Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TechWorldCraft

kamisxd

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zasada na Spawnie mówi: "Bądź feer i nie wykorzystuj bugów"

Opublikowano

za to ze znalazłem takiego buga admin musi mi dac nagrodę ^,^ albo znaleźne ( 10% ) a 10% z 9999999999 to i tak dużo xD ale ja nie będę taki zly, skoro działa ten bug i powiem o nim adminowi to chce tylko 1 ender lily ;p

Opublikowano

za to ze znalazłem takiego buga admin musi mi dac nagrodę ^,^ albo znaleźne ( 10% ) a 10% z 9999999999 to i tak dużo xD ale ja nie będę taki zly, skoro działa ten bug i powiem o nim adminowi to chce tylko 1 ender lily ;p

Ja znalazłem bug z "żórawiem" można dzieki tej maszynie przenosić bloki :D nawet na czyimś cuboidzie :P Ja też chce 1 ender lila

Opublikowano

tak do 23.59 powinien zdążyć :P

Opublikowano

rozumiem ze mozna miec malo czasu ale chociaz raz dziennie 5 minut trzeba poswiecic serverowi :) wlaczenie servera to: 1. wlaczenie przegladarki (2s) 2. otwarcie strony hostingu ( 5s) 3. zalogowanie sie (10s) 4. wlaczenie servera (10s) w sumie 30s i mozna wlaczyc server nawet przez telefon

Opublikowano

rozumiem ze mozna miec malo czasu ale chociaz raz dziennie 5 minut trzeba poswiecic serverowi :) wlaczenie servera to: 1. wlaczenie przegladarki (2s) 2. otwarcie strony hostingu ( 5s) 3. zalogowanie sie (10s) 4. wlaczenie servera (10s) w sumie 30s i mozna wlaczyc server nawet przez telefon

Już tak piszesz jak by Twoje życie zależało od gry :P 

pomyśl może ze chłopak ma matury,i chce się nauczyć? albo coś mu wypadło i nie może ;P

Opublikowano

Pomocy pobralem launcher z 3 linku no premium zainstalowalem paczke i aktualizacje. Wlacza mi sie mc i jest ciagle mojang po czym wylacza sie po jakims czasie co robic?

mca.png

Opublikowano

server mial byc 14h temu :< rozumiem ze sie mozna spoznic ale nie az o tyle... a skoro juz sie spoznil to mogl chociaz powiedziec kiedy bedzie

i server dalej nie ma -,-

jako iż nie chce spamowac to aktualizuje ten post ;P,

ciekawe czy dziś będzie server ^,^

Opublikowano

Ciekawe kiedy bedzie, 

PS Cros, chyba zapomniales mnie do cuboida dodac :D

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

chcialem cie dodac ale nie bylo cie na serverze a nie moglem dodac osoby offline nwm czemu, jakby co to powiedz adminowi zeby dodal cb do mojej dzialki a jak sie nie zgodzi to powiedz mu ze wyrazilem na to zgode :> i podaj mu linka do tego posta xD

tak wogole jakim cudem przez niemal 2 dni nie ma czasu nawet na minute wejscia chociazby do konsoli ? nawet w pracy jak ma internet a wie ze cos sie dzieje z serverem to moglby zobaczyc nawet na 30s czy dziala i jak nie dziala go wlaczyc ...

Opublikowano

Dobrze gadasz... Wczoraj miał z nim kontakt i gadał, że będzie za 1h..(wczoraj)W takim razie może mu nawet passy podać, żeby uruchomić ten server..Na takim czymś traci graczy.. Sam się zastanawiam czy nie zmienić serwera..

Opublikowano

Spokojnie każdemu może się zdarzyć że ma urwanie głowy bo coś się dzieje i nie może porostu wejść do konsoli, a to że nie podał passów mógł nie pomyśleć -.- Spokojnie świat się nie zawali za 2 dni odpoczynku. 

Opublikowano

ja tez szukam jakiegos dobrego servera mam juz 2 servery ktore moze beda fajne ale ciezko cokolwiek znalesc :< jakby co moj skype: crosroad5 jak ktos znajdzie fajny server to niech pisze :D

Opublikowano

ja znalazłem http://www.mpcforum.pl/topic/1100589-tekkitliteserwer/ fajny ale dla mnie za bardzo popsuta mapa z tym autocuboidem z płotkami, ale pogram chwile i zobaczę, serwer wydaje się być OK ale raczej zostanę z tym jak się już zaprzyjaźniłem z graczami to nie chce tego zmieniać, poczekam i pomogę w jego dalszej świetności :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...