Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexoria.pl [Dedyk] [Easy] - Serwer z Pazurem ! [Start - Piątek]

Nexoria

Zagrasz na Starcie?  

318 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Starcie?

• Tak.
      272
    • Nie.
      46
  2. 2. Checeie dziś OX po starcie Nexoria.pl?

• Tak o godzinie 21:00
      35
    • Tak o godzinie 22:00
      30
    • Nie chcę dziś OX.
      22

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 360
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajnie sie zapowiada.. mialo nie byc wirusów ;_; a tu co.. komunikat ;_; w stacji nie ma dysków ;_; i inne błędy wyskakują :) Ciekawie sie robi ;].

Opublikowano

Fajnie sie zapowiada.. mialo nie byc wirusów ;_; a tu co.. komunikat ;_; w stacji nie ma dysków ;_; i inne błędy wyskakują :) Ciekawie sie robi ;].

Bedzie bardzo ciekawie hahaha xD

Ja czekam na clienta bez wirów. Gdyż zależy mi na serwerze Easy, a nie na nagrodach ;)

OYViJFL.png

Opublikowano

Też Ci to wyskakuje ? Jak sobie z tym poradziłeś? 

91.jpg

Opublikowano

Panie mi w 40 sek cały komputer zawaliło, i do teraz zawala. Nie wiem co z tym gównem zrobić, a zarażenie to VBS:Agent-KZ[Trj]

sygna2z.png

Opublikowano

Też Ci to wyskakuje ? Jak sobie z tym poradziłeś? 

Jak ja sobie z tym poradziłem pytasz :). No więc lepiej usuń klienta z kompa i poczekaj aż nie będzie miał wirusów ;). Jeśli cos sie stanie z moim kompem i innych graczy którzy zagrali na tym syfie to Acfel aka Sagaris będzie miał przesrane ;)

Opublikowano

Jak ja sobie z tym poradziłem pytasz :). No więc lepiej usuń klienta z kompa i poczekaj aż nie będzie miał wirusów ;). Jeśli cos sie stanie z moim kompem i innych graczy którzy zagrali na tym syfie to Acfel aka Sagaris będzie miał przesrane ;)

Wlasnie problem z tym, że nie mogę tego kurewskiego gowna usnac bo wyskakuje mi ze program jest uzywany blabla. 

91.jpg

Opublikowano

Hue hue hue próbowałem pobrać ten syf ale odrazu wyskakuje mi milion wirusów , a kiedy wyłączyłem avasta a potem przeskanowałem , miałem 550 wirusów Pozdro 600. NIE POLECAM

Pewnie Asfen keylogery tam wrzucił żeby passy od was wyzyskać :)

Opublikowano

Wlasnie problem z tym, że nie mogę tego kurewskiego gowna usnac bo wyskakuje mi ze program jest uzywany blabl

Wejdz w folder i usuń wszystko co w nim. Ja teraz robie ostre skanowanie.

sygna2z.png

Opublikowano

Panie mi w 40 sek cały komputer zawaliło, i do teraz zawala. Nie wiem co z tym gównem zrobić, a zarażenie to VBS:Agent-KZ[Trj]

Czy Wy macie coś z głowa? :D A mi monitor wybuchł! :D Wirusy są nie groźne, poczytajcie sobie w necie o takich wirusach. 

Ale ok.. skoro są tu takie niedowiarki to jutro będzie czysty i wtedy sobie zagracie. :)

w6qirs.jpg

Opublikowano

trojan VBS polega na tym, iz zaraz po zainfekowaniu komputera ten zaczyna sie samoreplikowac, podpisywac pod inne programy itp itd. zapewne nagle ubylo wam miejsca na dysku ? polecam zaczac zwalczanie jak najszybciej ;)

kazdy wirus jest grozny, stad ta nazwa, jako ze kazdy wirus cos robi. To ze nie jest grozny bo Ty go tam nie umiesciles, nie znaczy ze jego tworca sobie teraz danych nie podpierdziela  : )

167161466687770313241.png

Opublikowano

Slyszałem że mialo NIE BYĆ problemów.

