Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bany za bola? (TheNitroZyniak zbanowany)

TrocheSmutne

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie dostał bana za toxica, przy toxicu resetują się honory a jemu się nie zresetowały = perm za bola.

Szykujcie się bolowe ścierwa i naczelny Selexie, koniec kariery prosa.

kariera prosa sie dopiero zaczyna drogi kolego juz mam 2 oferty na mida w chall teamie a ty dalej w bronze 

Nidzgor_eune_69_4_nozg.png - R.I.P [*] 2012 - 26.04.2014 

Opublikowano

Nie dostał bana za toxica, przy toxicu resetują się honory a jemu się nie zresetowały = perm za bola.

Szykujcie się bolowe ścierwa i naczelny Selexie, koniec kariery prosa.

Skąd to wiesz oprócz filmiku ? Może i wymyślenie JP Armii nie było dobrym pomysłem, bo ludzie ją źle kojarzą ale jednak 70% ludzi którzy ogladają lets playe to gimbusy, więc nie chce wiedzieć kto subuje Blowa, Reziego czy inne Minecraftowe gówna. Ktoś tam hejcik Isamu, a ciekawe czy poszlibyście na miasto z ludźmi, którzy nagrywają MC ? Co wstyd by wam było ? A niby tacy fani. Akurat nie mieszajcie w to  Isamu, bo pewnie mało kto miał okazje z nim się spotkać. Na IEM było dużo dzieciaków jak przy każdym youtuberze (jednak najwięcej spędzał czasu na zdjęcia itd), jednak jak on robił spotkanie kiedyś w klubie wieczorem to było dużo osób +18 i się dobrze bawili - jest chyba dalej na YT. Ciekawe który Lets Player ma takich widzów. A jeśli chodzi o Zyniaka to sam popełnił błąd używając BoLa - tyle wydał pieniędzy a używał programu.

Jak ktoś chce zagrać w Metina na TBD - pisać.

Opublikowano

kariera prosa sie dopiero zaczyna drogi kolego juz mam 2 oferty na mida w chall teamie a ty dalej w bronze 

Nie wiem, czy śmiać się, czy płakać. Kto był tak tak głupi, żeby do challangerowego teamu zaprosić jakiegoś bolowca . Jeśli tak ma wyglądać kariera prosa, to ja chyba nie wiem co to jest e-sport. I co.. znajdziesz team.. wygracie jakiegoś go4lola, a potem na challenger series to pojedziesz z bolem na pendrive xD? Nie no gratulacje, jesteś prawdziwym pro playerem. Zabiorą ci spacje to skillshotem żadnym nie trafisz :D. Co to nitro, to pewnie siedzi teraz w domu.. i tylko szuka filmów do zgłoszenia.. (ten gimpera już usunięty). Chyba nie zdaje sobie sprawy, że z internetem nie wygra i każdy wrzucony i usunięty filmik z yt, powróci spowrotem.. Chciażby na innym portalu (wrzuta, cda)

TurtleTheCat_na_44_2_logo.png

Opublikowano

Nie wiem, czy śmiać się, czy płakać. Kto był tak tak głupi, żeby do challangerowego teamu zaprosić jakiegoś bolowca . Jeśli tak ma wyglądać kariera prosa, to ja chyba nie wiem co to jest e-sport. I co.. znajdziesz team.. wygracie jakiegoś go4lola, a potem na challenger series to pojedziesz z bolem na pendrive xD? Nie no gratulacje, jesteś prawdziwym pro playerem. Zabiorą ci spacje to skillshotem żadnym nie trafisz :D. Co to nitro, to pewnie siedzi teraz w domu.. i tylko szuka filmów do zgłoszenia.. (ten gimpera już usunięty). Chyba nie zdaje sobie sprawy, że z internetem nie wygra i każdy wrzucony i usunięty filmik z yt, powróci spowrotem.. Chciażby na innym portalu (wrzuta, cda)

Nidzgor trafił do challengera, to znaczy, że jest dość dobrym  graczem. Nie mając skilla nie wejdziesz do challengera. Nawet na BoL'u. No ale dalej wmawiaj sobie, że BoL'owce z challengera to noskille

Opublikowano

Ja pierdole na chuj drążyć ten temat najlepiej go zamknąć bo gimbusy sobie tylko posty nabijąją tym "jebać nitra" , "jebać disa" , a nawet nie wiedzą o co chodzi

Opublikowano

Wczoraj zaraz po tym streamie u sb na FP (Typowy Polaczek W LoLu) wyrazilem swoje zdanie na temat nitra i jego szczeniackiego zachowania, nie minelo 5 min a zaraz armia jp w sklad w ktorej wchodzily dzieci po 12 lat (doslownie) 4-6 kl pod. zaczela lapac "bUl dupy" czego skutkem jest...  http://iv.pl/images/94481320182217215187.jpg Widac zabolalo kilka slow prawdy...

Moim zdaniem czas tego dzieciaka sie skonczyl i takie scierwo powinno sie tepic.

charizard.gif

Zagraj ze mną w POKéMONY już dziś! :3

Opublikowano

bany za bola są jedynie wtedy gdy się zgłosi, lub ma się odpowiedni kontakt z riotem, tak to nie ma fali banów za bola.

temat zamienił się w spam, dlatego zamykam.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...