Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bany za bola? (TheNitroZyniak zbanowany)

TrocheSmutne

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Boi się przyznać do winy, w swoich odcinkach z lola gardził innymi i każdy go postrzegał jako kogoś kto faktycznie umie grać a prawda jest tak że to BoL a nie jego umiejętności, prawda w oczy kole. Jest perfidnym kłamcą i wykorzystuje fakt że jak nagra film dla swojej "JP armii" zamydli im oczy i powie jacy to zajebiści nie są bo wygrali konkursy to wie że mu uwierzą w ten stek bzdur. W swoim filmie gadał tylko i wyłącznie o streamerze Dissie jak i o rzekomo podrabianych ss'ach, szkoda że zapomniał że wrzucił na swój kanał film z Cassio gdzie używał skilli "plecami". Będzie banował wszystkich aż sprawa ucichnie, żałosne zachowane. Tutaj niektórzy potężni magowie i wielcy wojownicy Armii JP wypisują jaki to Diss'u zły nie jest, panowie do cholery jasnej o czym jest temat? O Bolu czy o Diss'ie? Na dissa od paru dni są masowo wrzucane ss'y na forum jak to on nie "flejmi" i jakoś bana nie dostał do chwili obecnej a co? Wieszak tak po prostu za flame dostał ta? I wy mu w to wierzycie? Chyba nie tylko ja szanowałem Nitra jak i lubiłem oglądać jego materiały ale w momencie gdy ktoś postawiony u niego w grze Lol 1000 razy (czytaj Nervarien) wypomina mu błąd i wręcz apeluje żeby przyznał się do używania Bola bo i tak wszyscy co mają wiedzieć już wiedzą a ten kasuje jego komentarz i nagrywa film w którym przez pierwsze 10 minut komentuje Diss'a potem tego typa co na streamach gra Ryze'em a na ostatnie dwie minuty mowi że ss'y były podrabiane no to ten człowiek nie ma za grosz poczucia wartości :). A wiecie dlaczego? Bo wy, tak wy szanowna JP armio wierzycie w każde jego słowo. 

Hejtumy  bunny -> od dobrych 2 tygodni bunny ma wyłączone oceny jak i niekiedy komentarze bo co robi JP armia? Słucha Nitra 

Aż boje się wiedzieć co byście zrobili za jego jedno zdanie np. Idźmy na ulice i drzyjmy ryj JP Armia, znając tą "religie" połowa z was by wyszła, nagrała to i liczyła na łapkę od Nitra.

Selex też się wypierał że on i Bol ? Phaha nigdy w życiu, a dostał bana. I co? też mi napiszecie że za flame? 

"Dostałem bana za masowy flame" . Bardzo ciekawe panie Górski, szkoda tylko że  gdzie są poprzednie jego bany ?

W takim przypadku automatycznie zerują się punkty honoru. Ban na 2 tygodnie, na miesiąc, gdzie ?:)

Żeby nie było że jestem gołosłowny: 

1509894_1427913740800099_286465078993245

Do chwili obecnej ma punkty honoru a automatycznie gdy dostaje się bana za flame licznik się resetuje, a tutaj co napiszecie? Zrobili wyjątek? Coś się zbugowało? Screen podrobiony? Nieczytelne cyfry?

Pamiętacie jego pierwsze gry w lolu? Czym grał całe życie? FIORA FIORA FIORA FIORA TOP w każdym meczu. Wtedy był Silver III o ile mnie pamięć nie myli. Nagle wyskakuje z silvera do platyny, rzuca fiorę dla postaci z combo. Teraz za pewne napiszecie że go Flow wyboostował, wiemy :)

To tyle ode mnie, na sam koniec powtarzam - lubiałem Nitro, szanowałem i naprawdę jego produkcje na Yt były spoko, ale jak dla mnie ktoś kto ma grubo ponad 200k widzów nie potrafi się złapać za swoje Hiszpańskie jaja i przyznać się do tego jak było na prawdę tylko zamydlać oczy ludziom to dla mnie taki człowiek jest zerem, gdyby przyznał się do winy żadnych tematów, fanpage i sporów by nie było, lecz jak widać mimo dowodów potwierdzających jego winę dalej są ludzie którzy będą swoje domysły wypisywać i bronić człowieka co na żywo go nie znają, brawo JP Armio.

