałeś zajumać dźwigiem :X

CrosRoad112 wiem, że to ten od drzew/desek które klonował czy coś za pomocą drzew/desek xD 

Taa ciężko z nickami jest na forum a w grze :3

Opublikowano

Mój znany :P

Opublikowano

Lepiej by było chyba samemu założyć taki serwer, bo on raczej bedzie offline... Takie pytanie, po kiego dawać dobry serwer do wieści publicznej skoro prawie cały czas offline... mindfuck.

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

Lepiej by było chyba samemu założyć taki serwer, bo on raczej bedzie offline... Takie pytanie, po kiego dawać dobry serwer do wieści publicznej skoro prawie cały czas offline... mindfuck.

Dlatego ja gram na serwie na modach youtubera bez vipow itp i na rok oplacony
Opublikowano

Ja jaki to serwer ?

Opublikowano

Wut, czyli serwer bardziej zamknięty publicznie ?? A jakie tam mody macie i czy można jakoś dołączyć xD

Opublikowano

Poczekam jeszcze do jutra, jak nie będzie serwer ON to ja się wypisuje z gry na nim -.-

Opublikowano

Ja jaki to serwer ?

Wut, czyli serwer bardziej zamknięty publicznie ?? A jakie tam mody macie i czy można jakoś dołączyć xD

Serwer dla wszystkich nie ma white list itp

Nazwa to pixelserv dopiszcie sb domene pl i bd mieli fanpage tam jest launcher itp

Opublikowano

Nazwa to pixelserv dopiszcie sb domene pl i bd mieli fanpage tam jest launcher itp

znam -.- 

Opublikowano

Chętnie zobaczę i tak nie mam żadnego teraz serwera do grania, to pewnie zostanę na dłużej :D

Bez modów to już nie potrafię grać, ewentualnie zostają minigames, co akurat jest git bez modów przy dużej ilości graczy xD

-------

OoO

Są fajne mody, jeszcze nie wszystkie się pobrały, ale na pewno żaden serwer z vipami itp. na nie by nie pozwolił.

Już zaczynam lubieć :3

Opublikowano

Zobaczę, na próbę -.- może będzie fajny, jak nie to został jeszcze tekkitserwer z dość stabilną i min. fajną paczką lub ten jeżeli włączą :P

Opublikowano

Ja też chyba skocze na pixeserv'a :D

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

NOWOŚCI

Z powodów technicznych lub zartu innego admina serwer został wyłączony. Dnia 08.05.2014 serwer został ponownie włączony i działa bez żadnych problemów.

Zapraszamy do grania.

Opublikowano

udało wam się, zostaje z wami ale mam nadzieje że to się nie powtórzy -.-

PS: Kilka (pytań), {porad}, [propozycji]:

(P) 1. Czy zamierzacie zmienić paczkę?

(P) 2. Jak zamierzacie rozwijać serwer (publicznie (budowle, eventy, jakieś opowieści fabularne, mini gry, role-playing itd.) czy surviwalowo ( spawn i ruszaj w świat i tyle) )

{P} 1. Udoskonalcie spawn (za mało w nim informacji)

{P} 2. Zorganizujcie ekipe by nie było takich sytuacji jak ostatnimi dni

[P] 1. Zróbcie strone/forum/strone na FB by nie zaśmiecać MPC Forum i móc bardziej się integrować z graczami 

Opublikowano

ja licze że serwer z naszą pomocą się wybije (mój pozytywizm i chęć pomocy innym -.- moja największa wada)

PS: Mógłbym pomóc przy serwerze (ostatnio mnie nabrała chęć do tworzenia serwera ) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...