Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexoria.pl [Dedyk] [Easy] - Serwer z Pazurem ! [Start - Piątek]

Nexoria

Zagrasz na Starcie?  

318 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Starcie?

• Tak.
      272
    • Nie.
      46
  2. 2. Checeie dziś OX po starcie Nexoria.pl?

• Tak o godzinie 21:00
      35
    • Tak o godzinie 22:00
      30
    • Nie chcę dziś OX.
      22

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 360
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Start serwera oficjalnie odbędzie się 18.04.2014, o godzinie 18:00 gdyż większość jest za godziną 18:00 zrobimy start o godzinie 18:00.

ZAPRASZAMY WAS RÓWNIEŻ NA TEAMSPEAK3:

185.25.151.219

Rejestracja będzie otwarta jutro z rana, wraz z klientem.

w6qirs.jpg

Opublikowano

TeamSpeak3 Strefa Nexoria.pl u góry zapraszamy was: 185.25.151.219

Oraz zapraszamy was graczy na Oficjalny start w piątek, głosujcie w ankiecie co do godziny startu to od was zależy. :)

w6qirs.jpg

Opublikowano

Miałem zagrać ,aczkolwiek .

Prezentacje dokańczacie od 3 dni.

Klient mi zawirusował kompa.

Robicie co kilka godzin nowe prezentacje ,w których nic sie nie zmienia - zalosne..

Nie zawitam , pzdr.

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Miałem zagrać ,aczkolwiek .

Prezentacje dokańczacie od 3 dni.

Klient mi zawirusował kompa.

Robicie co kilka godzin nowe prezentacje ,w których nic sie nie zmienia - zalosne..

Nie zawitam , pzdr.

Jak pisałem jest to oficjalna prezentacja serwera, pisałem że przed startem będzie dokończona.

Po 2 wystarczy tylko dokończyć System ulepszeń który pojawi się jutro jak pisałem, przed startem czyli Czwartek.

Klient jest już oczyszczony nie ma żadnego wirusa, usunąłem parę wirusów które tam widniały nie były one groźne lecz je usunąłem.

Co kilka godzin, wcześniej było dużo zapowiedzi gdyż konta zostały banowane za nic, jest to 2 prezentacja już ostatnia gdyż jest to Oficjalna.

Drogi graczu myślę że przemyślisz sytuacje i miejmy nadzieje że do nas wrócisz. :)

w6qirs.jpg

Opublikowano

Jak pisałem jest to oficjalna prezentacja serwera, pisałem że przed startem będzie dokończona.

Po 2 wystarczy tylko dokończyć System ulepszeń który pojawi się jutro jak pisałem, przed startem czyli Czwartek.

Klient jest już oczyszczony nie ma żadnego wirusa, usunąłem parę wirusów które tam widniały nie były one groźne lecz je usunąłem.

Co kilka godzin, wcześniej było dużo zapowiedzi gdyż konta zostały banowane za nic, jest to 2 prezentacja już ostatnia gdyż jest to Oficjalna.

Drogi graczu myślę że przemyślisz sytuacje i miejmy nadzieje że do nas wrócisz. :)

4 nie 2.

Na poczatku mi zaje*ało kompa wirusami , z tego powodu podziękowałem.

Nie będe sobie go syfił na nowo,jeszcze mi sie cos zjeb*e :]

Zycze powodzenia na starcie.

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

4 nie 2.

Na poczatku mi zaje*ało kompa wirusami , z tego powodu podziękowałem.

Nie będe sobie go syfił na nowo,jeszcze mi sie cos zjeb*e :]

Zycze powodzenia na starcie.

To już od ciebie zależy, lecz dodam skana do oficjalnego klienta że jest czysty.

Mam nadzieję że po starcie zmienisz zdanie i zawitasz.

Zapraszamy do głosowania w ankiecie oraz zadawania pytań pod spodem.

[HA]Nexor Spadam widzimy się rano.

w6qirs.jpg

Opublikowano

1. Bs dozwolony?

2. Czemu nie ma w shopach magicznego metalu tylko bodzia?

3. Co ze skilami, jezeli wezmiemy u mentala wszystkie na P, da radę w jakiś sposób zrobić silne na G1?

Opublikowano

Ja Was nie kumam, wiecznie zniechęcacie ludzi: O, admin taki i taki... Każdy jest człowiekiem i popełnia błędy, jak to człowiek. - Ja osobiście dam serwerowi szansę i mam nadzieję, że serwer nie padnie szybko, bo ostatnio grałem na kilku serwerach ale taki syf robią teraz, że to porażka. 

Czekam na Clienta. 

// Co z petami?

