Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NEW! • [Tyr Online] • 80Cap • Sro Essence • Several features and events.

UnTiK0007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, co prawda to prawda, start nie wyszedł najlepiej, ale nie wszystko stracone, niech serwer postoi parę dni wtedy będzie można wyrazić opinie, ale to po dłuższych obserwacjach, a nie na pierwszy rzut oka. :)

Serwer powinien być otwarty za około godzinę, kto czeka? 8)

• Odpowiedzi 188
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

każdy  lepszy serwer w tych czasach jest atakowany :D nic w tym dziwnego 

"W życiu pewne są trzy rzeczy...

Honor, śmierć i kac morderca."

Opublikowano

A więc wleciał nowy update, lecz serwer jeszcze check, miejmy nadzieję, że zostanie otwarty niebawem! :D

ZAPRASZAM DO GRY

Opublikowano

Wbiłem na chwilę i moje wrażenia..

- nuda

- cisza i spokój

- GM afk

- ludzi biega sporo ale nawet jednego pt nie ma tylko same ltp i ze gildie rekrutuja

- guild max 15 ssie, bo milion gildii i wszystkie gowno warte

- exp ni w pizde ni w oko..

Ogolnie nie polecam. To tylko moje zdanie :)

Opublikowano

Wbiłem na chwilę i moje wrażenia..

- nuda

- cisza i spokój

- GM afk

- ludzi biega sporo ale nawet jednego pt nie ma tylko same ltp i ze gildie rekrutuja

- guild max 15 ssie, bo milion gildii i wszystkie gowno warte

- exp ni w pizde ni w oko..

Ogolnie nie polecam. To tylko moje zdanie :)

To tak jakby ocenić książkę po 4 stronach bądź po okładce  :) Nie licz na duże pt, tu nie ma euro, china dużo ludzi expi solo, Guild 15 osób może mieć swoje +, zobaczymy jak to wyjdzie w praniu, co do expa troszkę za duży a drop rate zbyt mały ;)

Opublikowano

no coż podzielam zdanie kolegi . Restarty co 5 minut takie granie nie ma sensu . Miejmy nadzieje ze gm ogarnie w końcu ten server bo gracze zaczną wychodzić

Opublikowano

poczekajmy do 18 z ocena kiedy server wystartuje. Gm pisal ze mieli dylemat czy otworzyc teraz czy w poniedzialek ale jednak otworzyli teraz i dali sobie 24 h na dopracowanie.

Opublikowano

O już się zaczyna przekładanie ... hym hym święta zlecą i nie ogarna ^^

Wesołych ;)

IGN: WasKilled / Pizdusia

Server: Eh...róznie xD

Opublikowano

O już się zaczyna przekładanie ... hym hym święta zlecą i nie ogarna ^^

Wesołych ;)

Wyjdź. To będzie najlepsze rozwiązanie. 

Zakaz kopiowania sygnatury!

2e0pziq.png

Opublikowano

pamek z tego co ja tu czytam od paru dni to moja opinia na twój temat jest taka:

nie grasz, zamiaru nie masz a takie głupoty piszesz.

EDIT : kto tu moje super posty edytuje?

ktoś mi dał lajka za oryginalność a modek skasuje to co najwazniejsze napisałem :<

Opublikowano

Eh...ide sobie :( nie mam zamiaru grać na fail serwerze gdzie admin nie ogarnia i mydli wam oczy, nawet jak kiedyś ruszy na stale w co wątpię to po wbiciu 80 zaczną się goldfarm party :) miłego grania może kiedyś zagracie dłużej niż kilka h, cya nolify :]

Opublikowano

Jak nie masz zamiaru grać , to twoje posty były zbędne do tego tematu . Z Ciebie jest taki zajebany wróżbita Maciej... Cya i nie wracaj :)

sialalalaa

Opublikowano

A proszę dziecko bez wyzwisk ;) spoko wroce tu za jakiś czas napisać - a nie mówiłem. Have Fun.

Opublikowano

Eh...ide sobie :( nie mam zamiaru grać na fail serwerze gdzie admin nie ogarnia i mydli wam oczy, nawet jak kiedyś ruszy na stale w co wątpię to po wbiciu 80 zaczną się goldfarm party :) miłego grania może kiedyś zagracie dłużej niż kilka h, cya nolify :]

Dlaczego uważasz, że nam się znudzi? Wiesz co to jest Karawany/Pvp/Unique/FW Wiesz? Po wbiciu 80 lvl, robisz EQ i możesz się bawić. A na isro co masz? Po wbiciu maksymalnego lvl, możesz zrobić to samo. Nie rozumiem, gdzie masz ból dupy. Nolife, ciekawe, a sam siedzisz 90% swojego czasu przy komputerze?

2e0pziq.png

Opublikowano

Obecnie jestem na telefonie misiek. Masz calkowita rację jak powinien wyglądać tzw. 'end game' ale powiedz mi szczerze czy wierzysz w te karawanki zamiast puszczania botów, pvp o które trzeba się prosić bo przed miastami pusto uniqe to zabawa dla wizow a fw znając życie zbugowane. Nie wiem dlaczego tak się spinacie w moim kierunku. Boicie się prawdy? Każdy ma swój rozum i potrafi ocenić czyli warto grać, moja ocena jest negatywna czyli inna niż wasza i od razu ten gorszy ... :[

Opublikowano

Obecnie jestem na telefonie misiek. Masz calkowita rację jak powinien wyglądać tzw. 'end game' ale powiedz mi szczerze czy wierzysz w te karawanki zamiast puszczania botów, pvp o które trzeba się prosić bo przed miastami pusto uniqe to zabawa dla wizow a fw znając życie zbugowane. Nie wiem dlaczego tak się spinacie w moim kierunku. Boicie się prawdy? Każdy ma swój rozum i potrafi ocenić czyli warto grać, moja ocena jest negatywna czyli inna niż wasza i od razu ten gorszy ... :[

Maciejem wróżbitą nie jesteś, więc dlaczego przepowiadasz przyszłość? 

2e0pziq.png

Opublikowano

Nie przepowiadam i nie wiem o jakiego Macieja ci chodzi, po prostu podobne sytuacje miały miejsce wielokrotnie i ledwie rozumna osoba potrafi wywnioskować co dalej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...