Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA World Trainer

DarkSzyszon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 371
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zostaw temat. Tu nie chodzi o to ,że chce trainer tylko motywacja aby samemu coś wymyślić. No okej ten sposób to było żeby zmienić proces lecz i tak nie działał. Więc co dalej poponujecie ?

Opublikowano

Wiadomo, że taki trainer to przez CE.

Tylko trzeba się na tym znać.

Bo różnią się czasami adressy, a jak w zlym adressie wpiszesz cos to fife moze scrashowac

Próbowałem robić trainera, działał ale po wlaczeniu i wylaczeniu gry zmienily się adressy..

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Verex moglbys dać poradnik jak zrobic taki prowizoryczny trainer?Przydal by mi sie nawet jak by bylo trzeba co kazde włączenie go konfigurować.

Opublikowano

Ja myślałem nad zmianą nazwy procesu z fifaworld.exe na fifa14.exe i wtedy spróbować trainera delta10fy.Albo jakoś zedytować trainer delta10fy zeby bral pod uwagę proces fifaworld.exe zamiast fifa14.exe ma ktoś pomysł jak to pozmieniać?

Opublikowano

Jutro może znajde czas to pobawie się.

Adressy mają jakąs wspólną cechę.

Np. od zamrazania kontraktow w fifie zaczynaja sie od 19, i reszta się zmienia.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Jak ktoś rozwiąże problem ze zmieniającym się adressem.

Potrafie zrobić tylko takiego trainera co trzeba ustawiac co wlaczenie gry co jest zbyt uciazliwe i za dlugo trwa.

Ma ktoś jakiś pomysł?

TuByłaSygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...