Dostał bana i UB Nie dostanie, sprawiedliwość stała się zadość :). Szkoda tylko że nie potrafi się przyznać do winy.

bez gif

Opublikowano

Za BoLa bo jak wyjaśnisz filmik z cassio gdzie wypier*ala skille plecami?

Niektórzy mówią że to bug w specta

Ale i tak to jest Bol

­

Opublikowano
@Alternatyw 
True Story

Zresztą, jak słuchałem tego jego filmiku, na którym widać jak bardzo liże dupę swoim widzom, nazywając ich niepokonaną JP armią, która zarządza internetem to po prostu chciało mi się rzygać. W jaki sposób on chce zamazać to co było ? Najlepiej prawić komplementy swoim widzom.. wzbudzać ich zaufanie, pochlebiając im, a następnie zacząć wyzywać jakiegoś streamera, który gówno ma wspólnego z całą jego aferą i banem. Kiedyś lubiłem oglądać jego filmiki, uznawając go za człowieka inteligentnego, który potrafi mieć dystans do siebie i otaczających go ludzi. Niestety, cała moja dobra opinia o nim została zrujnowana przez BoLa i jego samego.

co to ten bol i jak go używać i co on daje?

Jak jesteś unskilledem i jedyne co dla ciebie się liczy to nabita dywizja to zapraszam bardzo serdecznie do sciągnięcia tego gówna na swój komputer. Po więcej informacji zapraszam do działu onkologii "Boty Bugi i same raki"

TurtleTheCat_na_44_2_logo.png

Opublikowano

Sam jadę na BoLu ale temu durniowi z głosem jak Annie należało się. Gdyby się nie chwalił to by bana nie miał ale narcyzy skurwiałe tak mają.

Albo najlepszy IslamuxBomba xD. Napisał, że MPC to gówno i gardzi użytkownikami i Makinem. Pewnie nie udało mu się przekupić Makina, dostał tu perma z Nitrem i płacze xD

Opublikowano

Niektórzy mówią że to bug w specta

Ale i tak to jest Bol

"niektórzy" czyli kto? znajomi z podwórka seba i mati ?

wszystko co wydarzyło się w grze jest identycznie przetwarzane przez lol recorder, chyba że przewijasz replay, wtedy postać jest ustawiona w jednym kierunku ale wystarczy że zrobi jakikolwiek krok i wraca do normalnej pozycji a w filmie który trwa z 30 sekund bez pauzy jest to nie możliwe.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Nitro dostał bana za bola tak apropo. xD nie wiem czy wcześniej był taki post bo nie czytałem

Opublikowano

Nitro dostał bana za offensive leanguage tak apropo. xD nie wiem czy wcześniej był taki post bo nie czytałem

jestes idiota ktoremu mozna wszystko wmowic.

Opublikowano

Jeżeli ktoś używa bota i jeszcze się tym chwali, co więcej, otrzymuje ta osoba skoro zgłoszeń (raportów) to w końcu Moderatorzy się przyjrzą tej osobie. Bot sam w sobie nie może zostać wykryty, gdyż nie ingeruje w grę a wykonuje jedynie polecenia przez Twój komputer.

Każdy by dostał bana, gdyby tak się z tym obnosił.

Pozdrawiam

Opublikowano

Nitro dostał bana za offensive leanguage tak apropo. xD nie wiem czy wcześniej był taki post bo nie czytałem

Zostało to obalone, ponieważ dostaje się bany okresowo, jak flameujesz dostajesz na kilka dni, jak dalej to robisz to na miesiąc, potem kilka miesięcy, rok i dopiero wtedy perm, a z tego co wiem to Nitro nie dostał bana na dłuższy okres czasu. A tłumaczenie "bo on dużo flamił i dostał perma" jest błędne, gdyż Riot traktuje graczy równo, niezależnie ile wybulili kasy i kim są, innymi słowy, pewien taryfikator kar obowiązuje wszystkich.

