Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bany za bola? (TheNitroZyniak zbanowany)

TrocheSmutne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Gimbusie" to sobie do kolegów mów dziewczynko.

Widocznie mu nie wyzerowali a wy się sracie jak 11 letnie dzieci.

Uważaj co mówisz.

To robi automat, nie ma mowy o pomyłce.

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
https://www.youtube.com/watch?v=g695AHNgAKA

W takim razie albo wy coś źle mówicie , albo riot się myli ^^

Twoj bog zaczyna upadac. Co do calej sprawy widac ze Nitro gral na bolu ale jeszcze bardziej wkurza mnie jego zachowanie. Sam najezdzal na widzow Bunny np. gdy ci mowili "bedzie dobrze" a teraz jego JP armia robi to samo. Argumenty z dupy i na dodatek przyznal sie do elo boostingu nic tylko pogratulowac. Ale to chyba tylko poczatek tej dramy Gimpus sie powoli zaczyna mieszac.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Rozwiązanie dramy Disa, nitro i bot of legends:

Meh... Już myślałem, że powiesz tutaj coś mądrego i dam ci pierwszy raz lajka pod filmem. Niestety nie dałeś mi takiej możliwości .__.

Po 1. Nitro nie mógł dostać bana za flejm, bo:

a) Jego punkty honorów nie zostały zresetowane

B) Dostaje się najpierw bana czasowego (a przerwy od lola u nitra na kanale nie zaobserwowałem)

c) Na filmiku, który teraz ustawił jako prywatny (wcześniej nie był) widać napis Welcome to BotOfLegends

d) Filmik z cassio, który już chyba każdy zna na jego kanale

Nie wiem czy więcej dowodów potrzeba, żeby udowodnić, że gra na bolu.

Po 2. Nitro nagrywa filmy na youtube z lola, wmawiając widzom, że gra uczciwie, więc dlaczego niby nie powinniśmy wyrażać sprzeciwu w tej sprawie ?? W sumie podobna sytuacja do ciebie.. też nagrywałeś filmiki twierdząc, że nie grasz na bolu, dlatego jesteś teraz tak hejtowany.. 

Po 3. Jaką diss ma w tym sprawę? A no taką, że nitro wkurwiony faktem, że został zbanowany min. przez to, że Diss osobiście wysłał na niego sprawę do supportu, nagrał filmik, w którym obraża go podając fałszywe informacje o jego stanie majątkowym i stosunku do pieniędzy, jeśli byłbym na miejscu Disa, to niby czemu nie miałbym obronić siebie i udowodnić Nitrowi, że jest zwykłym oszustem. 

Po 4. Jebać bolowców soł macz <3

TurtleTheCat_na_44_2_logo.png

Opublikowano

Proszę o zachowanie większej kultury w temacie. Rozumiem, że ktoś może nie tolerować cheatów, ale niezapominajcie, że jest to w pewnej części forum właśnie o tym.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Każdemu kto mówi że też używa BoLa ale Nitro uważa za idiotę - Jesteście takimi samymi debilami ktorzy nic nie osiągnął bez nieuczciwego wsparcia. Nie wiem jak możecie grać w grę wiedząć że macie większe szanse on innych. Zapewne jeszcze śmiejecie się z ludzi którzy gołymi rękoma grają mimo że mają gorszą dywizję. 
Nie mówcie że coś jest ok jeśli nie jest ok. Jeśli cheatujecie to nie płaczcie że dostajecie bana, bo w regulaminie jest napisane że skrypty są niedozwolone. 

xxx

Opublikowano

Sie narobiło, z resztą to i tak jego wina po co ten film z Cassio ? i na dodatek to na aramie xD Zepsuł sobie totalnie opinie teraz widać jaki on jest...

qCsDG8m.gif
I am the "Who" when you call, "Who's there?"

Opublikowano

Przez nagłaśnianie tej całej Dramy, więcej osób będzie pobierać BOLa

Tyle w temacie :)

10311771_303101246506070_300435600197897

Przegrał. 

Straszenie Graczola że Dis dostanie wpierdol ... żalosne

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Nie ogladam zadnych streamerow, youtuberow, nie jestem nikogo fanem, ale obu "znam" z internetu.

Co do Nitra, jest zwyklym niedojrzalym dzieckiem tak samo jak jego JP armia... zaciekawila mnie cala drama i poczytalem sobie fb Nitra, ludzie ktorzy go dalej bronia, rzucaja miesem w Disa, placza na sezonowcow maja buzki 12 letnich dzieci... wiem ze czasy sa takie ze teraz internet jest bardzo wazny, ale zrozumcie ze jestescie jeszcze mlodzi i jestescie manipulowani przez swojego bozka ktory do teraz wam sciemnia ze nie gral na bolu a dowodow jest wystarczajaco duzo.

Co do ich rozmowy, Dis ladnie sie zachowal, byl spokojny i mowil z sensem. Nitro tylko go wyzywal, nabijal sie, przechwalal jaki to on nie jest wspanialy i sciemnial. Czas otworzyc oczy droga JP armia ktora przewraca sprzet BENQ :OOO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...