Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bany za bola? (TheNitroZyniak zbanowany)

TrocheSmutne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co w tym dziwnego ze dostal bana? oczywistym bylo ze ktos go zglosi,jak skile zza plecow puszczal :) jak mozna byc tak glupim,zeby dodawac na yt filmik na ktorym ewidentnie widac,ze ma sie bola...

dostal perma bo mu sie nalezal.

baner.png

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ban za BoLa jest ale nie wykryją tego z reportów itp. Wieszak sam się wpierdolił tym filmem z Cassiopeią. Kurwa, z pleców mu leciało E a pierdolił w opisie PLEJSY XDD

Sam ticketa do Rito napisałem bo gardzę tą kurwą. Dobrze, że jeszcze na metku dostał perma (był w topce na nowym serwie PL). Wydał kilka tysięcy i perm Kappa.

Edit : Coś tam jeszcze pisał, że nie wie za co dostał bana na PLu xD. Wiadomo, że cisnął na jakimś mobberhacku bo uwierzę, że przez 2 nocki zawsze miał pelerynki z IS'a - aż tak bogaty nie jest.

Opublikowano

Kto twierdzi, że Curse Voice JEST banowalne niech to przeczyta:

http://www.leagueoflegends.pl/news/1050/curse-voice---ratunek-czy-zaglada?

Riot nie ma zamiaru tego banować, gdyż programy tego typu nie przechwytują informacji przykrytych mgłą wojny, czyli timerują tylko jak widzisz zabijanie danego stwora w jungli :) Timery typu MK Jogo wciąż legalne, gdyż tak samo jak Curse Voice timują prawidłowo tylko, gdy widzą moment dobijania :)

@EDIT:

Co do filmiku z Cassiopeią:

Nie widzę tu nic nadzwyczajnego, wszystko dało się spokojnie wycastować bez paniki na smartcastach :)

Opublikowano

Kto twierdzi, że Curse Voice JEST banowalne niech to przeczyta:

http://www.leagueoflegends.pl/news/1050/curse-voice---ratunek-czy-zaglada?

Riot nie ma zamiaru tego banować, gdyż programy tego typu nie przechwytują informacji przykrytych mgłą wojny, czyli timerują tylko jak widzisz zabijanie danego stwora w jungli :) Timery typu MK Jogo wciąż legalne, gdyż tak samo jak Curse Voice timują prawidłowo tylko, gdy widzą moment dobijania :)

@EDIT:

Co do filmiku z Cassiopeią:

Nie widzę tu nic nadzwyczajnego, wszystko dało się spokojnie wycastować bez paniki na smartcastach :)

Co do pierwszego nawiązania, radziłbym poczytać nowsze newsy na innych portalach, Latynoamerykańskie serwery będą banować za Curse'a jak i za MK Jogo, ale tylko oni, NA jak i EU na ten czas zezwalają na to w granicach o których napisałeś.

A co do tematu, jakiś powód bana musiał być, perma za darmo się nie dostaje, z tego co wiem to przed permem jest całkiem długi ban nadawany więc bardziej stawiałbym na to że gdzieś się odpalił i ktoś z Riotu to zauważył, w takim samym przypadku jak eloboosting, cholera wie jak oni to robią, ale wydaje mi się że stosują specjalny matchmaking tak, by osoba podejrzana grała z graczami którzy są jakoś powiązani z Ritem, ale to jest tylko niepełna teoria.

A co do samego Nitra, cóż, jeżeli dostał permy na 2 grach, oznacza to że musiał iść na łatwiznę i zostało to wykryte. Z resztą nie oglądam go, ale podejrzewam że może kłamać tylko dlatego, by nie stracić większej ilości widzów. Jeżeli się to nie wyjaśni, to najpewniej sprawa ucichnie i podejrzewam że właśnie taką taktykę obrał teraz Nitro, czekać aż będzie cicho.

Opublikowano

Widzieliście FP Selexa? Tak jak myśałem, ze złości, że on dostał bana załatwił bana Nitrze. Fakt może cisnął na skrypcie, ale połowa z was to samo robi.

