Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA World Trainer

DarkSzyszon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 371
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@masturbator,

masz może chęci żeby udostępnić nam tego trainera? <prosi>  :ninja:

Nie poniżaj się! :D Już lepiej poczekać kilka dni niż się płaszczyć, albo zapłacić za to. Korzystniej poczekać, bo fachowcy (chyba) udostępnią za darmo jak zrobią.

Mam fife 14, oraz World i jakoś bardziej podchodzi mi ta World. Nie ukrywam, że monety przydałyby się.

Opublikowano

Tak naprawde nikt by nie udostepnil. I tak miły gest z Twojej strony ,że chcesz zrobić za tydzień poradnik :) Nie ma co. Osobiście uważam ,że powinniśmy być dumni z naszego rodaka bo dokonał to jako pierwszy prawdopobnie wielkie brawo. Gartuluje. Jedno wielkie GG

Opublikowano

Ja powiem tak - od rana gadaliśmy tutaj o trainerze, ja szukałem info na necie... i gdybym takiego zrobił to na 100% bym udostępnił :P <wiem teraz będzie hejt - na pewno byś udostępnił etc..> a dlaczego nie ? rodakom się pomaga ;p

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Ciekawe czy wy byście udostępnili ;)

Oczywiście, że tak. Ty nie robiąc tego, w przyszłości możesz spodziewać się tego samego ze strony innych. Kiedyś będzie coś co będziesz potrzebował, ale użytkownik X przypomni sobie ten temat. :P

Opublikowano

Widzicie jaki jestem przekonywujący? :P A tak na poważnie to warto pomagać jak ma się możliwość, bo kiedyś samemu może się potrzebować jakiejś pomocy.

Masturbator dawaj dzisiaj. Jutro najwyżej rozwiniesz by ładniej wyglądało. Nie każ czekać ludziom. Ja wytrzymam, nie problem, ale im ciężko będzie :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...