Opublikowano

Dostał bana i co z tego ?

@Alternatyw 
True Story

Zresztą, jak słuchałem tego jego filmiku, na którym widać jak bardzo liże dupę swoim widzom, nazywając ich niepokonaną JP armią, która zarządza internetem to po prostu chciało mi się rzygać. W jaki sposób on chce zamazać to co było ? Najlepiej prawić komplementy swoim widzom.. wzbudzać ich zaufanie, pochlebiając im, a następnie zacząć wyzywać jakiegoś streamera, który gówno ma wspólnego z całą jego aferą i banem. Kiedyś lubiłem oglądać jego filmiki, uznawając go za człowieka inteligentnego, który potrafi mieć dystans do siebie i otaczających go ludzi. Niestety, cała moja dobra opinia o nim została zrujnowana przez BoLa i jego samego.

Jak jesteś unskilledem i jedyne co dla ciebie się liczy to nabita dywizja to zapraszam bardzo serdecznie do sciągnięcia tego gówna na swój komputer. Po więcej informacji zapraszam do działu onkologii "Boty Bugi i same raki"

Ty wszystkich wyzywasz jakie to są raki w lola , a sam masz w sygnaturze nick topowego gracza na NA bo swojego się wstydzisz wstawić zerowcu ?

Opublikowano

Dostał bana i co z tego ?

Ty wszystkich wyzywasz jakie to są raki w lola , a sam masz w sygnaturze nick topowego gracza na NA bo swojego się wstydzisz wstawić zerowcu ?

Wstawiając do sygnatury nick topowego gracza NA uświadamiam ludziom twojego pokroju, że nigdy nie osiągnął tego co on ze swoim śmiesznym programikiem do podcierania dupy :) Co do mojego konta, to mam je ustawione w sygnaturze w moim tymczasowo zbanowanym koncie na MPC:XreatiVe.. Nick: SkillZ GG  Plat 2. Po drugie, nie wyzywam nikogo tylko uświadamiam fakty, bo jeśli swoją dywizję ktoś opiera na skryptach programu to niestety jego prawdziwy poziom umiejętności jest tak niski, że można porównać go do raka. Używasz bola? Ok - nie toleruje tego, ale też nie będę nikomu ubliżał z tego powodu jeśli tylko jest w stanie przyznać się do tego, że bez bola jest słaby. Używasz bola i uważasz się za lepszego od innych uczciwych graczy?  Przykro mi, ale dla mnie jesteś śmieciem i będę starał ci się to udowodnić w każdym napisanym przemnie poście.

TurtleTheCat_na_44_2_logo.png

Opublikowano

@2x UP i UP

Warny za off top i flamewear

@TOP

Używał BoLa nalezało mu się, rozumiem że ktoś to używa i się ukrywa,a nie jak idiota daje to na youtuba

Opublikowano

Wstawiając do sygnatury nick topowego gracza NA uświadamiam ludziom twojego pokroju, że nigdy nie osiągnął tego co on ze swoim śmiesznym programikiem do podcierania dupy :)

Nidzgor wbił Challengera na BoL'u, teoria obalona.

Opublikowano

Wstawiając do sygnatury nick topowego gracza NA uświadamiam ludziom twojego pokroju, że nigdy nie osiągnął tego co on ze swoim śmiesznym programikiem do podcierania dupy :) Co do mojego konta, to mam je ustawione w sygnaturze w moim tymczasowo zbanowanym koncie na MPC:XreatiVe.. Nick: SkillZ GG  Plat 2. Po drugie, nie wyzywam nikogo tylko uświadamiam fakty, bo jeśli swoją dywizję ktoś opiera na skryptach programu to niestety jego prawdziwy poziom umiejętności jest tak niski, że można porównać go do raka. Używasz bola? Ok - nie toleruje tego, ale też nie będę nikomu ubliżał z tego powodu jeśli tylko jest w stanie przyznać się do tego, że bez bola jest słaby. Używasz bola i uważasz się za lepszego od innych uczciwych graczy?  Przykro mi, ale dla mnie jesteś śmieciem i będę starał ci się to udowodnić w każdym napisanym przemnie poście.

