Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NEW! • [Tyr Online] • 80Cap • Sro Essence • Several features and events.

UnTiK0007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dear players. We are having a network maintenance from 03:00 AM to 06:00 PM [+0000 UTC/GMT]. Thank you for your patience all the way and so far...

• Odpowiedzi 188
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czyli wychodzi na to, że serwer otworzą o godzinie 20:00 naszego czasu, no nic - trzeba czekać.

Opublikowano

Siema wiecie o której ten server będzie otwarty ? Bo chciał bym wiedzieć pobrałem sobie dziś go . I mam jeszcze jedno pytanie do was czy to fajny server jest i czy opłaca się na nim grać? A i czy dużo botów tam gra chodzi mi o ludzi co grają na Mbocie ?

Opublikowano

Siema wiecie o której ten server będzie otwarty ? Bo chciał bym wiedzieć pobrałem sobie dziś go . I mam jeszcze jedno pytanie do was czy to fajny server jest i czy opłaca się na nim grać? A i czy dużo botów tam gra chodzi mi o ludzi co grają na Mbocie ?

Zmień kolor to po 1... Server ma być włączony za 20min, o 19. Myślę ze się opłaca i Mbot działa, można sobie za w czasu zrobić update na lunchera bo już jest:) 

Co do botów to jest Limit IP 2, GF'ów nie będzie :)

Opublikowano

GM napisał info, serwer zostanie otwarty za 1 godzinę i około 8 minut.

Opublikowano

a skąd wiesz, ze ktoś zadał ci pytanie skoro cię tu nie ma?

Nie rozumiem twojego toku rozumowania, ale proszę nie spammuj, twoje posty nic nie wnoszą.

Ja swoją opinię na ten temat wyraziłem i nie mam zamiaru się więcej udzielać więc proszę nie kierować niczego w moją stronę.

Serwer online - grajta sobie ;)

IGN: WasKilled / Pizdusia

Server: Eh...róznie xD

Opublikowano

Czy ktoś z was może zrobić postać w grze? Bo moje konto zniknęło wraz z postacią...

Zakaz kopiowania sygnatury!

2e0pziq.png

Opublikowano

online ale checkuje co 5min jak wczoraj;]

pamek luźnij gacie bo twój charakter pisma jaki tu nam wypisujesz świadczy o tym, że chyba jesteś profesorem ;o

Opublikowano

Lepszy styl profesorka niz uposledzonego gimbusa ...[nie jest to personalna obraza w twoim/waszym kierunku]

Hymm musze cos napisac bo znowu bedzie off-top i warna zgarne, by to ;<

Przeglądając forum na e*pvpers nie wygląda to za dobrze. Wiele ludzi podziela moje zdanie.

Pytanie tylko ile donate już zostało zakupione o ile było, pamiętam jakiś czas temu otworzyli serwer a po 2 dniach - bach, cisza nikt nic nie wie, nikt nic nie widział ^^

IGN: WasKilled / Pizdusia

Server: Eh...róznie xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...