Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TechWorldCraft

kamisxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak mniej więcej do godziny 18 powinien być online chyba że wcześniej uda mi sie skontaktować z Senafir .Ja niestety nie mam dostępu do maszyny ;/

• Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja też czekam, rozliczyliście jak wykopywałem ostatnie 4 diamenty na voida -.- 

Opublikowano

PS: Zróbcie jakiś kanał na ts3 dla serwera by ci co potrzebują kontaktu mogli się porozumieć i dla .... (mój mózg zmalał -.-)

Opublikowano

powinny ze 2 - 3 osoby mieć dostep do wlaczania wylaczania server lub zrobić cos typu ze raz na 2 - 3 h wchodzi na minute na konsole i patrzy czy server ok l

ja mam swój server w innej grze i tak robimy i podczas atakow na mój server w ciągu kilku minut osoba która to robi zostaje zlapana nie ważne o jakiej porze dnia i nocy to robi dlatego mój server jest bliski bycia TOP serwerem tej kategorii w grze której wam nie podam żeby nikt nie powiedział ze robie reklamę xD

Opublikowano

jeszcze 40min ;P

taki maly pro tip: sciecie 1 drzewa które ma 5 blokow drewna w sobie starcza wyprodukowanie energii która starczy na sciecie 5 takich samych drzew czyli z 1 deski można zrobić 5 desek xD

Opublikowano

Tak mniej więcej do godziny 18 powinien być online chyba że wcześniej uda mi sie skontaktować z Senafir .Ja niestety nie mam dostępu do maszyny ;/

jeszcze 40min ;P

Powinien,ale nie musi być. xD

Opublikowano

Tak mówił że będzie o 18 teraz trzeba czekać.... za kilka minut powinien sie pojawić .

To jego Skype jak się pojawi od razu zobaczycie; NewStyleGG aka ShiBBy

Opublikowano

P: Będziecie updatowali paczkę do 1.1.4 ? 

Opublikowano

-.- cierpliwość ci nie służy -.-

Opublikowano

-.- to będziesz musiał dłużej czekać ;p

ten temat stał się dyskusją x-.-

Opublikowano

najpierw musisz się dogadać z adminem, potem przelać piniądze, potem admin musi otrzymać potwierdzeni przelewu, potem musi się z tobą skontaktować Priv. , potem musi ci podać hasła, i tyle (ok 2h)

Opublikowano

ja testuje mody :P

Opublikowano

? wie ktoś jaka cześć w steve cards pozwala pobierać lave i wode z okolicy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...