Opublikowano

chuj nie czytam tych wszystkich pojebanych komentarzy uzytkownikow z gory ktorzy pewnie nigdy nie grali na cass whooping w diamentowej dywizji tak wiec juz wam kurwa tlumacze cala sytuacje jakis rok temu landiago i vanosh poznali mnie z panem nitro zyniakiem mialem nawet z nim team 5v5 mielismy napierdalac na bolu jednak nie bylo skladu i plany na team poszly sie jebac, pozniej troche pisalem z nim o skryptach wiernie robilem skrinszoty az pewnego razu trafily one do internetu, zaczal sie spam na czacie u disa ze znany jutuber uzywa nielegalngo oprogramowania bot of legends, pozniej dis pokazal te skrinszoty (moje) na strimku i powiedzial ze ten bolowiec tez dostanie bana jak kazdy inny, az pewnego razu norbertowi nadeslany zostal filmik cassiopei pana the nitryo zyniaka (ktory sam wrzucil na swoj kanal) byl on obdarzony niesamowitymi umiejetnosciami castowania umiejetnosci E zza plecow kasjopeji, jako ze dis norbert ma wysoko postawionych kolegow w riot games nie czekal dlugo na zraportowanieg tego gracza na skype ktory po kilku dniach otrzymal bana permanentnego. 

dodam ze ten sam los spotkal gracza o nicku selex1337 ktory rowniez otrzymal permanentnego bana podczas gry z disem mial 10/4 casiopeją jednak nie zdawal on sobie sprawy ze cala ta rozgrywka obserwoana jest przez jednego z rioterow ktory po samym zakonczeniu gry wlepil selexowi bana do roku 2400.

ban nie jest za bycie toksycznym bo wtedy pojawia sie informacja o dacie bana, ten ban zostal nadany manualnie przez riotera ktory po raporcie norberta postanowil pozbyc sie jednego czitera.

tutaj rozmowa z kolegą z klasy selexa ktora powinna uswiadomic wam ze granie na cass whooping nie jest juz bezpieczne a szczegolnie w wysokich dywizjach.

f7l4tj.jpgjzuwlk.jpgc9ubhs.jpg

gdyby ktos nie wierzyl tu pojawia sie nick moj jak i Maspero byl w tym teamie rowniez dawid "Vanosh" ktory niestety opuscil szeregi teamu po naszej pierwszej porazce jak i sam landiago (jesli sie nie myle) ktory rowniez opuscil naszą BoLową druzynke. w kilku slowach cala ekipa z forum mpc. 2 minuta 15 sekunda

zastanawiajacy jest fakt ze nitruś zyniak kilka godzin po spopularyzowaniu się skrinszotow z jego opowiesci o skryptach [ktore rzekomo zostaly podrobione lub zrobione przez fejka na innym serwerze] mimo zakrytego nicku wyjebal mnie szybciutko z jego elitarnej listy znajomych, powiem szczerze ze po tym incydencie zakrecila mi sie lezka w oku w koncu nie codziennie ma sie na liscie wladce polskiego gimnazjum jot pe armji krula 

Nidzgor_eune_69_4_nozg.png - R.I.P [*] 2012 - 26.04.2014 

Opublikowano

Obejrzałem... Poczytałem...

Ten dzieciak robi z siebie przygłupa, co tu więcej komentować.

Exploity jak nic a jego wierne 'gimbusojparmiogówna' (Nie wiem jak ten typ ich nazywa, ale znając życie to 11 latki) i tak go wielbią, także...

Opublikowano

Nitro w swoim filmie nie wypowiedział się na temat bana tylko cały czas o dis-ie że go zniszczy itp dziwne zachowanie oraz przykuło moją uwagę że nitro ma tak naprawdę to gdzieś że dostał ban za konto niby 7tyś .Dis jest spoko gościem lubię go szanuje itp mimo że trochę flame-i to jest OK nwm co mam o tym sądzić . Pytanie ponieważ nie mam cassiopei to czy takie coś co było widać u nitra jest normalne ?

