Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NEW! • [Tyr Online] • 80Cap • Sro Essence • Several features and events.

UnTiK0007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oburzam się, bo przez takich jak wy wstydzę się powiedzieć, że jestem z Polski :3

to spierdalaj za granicę jednego debila mniej  = )))

• Odpowiedzi 188
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to spierdalaj za granicę jednego debila mniej  = )))

Daję sobie rękę uciąć, że moje IQ jest większe od 3 takich kopaczy rowów jak Ty. Anyway, nie martw się, pachoły zawsze znajdą jakąś niskobudżetową robotę.

Opublikowano

Daję sobie rękę uciąć, że moje IQ jest większe od 3 takich kopaczy rowów jak Ty. Anyway, nie martw się, pachoły zawsze znajdą jakąś niskobudżetową robotę.

hehe tak łatwo dałeś się sprowokować  :D myślę, że Bonzo ma większe IQ niż Ty xD

Opublikowano

hehe tak łatwo dałeś się sprowokować   :D myślę, że Bonzo ma większe IQ niż Ty xD

Sprowokować mnie, a to dobre xD Myślisz, że na chuj rzucam obelgi w waszą stronę, dawno mnie tu nie było i musiałem sprawdzić, czy nadal mam ten dar do wszczynania konfliktów :33

Opublikowano

Rejestracja została otwarta!

Przypominam o natychmiastowej rekrutacji zaraz po starcie serwera do gildii Pedobears, bijcie na PW: Milf.

Opublikowano

A wy jak zwykle sie kłócicie... jprd. btw czy tylko ja mam inna godziny upublikowania wiadomosci ? tzn teraz jest 15 a mi pokazuje za forum 14..

Raczej każdemu, bo też tak mam ;)

Opublikowano

Zapraszam do gildii Pedobears, jako iż guild members limit to 15 będę przyjmował tylko najaktywniejszych i najlepszych. Do zobaczenia w grze.

Oferuję:

• TeamSpeak 3,
  • miłą atmosferę,
  • wysoki poziom.

IGN: Milf

Opublikowano

ja również zapraszam do guild SunRise =)

Jest to nowa Guildia  z nowym masterem a nie  stare SunRise...

Pozdrawiam i widzimy się w grze nick    AplauzeR

Opublikowano

SERVER DZIAŁA...  Restart serva był  , zaraz znowu zacznie działaś..   SZUKAM AKTYWNYCH GRACZY DO GUILDI SUNRISE

Napisz do mnie jak wbijesz nick Nemek

Opublikowano

Total Guilds <--> 73 Total Characters <--> 166

ahaahahahahha xD

Już wipe ? ojoj ;<<<<<< smuteczeq

IGN: WasKilled / Pizdusia

Server: Eh...róznie xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...