Ja odczuwam lagi + wywalanie CH xD.

:(

przykre.

PS Polecam zmienić hasła jeżeli macie takie same na nnych grach bo sobie zapierdolą  baze i konta będą sprawdzać - odrazu mówie

PS2 . Obstawiamy kiedy zgaśnie calkowicie :D

Opublikowano

Czy Wy macie coś z głowa? :D A mi monitor wybuchł! :D Wirusy są nie groźne, poczytajcie sobie w necie o takich wirusach. 

Ale ok.. skoro są tu takie niedowiarki to jutro będzie czysty i wtedy sobie zagracie. :)

Ty ziomek, odkąd zainstalowałem to wasze "bezwirusowe" gówno ciągle wyskakuje mi komunikat Exception Processing ~~

JAK TO NAPRAWIĆ ?!

91.jpg

Opublikowano

Przeskanuj kompa podczas uruchamiania i sam Ci wszystko usunie. Poczekaj na clienta bez wirów, chyba, że chcesz się bawić :P

Dajmy na to ja w avaście mam opcję skan podczas uruchamiania. Przeskanował, pousuwał wszystko i git ;)

Widzę nie tylko ja miałem taki problem :D

Hahahah, wirusy wszędzie, wirusy widzę, z wirusów szydzę ;P

OYViJFL.png

Opublikowano

Slyszałem że mialo NIE BYĆ problemów.

Ja odczuwam lagi + wywalanie CH xD.

:(

przykre.

PS Polecam zmienić hasła jeżeli macie takie same na nnych grach bo sobie zapierdolą  baze i konta będą sprawdzać - odrazu mówie

PS2 . Obstawiamy kiedy zgaśnie calkowicie :D

Oo. Ale swoim booterem nic nam nie zrobisz :D Mnie tam nic nie laguje, ch też nie wywala :)

A co do tych "wirusów" to wypisują głupoty. Możecie grać już dziś bez żadnych problemów lub poczekać do jutra na nowego klienta.

w6qirs.jpg

Opublikowano
xx

- Łatka potrzebna do gry o 18. Wgrać do Packa.

Start serwera o 18.00 bez opóźnień!

Jeszcze raz Informację:

Rejestracja czynna: 

http://nexoria.pl/index.php?page=account&subpage=register

TeamSpeak3: 185.25.151.219

Klient 4 hostingi: 

http://nexoria.pl/index.php?page=download

Łatka : 

xx

(bez niej nie wejdziemy  na serwer)

Dodaj skany, 1h.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Tak jak mówią wszyscy wyżej nie radze grac na zawirusowanym cliencie. 2 sprawa jest to ze admin to nikt z dobra reputacja wiec moze w jakis sposob chciec sie do was włamać (wszystko jest mozliwe). Polecam poczekac na niby czystego clienta ktory i tak sie nie pojawi bo technikow to oni maja tak zaawansowanych że nie będą umieli tego zrobić...

cpok.jpg

Opublikowano

Oo. Ale swoim booterem nic nam nie zrobisz :D Mnie tam nic nie laguje, ch też nie wywala :)

A co do tych "wirusów" to wypisują głupoty. Możecie grać już dziś bez żadnych problemów lub poczekać do jutra na nowego klienta.

Dziwne że ch co chwile lezą :)

" POTĘZNE ATAKI DDOS - ROBIE RESTART"

trololo :)

Dobra wychodze z tego syfu

ASLANMT2 <-- Zapraszam mimo że tam nie gram lepsze niz to gowno

Opublikowano

Ops channele padly co z wami ;]

Wystarczy jeden port ruszyc i all ch padaja ;p

Oj Asfen :P , co teraz ;p

Czasami trzeba ludziom wytłumaczyć gdzie jest ich miejsce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...