Jesteś analfabetą i kompletnym randomem z dziecinnym avatarem.

Nidzgor spokojnie już dawno wbił challengera, a Selex z tego co pamiętam to D1 na samym Rajzie bolowym więc te Twoje teorie to wykładaj w warzywniaku bo tam Twoje miejsce z wykształceniem gimnazjalnym.

Opublikowano

selex byl challengerem. Jakim miał grać ryzem jak nie bolowym?

nie był, nigdy. jedynie przez kilka dni na trójkach.

Banują a to ciekawe :) Od 4 miesięcy mnie nie zbanowali.

Ma znajomości ale nie aż takie duże żeby załatwiać ludziom bany :)

czy ty jestes taki glupi czy trollujesz tylko?

jak ma ci zalatwic bana skoro nawet nie wie o twoim istnieniu bo pewnie jestes jebanym bobem z golda z bolem, traf na niego w soloq, zobaczy ze grasz cassio napisze do tadzika czy chuj wie z kim sie koleguje, dostaniesz spectate i permik jak napierdalasz z exploitami.

dis ma dobre znajomosci skoro na 1 wiadomosc Riot reagowal blyskawicznie i po 2 minutach moj nick "Rak mózgu disa" został zmieniony na  "tempname23a" a kilka dni pozniej jak juz zmienilem nick na "Norbert Gejczak" ta sama sytuacja. 

Nidzgor_eune_69_4_nozg.png - R.I.P [*] 2012 - 26.04.2014 

Opublikowano

nie był, nigdy. jedynie przez kilka dni na trójkach.

czy ty jestes taki glupi czy trollujesz tylko?

jak ma ci zalatwic bana skoro nawet nie wie o twoim istnieniu bo pewnie jestes jebanym bobem z golda z bolem, traf na niego w soloq, zobaczy ze grasz cassio napisze do tadzika czy chuj wie z kim sie koleguje, dostaniesz spectate i permik jak napierdalasz z exploitami.

dis ma dobre znajomosci skoro na 1 wiadomosc Riot reagowal blyskawicznie i po 2 minutach moj nick "Rak mózgu disa" został zmieniony na "tempname23a" a kilka dni pozniej jak juz zmienilem nick na "Norbert Gejczak" ta sama sytuacja.

dis posiada ogromne wtyki we wszystkim co powiązane z lolem. Jako 1 dostał 1k kodów cv, a taki nerv tylko 250 i musiał prosić o nie. Diss ma też samych rioterow jako kumpli więc to nie prob. Dla niego załatwić bana za cw z plecami+ castwowanie spela po flasgu.
Opublikowano

Wszystko wyjaśnił w filmie nie używając żadnych wulgaryzmów/wyzwisk a co potrafi nitro? "Ty ku*wo jeb*ana pie*dole Ci matke ch(j ci do dupy i JP ARMIO DAWAJCIE ŁAPKI W DÓŁ.

bez gif

Opublikowano

Nitro nie dostał bana za cheaty , nikt jeszcze nie dostał za cheaty a więc pierdolicie takie głupoty że aż głowa boli.

Co do całej sprawy , ktoś kto jest głębiej obeznany w sprawie nitra , spojrzy na jego kanał i na nowy film w którym pokazał e-mail (odp.) z riotu w sprawie jego bana.
I co teraz fanowie Disstreama? ^^

Opublikowano

Nitro nie dostał bana za cheaty , nikt jeszcze nie dostał za cheaty a więc pierdolicie takie głupoty że aż głowa boli.

Co do całej sprawy , ktoś kto jest głębiej obeznany w sprawie nitra , spojrzy na jego kanał i na nowy film w którym pokazał e-mail (odp.) z riotu w sprawie jego bana.

I co teraz fanowie Disstreama? ^^

jp gimbusie może podasz link do tego filmu bo nic takiego nie znalazłem ;]

moje pierwsze konto permban za wulgaryzmy: http://screenshooter.net/4947881/btfffhv

dostałem na dzien, 3 dni tydzien miesiąc i permbana ale to było rok temu.

jak widać honor wyzerowany.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...