Opublikowano

1. Bs dozwolony?

2. Czemu nie ma w shopach magicznego metalu tylko bodzia?

3. Co ze skilami, jezeli wezmiemy u mentala wszystkie na P, da radę w jakiś sposób zrobić silne na G1?

1. BS będzie wgrany 5 slotowy do klienta.

2. Jest już dodany.

3. Tak będzie zwój który cofnie skille ci do G1.

Ja Was nie kumam, wiecznie zniechęcacie ludzi: O, admin taki i taki... Każdy jest człowiekiem i popełnia błędy, jak to człowiek. - Ja osobiście dam serwerowi szansę i mam nadzieję, że serwer nie padnie szybko, bo ostatnio grałem na kilku serwerach ale taki syf robią teraz, że to porażka. 

Czekam na Clienta. 

// Co z petami?

Dzięki za komentarz .

Petów aktualnie nie ma, lecz po starcie możliwe że w Update je dodamy.

Dodaj generator, czas do 12.

Generator został dodany.

w6qirs.jpg

Opublikowano

Czemu nie ma pokazanych zbrojek i broni dla sury i szamana ??? Na serwerze można spotkać tylko 2 klasy , wojownika i ninje ?? =.=

Opublikowano

serwer spoko ale...

Nie zagram bo jak ściągłem client z bety to zawirusował mi kompa,

aż antywirus dostał szału i przez 3h usuwał ten syf a jeszcze zawirusował wszystkie launchery w całym kompie... 

Jak robicie wirusa do kradnięcia haseł to róbcie lepiej -,- 

1313157092-U378900.jpg
Opublikowano

Czemu nie ma pokazanych zbrojek i broni dla sury i szamana ??? Na serwerze można spotkać tylko 2 klasy , wojownika i ninje ?? =.=

Bo dzisiaj zostanie prezentacja uzupełniona , czytaj uważnie...

Opublikowano

Będzie dziś system ulepszeń w całości dokończony.

Polecam sewer, na becie grało się super;) Proponuje tylko zwiększyć exp w MultiAtlantydzie bo nawet z pd od 90 lv się ciężko expi. 

Dziękujemy zwiększymy trochę expa.

serwer spoko ale...

Nie zagram bo jak ściągłem client z bety to zawirusował mi kompa,

aż antywirus dostał szału i przez 3h usuwał ten syf a jeszcze zawirusował wszystkie launchery w całym kompie... 

Jak robicie wirusa do kradnięcia haseł to róbcie lepiej -,- 

Niestety lecz było 7 wirusów .dll, większość serwerów ma owe serwery, wirusy jak mówiłem zostały usunięte i na oficjalnym kliencie, klient będzie czysty, tamte wirusy były nie szkodliwe, jak to jeden gracz powiedział wyjebało mu komputer śmiech na sali, inni grają i problemów nie mają, jeszcze raz powtarzam że wirusy już usunąłem, mam nadzieję że dasz serwerowi szansę w Piątek. :)

w6qirs.jpg

Opublikowano

Będzie dziś system ulepszeń w całości dokończony.

Dziękujemy zwiększymy trochę expa.

Niestety lecz było 7 wirusów .dll, większość serwerów ma owe serwery, wirusy jak mówiłem zostały usunięte i na oficjalnym kliencie, klient będzie czysty, tamte wirusy były nie szkodliwe, jak to jeden gracz powiedział wyjebało mu komputer śmiech na sali, inni grają i problemów nie mają, jeszcze raz powtarzam że wirusy już usunąłem, mam nadzieję że dasz serwerowi szansę w Piątek. :)

Niech sobie ci inni walną skana , to zobaczą każdy plik .exe z wirusem , Pozdro.

Jak juz mowilem , na początku miałem zamiar zagrac,ale po tym czyms z wirusami dziekuje.

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Niech sobie ci inni walną skana , to zobaczą każdy plik .exe z wirusem , Pozdro.

Jak juz mowilem , na początku miałem zamiar zagrac,ale po tym czyms z wirusami dziekuje.

Rozumiem też miałem wirusy w kliencie, tak mój błąd był na becie, lecz kurde mówię wam 10 raz, że już ich nie ma usunąłem wszystkie wirusy i klient będzie jutro czysty.

[HA]Nexor Pozdrawiam.

Dziś opiszemy wam nasz Event Wielkanocny który odbędzie się w od jutra, od startu oficjalnego będzie kalendarz eventów na ten tydzień z serwerem Nexoria.pl !

w6qirs.jpg

Opublikowano

Start serwera oficjalnie odbędzie się 18.04.2014, o godzinie 18:00 gdyż większość jest za godziną 18:00 zrobimy start o godzinie 18:00.

w6qirs.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...