Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NEW! • [Tyr Online] • 80Cap • Sro Essence • Several features and events.

UnTiK0007

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 188
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

server padł, elo

co masz na myśli?

Padł ??

Server cały czas działa w porządku.

29979.gif
Opublikowano

Ludzie mieli po 50B na serverze :D Ja sprzedałem spearke za realną kasę więc bb =D Rollback wątpię ze będzie, GM POSYSA NAWET FW NIE DZIAŁA! :)

Ogólnie sporo ludzi odeszło na inny server =]

Opublikowano

Ludzie mieli po 50B na serverze :D Ja sprzedałem spearke za realną kasę więc bb =D Rollback wątpię ze będzie, GM POSYSA NAWET FW NIE DZIAŁA! :)

Ogólnie sporo ludzi odeszło na inny server =]

Jeszcze nie skreślajcie servera, dajcie szanse Gm'owi może jednak coś zrobi , weźmie sie do roboty i przywróci server do porządku.

Bug na gold'a nie przekreśla servera.. na chwile obecna nie widze żadnego servera na który można by było się przenieść.

Nadal jest ponad 300 graczy na serverze

29979.gif
Opublikowano

Ja już skończyłem na dobre, cya =] Server i tak nudny w choj, może poszukam nowej gry? Albo wcale?:) W każdym bądź razie powodzenia!

Opublikowano

Już pograne?, wow dłużej niż się spodziewałem ;ooo

IGN: WasKilled / Pizdusia

Server: Eh...róznie xD

Opublikowano

Grało sie miło ale sie skończyło :( Dzieki chłopaki z Alcomindz za wspólną gre, ale i tak warto było wbić na server i pograć, nie żałuje.

29979.gif
Opublikowano

Grało sie miło ale sie skończyło :( Dzieki chłopaki z Alcomindz za wspólną gre, ale i tak warto było wbić na server i pograć, nie żałuje.

Podobno jak wróci server to Alcomindz ma wrócić na server, nie smutaj tylko czekaj :P

Opublikowano

Ten temat można zamknąć, powstał nowy, z nowszą oficjalną prezentacją.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...