­

Opublikowano

@up, przy dobrym ogarnianiu tej postaci, tak, problem w tym że Nitro według zeznań bardzo szybko znalazł się w wyższych dywizjach właśnie używając postaci pokroju Cassio, do której jest bardzo mocny skrypt. Ogółem żeby robić to co Nitro, trzeba by grać tylko i wyłącznie Cassio, co nie jest zbytnio możliwe.

Opublikowano

@up, przy dobrym ogarnianiu tej postaci, tak, problem w tym że Nitro według zeznań bardzo szybko znalazł się w wyższych dywizjach właśnie używając postaci pokroju Cassio, do której jest bardzo mocny skrypt. Ogółem żeby robić to co Nitro, trzeba by grać tylko i wyłącznie Cassio, co nie jest zbytnio możliwe.

Z tego co widzę  na jego profilu

http://www.lolking.net/summoner/eune/36957824

granych ma 51 wygranych 33   18 przegranych

­

Opublikowano

Nitro w swoim filmie nie wypowiedział się na temat bana tylko cały czas o dis-ie że go zniszczy itp dziwne zachowanie oraz przykuło moją uwagę że nitro ma tak naprawdę to gdzieś że dostał ban za konto niby 7tyś .Dis jest spoko gościem lubię go szanuje itp mimo że trochę flame-i to jest OK nwm co mam o tym sądzić . Pytanie ponieważ nie mam cassiopei to czy takie coś co było widać u nitra jest normalne ?

nie nie jest normalne i dlatego dostal perma od kolegi norberta ktory jest pracownikiem riot games, ten sam pracownik na 1 wiadomosc na skype zmienial moje nicki w grze po doslownie 3 minutach od "reporta" na skype. nicki te tak naprawde nie byly obrazliwe ale przeciez dis ma znajomosci.

bana na konto za 7 tys zlotych kurwa prosze cie te konto bylo chuja warte, calosc rp to dorobek jego armii gimnazjalistow ktora nabijala mu reffki, jezeli mali jutuberzy z zasiegiem 20,000 widzow [ kiedys dj pallaside - stare czasy ] mogli pochwalic sie 300 nabitymi refarmi, to jaka ilosc moze nabic 200,000 osob?

choćbyś zagrał pizdyliard gier cass nie wycastujesz E z plecow jest to exploit i tylko skrypt na to pozwala, pozdrawiam

Nidzgor_eune_69_4_nozg.png - R.I.P [*] 2012 - 26.04.2014 

Opublikowano

nie nie jest normalne i dlatego dostal perma od kolegi norberta ktory jest pracownikiem riot games, ten sam pracownik na 1 wiadomosc na skype zmienial moje nicki w grze po doslownie 3 minutach od "reporta" na skype. nicki te tak naprawde nie byly obrazliwe ale przeciez dis ma znajomosci.

bana na konto za 7 tys zlotych kurwa prosze cie te konto bylo chuja warte, calosc rp to dorobek jego armii gimnazjalistow ktora nabijala mu reffki, jezeli mali jutuberzy z zasiegiem 20,000 widzow [ kiedys dj pallaside - stare czasy ] mogli pochwalic sie 300 nabitymi refarmi, to jaka ilosc moze nabic 200,000 osob?

choćbyś zagrał pizdyliard gier cass nie wycastujesz E z plecow jest to exploit i tylko skrypt na to pozwala, pozdrawiam

Co do wydanego hajsu na konto nie jest to moja wypowiedz tylko nitra który nagrał  z tego powodu nawet założył grupę na fb

https://www.facebook.com/pages/Jeba%C4%87-Disstreama/775858519100489?fref=photo

­

Opublikowano

TheNitroZyniak teraz robi wszystko, aby wywinąć się z tego "krętactwa". :x

Nawet oszukuje swoją JP armię, niestety wszystko co Nitro powie "JP armia" łyka jak pelikany. Dostał bana za flame? Ok, a kiedy dostał bana na dwa tygodnie i na miesiąc? Dlaczego na jego koncie są honorki ? Ja pierdole , ten koleś jest żałosny. 

Opublikowano

Nie ogarniam dlaczego ludzie płaczą że ktoś używa cheatów na forum o cheatach do gier (jak coś MPC - MultiPlayer Cheats)

Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć  :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...