Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PandorumMT2.PL [Dedyk] [Medium]

TM-r3acT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli jest to już wcześniej napisane lub znajduje się w prezentacji to przepraszam.

Ile trzeba książek od M1 do G1?

10 ku

• Odpowiedzi 437
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co możecie mi powiedzieć o serwerze?

Jak się trzyma do dziś?? (Chodzi o Administracje, czy zajmuje się dalej serwerem)?

Ile ludzi online np. W godzinach szczytu i weekend? tak m/w czy powypełniane M1 etc.

Jakie są wasze odczucia grają tam?

­graphic.png

Opublikowano

Co możecie mi powiedzieć o serwerze?

Jak się trzyma do dziś?? (Chodzi o Administracje, czy zajmuje się dalej serwerem)?

Ile ludzi online np. W godzinach szczytu i weekend? tak m/w czy powypełniane M1 etc.

Jakie są wasze odczucia grają tam?

Serwer przedni, ludzi sporo, w jinno sklepów mniej więcej tyle co na globalu. Misje edytowane, jak dla mnie bardzo ciekawy serwer, za duzo dopalaczy w ISie, ale za to zdecydowaną większościa można handlować za yangi.

Opublikowano

Serwer przedni, ludzi sporo, w jinno sklepów mniej więcej tyle co na globalu. Misje edytowane, jak dla mnie bardzo ciekawy serwer, za duzo dopalaczy w ISie, ale za to zdecydowaną większościa można handlować za yangi.

Przekonałeś mnie.  :) Zawitam ze znajomymi. ps. Mógłby ktoś wstawić SS'a handlowego CH w jinno? Chciałbym się przekonać, że serio tyle sklepów :>

­graphic.png

Opublikowano

Dlaczego to jest skopiowane z balmory?

Pierwsza 105-tka osiągnięta!

Pierwsza 105-tka na Pandorum osiągnięta! Po 20 dniach istnienia serwera Pandorum, 12 maja około godziny 22:30 gracz z żółtego królestwa Chunjo, Bjoergen sprawił sobie prezent osiągając maksymalny 105 poziom na naszym serwerze co nie bylo wcale takie łatwe. Bjoergenowi gratulujemy i czekamy na następnych graczy, którzy osiągną maksymalny poziom. W nagrodę otrzymał on jedyną i unikalną na serwerze Szate Bóstwa. Wydarzenie to przyczynia się do ogromnych rozważań administracji nad powiększeniem maksymalnego poziomu o kilka oczek.

Bjoergen osiągnął maksymalny 105 poziom na Pandorum. Gratulujemy!

Pierwsza 99-tka na Balmorze osiągnięta! Po 52 dniach istnienia serwera Balmora, już na kilka godzin po Bożym Narodzeniu, 26 grudnia około godziny drugiej w nocy gracz z żółtego królestwa Chunjo, Atlantis sprawił sobie prezent osiągając maksymalny 99 poziom na naszym serwerze co nie bylo wcale takie łatwe! Przy symbolicznym level up'ie towarzyszył mu Administrator FuBu oraz członkowie gildii BeatingHeart i przyjaciele. Atlantisowi gratulujemy i czekamy na następnych graczy, którzy osiągną maksymalny poziom. W nagrodę otrzymał on jedyną i unikalną na serwerze Zbroję Hwang oraz darmowe punkty. Wydarzenie to przyczynia się do ogromnych rozważań administracji nad powiększeniem maksymalnego poziomu o kilka oczek.

Atlantis osiagnal maksymalny 99 poziom na Balmorze. Gratulujemy!

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

Serwer ma konserwacje ( co tydzienn w każdą środe o 22:00 ) będzie robiła sie automatycznie xD

Automatyczna aktualizacja o kurwa :P

Opublikowano

Coraz mniej osób ;/ Ale atmosfera nadal świetna. Może jakieś ciekawe aktualizacje przyciągną nowe osoby. Pozdrawiam i polecam :-)

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Coraz mniej osób ;/ Ale atmosfera nadal świetna. Może jakieś ciekawe aktualizacje przyciągną nowe osoby. Pozdrawiam i polecam :-)

Czy ja wiem czy mniej, sklepów trochu mniej jest w dniach roboczych ; )

Opublikowano

Bojowego robi się bardzo łatwo, o skille też nie jest jakoś najtrudniej. Jedynie z eq trzeba się trochę pomęczyć, ale skądś ta nazwa medium się bierze. Ogólnie przyjemny serwer.

Opublikowano

Lekka edycja prezentacji, dodane konkurs ox, dwie nowe mapy, pety oraz musze dokonczyc system kostiumow.

React? jak tam serwerek? Ile online?

Osobiście wygląda na spoko serwerek. może kiedyś zawitam Przetestować hacki jak to zwykle robie :D

Jak na razie stoi na 510-550, a zapraszam :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...